Volkswagen are aproximativ 300,000 de automobile diesel depozitate la 37 de facilităţi din SUA

V.D.
Internaţional /

Volkswagen are aproximativ 300,000 de automobile diesel depozitate la 37 de facilităţi din SUA

Constructorul auto german Volkswagen a dus conceptul de parcări la un nou nivel în SUA şi nu sunt şanse să le golească prea curând, informează Reuters.

Potrivit unor documente juridice, Volkswagen a plătit până la mijlocul lunii februarie 7,4 miliarde de dolari pentru a răscumpăra aproximativ 350.000 de automobile diesel vândute în SUA afectate de scandalul diesegal. Documentele mai arată că Volkswagen şi-a asigurat 37 de facilităţi de stocare în SUA pentru a depozita aproximativ 300.000 de vehicule în locaţii precum un stadion dezafectat din Detroit, o fostă fabrică de hârtie din Minnesota şi un cimitir din apropiere de Victorville, California.

Purtătorul de cuvânt de la VW, Jeannine Ginivan, a declarat miercuri că facilitatea de depozitare de la Victorville, California, este una din mai multe facilităţi necesare "pentru a asigura depozitarea responsabilă a vehiculelor care sunt răscumpărate de Volkswagen. Aceste vehicule sunt depozitate temporar şi întreţinute regulat pentru a se asigura funcţionalitatea şi calitatea lor pe termen lung, astfel încât să poată fi reintroduse în circuitul comercial sau exportate".

În total, VW s-a angajat să cheltuie peste 25 de miliarde dolari în SUA pentru a răspunde solicitărilor proprietarilor de automobile, organismelor de reglementare din domeniul mediului, statelor americane şi dealerilor. De asemenea, VW s-a angajat să răscumpere aproximativ 500.000 de vehicule poluante până la finele lui 2019.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro