VIOREL ŞTEFAN:"Estimez că în vară legea privind înfiinţarea Fondului Suveran va fi adoptată"

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

"Estimez că în vară legea privind înfiinţarea Fondului Suveran va fi adoptată"

Proiectul de Lege privind înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii (FSDI) este posibil să fie adoptat de Parlament în perioada mai - iunie a acestui an, a precizat ieri, vicepremierul Viorel Ştefan, în cadrul unei conferinţe de presă ce a marcat 10 ani de tranzacţionare a companiei Transgaz (TGN) la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Viorel Ştefan a declarat: "Proiectul Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii este în dezbatere parlamentară la Senat. În măsura în care va parcurge cele două Camere, va fi promulgat şi va intra în funcţiune legea. În mai-iunie, eu estimez că legea va fi adoptată".

Totodată, domnia sa a precizat că Guvernul pregăteşte o ordonanţă de urgenţă care să reglementeze faptul că vor beneficia de asigurare de sănătate şi contribuabilii care nu au depus Declaraţia 600, în urma prorogării termenului de depunere.

Vicepremierul a declarat: "În legătură cu faptul că s-a prorogat termenul, e adevărat că se pune un semn de întrebare asupra faptului dacă contribuabilii beneficiază sau nu de asigurare de sănătate în această perioadă".

Răspunsul îl vom da printr-o OUG care este în lucru şi sperăm ca, săptămâna aceasta sau cea viitoare, să venim cu o precizare care să spună că da, a conchis Viorel Ştefan.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS