Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

WASHINGTON:David Cameron promite progrese în securitatea cibernetică

Valentin Busuioc
Companii #Securitate Cibernetică /

Premierul britanic David Cameron, primit ieri la Casa Albă de preşedintele american Barack Obama la un dineu de lucru, a promis progrese în domeniul securităţii cibernetice, unde se manifestă cele mai recente noua ameninţări asupra firmelor şi a ţărilor, transmite AFP.

Întâlnirea celor doi demnitari are loc la o săptămână după atacurile teroriste de la Paris. Cameron şi Obama şi-au exprimat voinţa de a face front comun contra terorismului şi să apere "libertatea de expresie, statul de drept şi instituţiile democratice solide".

Cu câteva ore înainte de sosirea la Casa Albă, David Cameron a publicat un mesaj pe Twitter, în care promite "anunţuri importante" în materie de securitate cibernetică.

Vorbind despre atacurile comise de "terorişti, uneori de firme şi alteori de state, cum a fost cazul Coreei de Nord", prim-ministrul Marii Britanii a considerat că este indispensabil ca ţara sa şi SUA să coopereze pentru combaterea acestei "noi ameninţări".

Cameron şi Obama şi-au exprimat, de asemenea, hotărârea să continue răspunsurile la adresa "actelor agresive" ale Rusiei în Ucraina. Pe agenda discuţiilor, se vor afla şi semnarea acordului de liber schimb UE-SUA, prăbuşirea preţului petrolului, dosarul nuclear iranian, precum şi evoluţia epidemiei de Ebola.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS