VIZITA PAPEIPuncte de informare la Bucureşti, Miercurea Ciuc, Iaşi şi Blaj

Ziarul BURSA #Internaţional /

Comitetul interministerial care se ocupă de pregătirea vizitei Papei Francisc în ţara noastră a anunţat că au fost stabilite şi urmează să fie operaţionalizate punc­tele de îndrumare şi informare la Bucureşti, Miercurea Ciuc, Iaşi şi Blaj, dar şi zonele de parcare, rutele de acces pentru participanţii la slujbe şi măsuri necesare pentru riveranii din zonele aflate pe traseul de deplasare al Suveranului Pontif.

Comitetul Interministerial pentru Securitate "Vizită Papa Francisc 2019" a adoptat, în colaborare cu reprezentaţii autorităţilor locale din Bucureşti, Miercurea Ciuc, Iaşi şi Blaj, măsurile necesare pentru a veni în sprijinul localnicilor şi al celor sosiţi special pentru vizita Suveranului Pontif: "Au fost deja stabilite, organizate şi urmează a fi operaţionalizate, de către autorităţile locale din cele patru oraşe, punctele de îndrumare şi informare gestionate de către voluntarii selectaţi de reprezentanţii Bisericilor, zonele de parcare auto destinate celor veniţi special pentru eveniment, rute de acces pentru sosirea şi plecarea participanţilor la slujbe, dar şi o serie de măsuri, normale şi necesare, pentru riveranii din zonele aflate pe traseul de deplasare al Papei Francisc".

Pe de altă parte, Electrica a construit, la Şumuleu Ciuc, o linie electrică de medie tensiune, în lungime de 1.000 de metri pentru asigurarea condiţiilor necesare vizitei. Papa Francisc va vizita ţara noastră în perioada 31 mai - 2 iunie, la invitaţia autorităţilor statului român şi a Bisericii Catolice din România. Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucureştiul, Iaşiul şi Blajul, precum şi sanc­tuarul marian de la Şumuleu-Ciuc. Vizita a fost pusă sub motto-ul "Să mergem împreună!" şi va avea în primul rând un caracter pastoral, dar va însuma şi importante valenţe ecumenice.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS