Zarea lansează două noi sortimente de Lambrusco

M.D.
Comunicate de presă /

Zarea lansează două noi sortimente de Lambrusco

ZAREA, brand românesc cu o istorie de peste 100 de ani pe piaţa de vinuri spumante, anunţă lansarea a două noi sortimente de Lambrusco în gama Lively Collection dedicate consumului in timpul verii.

Aceste vinuri frizzante surprind prin eleganţă şi delicateţe, fiind potrivite pentru orice moment, fie că este vorba de un brunch, o petrecere neplanificată sau o cină în compania celor dragi.

Cele două sortimente de ZAREA Lambrusco, Rose şi Roşu, sunt vinuri casual-chic a căror exuberanţă spumoasă acompaniază perfect multe tipuri de mâncăruri şi pentru a căror savurare nu trebuie să existe o ocazie specială.

Din gama ZAREA Lively Collection mai fac parte ZAREA Prosecco şi ZAREA Gran Secco Rose. Acestea propun o alternativă fresh, florală pentru vinurile spumante extra-seci, fiind spumante uşoare, cu perlaj ager şi persistent.

Gama ZAREA Lively Collection, alături de vinurile spumante din colecţia ZAREA I Love (Tămâioasă Românească şi Muscat Rose) sunt cele două sugestii efervescente propuse iubitorilor de vinuri care vor să îşi răcorească cu stil verile fiebinţi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo