VODAFONE ROMÂNIA:Tehnologie 5G pentru primul concert care a integrat o hologramă live

A.T.
Ziarul BURSA #Companii /

Tehnologie 5G pentru primul concert care a integrat o hologramă live

Vodafone România a asigurat tehnologia 5G pentru primul concert din ţara noastră în care a fost integrată o secvenţă live transmisă printr-o hologramă. Astfel, într-un concert susţinut de trupa rock Viţa de Vie a fost integrată holograma live a lui Luca Mihail Leaua, un talentat chitarist de 10 ani, care a avut cu această ocazie prima sa prestaţie artistică în faţa unui public. Această soluţie pentru apariţia sa în concert, posibilă cu ajutorul tehnologiei 5G furnizată de Vodafone Româ­nia, l-a ajutat să fie în totalitate conectat cu publicul, în pofida fricii sale de scenă.

Luca şi-a interpretat piesele într-o încăpere aflată la aproximativ 2 km dis­tanţă de sala de concert. Datorită suportului 5G oferit de Vodafone Româ­nia, el a putut participa pe cale virtuală la spectacol şi să cânte alături de întreaga trupă, într-un episod surpriză al concertului Viţa de Vie. Holograma adusă la viaţă prin tehnologia 5G a făcut posibilă transmisiunea audio şi video la nivelul de înaltă calitate necesar, precum şi sincronizarea artiştilor pe toată durata evoluţiei lor live.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România, a declarat: "Vodafone Româ­nia a folosit întotdeauna cele mai noi tehnologii pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor, începând chiar de la primul apel de voce realizat în reţeaua noastră digitală, în 1997. Am marcat de-a lungul anilor multe premiere reuşite. Acum, folosim capabilităţile 5G în practică şi inovăm din nou, de această dată la intersecţia dintre arta spectacolului live şi tehnologia de ultimă oră, pentru a-i da unui tânăr muzician talentat curajul să-şi depăşească teama de scenă şi să-şi transforme visul în realitate. Îi dorim ca mâine să devină un adevărat star în muzică. Astăzi (n.r. marţi), a simţit o parte din această experienţă, iar acest lucru ne demonstrează că viitorul este deja prezent". (C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS