WIDEX ŞI SIVANTOS:Fuziune în valoare de 7 miliarde de euro

A.M.
Companii /

(sursa foto: Twitter)

(sursa foto: Twitter)

Producătorii de proteze auditive Widex şi Sivantos au anunţat astăzi un proiect de fuziune în valoare de 7 miliarde de euro care va da naştere celui de-al treilea producător mondial, în urma liderilor Sonova şi William Demant, transmite Agerpres.

Acest lucru rezultă în urma fuziunii firmei germane Sivantos, fosta Siemens Audiology, şi a celei daneze Widex va realiza o cifră de afaceri de 1,6 miliarde euro şi va avea 10.000 de persoane, dintre care 800 în cercetare şi dezvoltare.

"Inovaţia este una din cele mai importante domenii de creştere iar acest lucru accelerează pentru că avem un nou grup de consumatori care au o stare de spirit complet diferită", a declarat directorul general de la Sivantos, Ignacio Martinez. Potrivit acestuia, în urma fuziunii dintre Widex şi Sivantos, compania va putea investi mai mult în cercetare şi dezvoltare (R&D) în domenii precum bluetooth şi senzori, conform sursei citate.

Widex şi Sivantos au informat că obiectivul lor este să devină un actor de prim rang pe piaţa mondială, alături de grupul elveţian Sonova şi companiile daneze William Demant şi GN Store Nord.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS