ZebraPay este compania românească de software cu cea mai mare creştere în top INC. 5000 Europe

Ioana Dogaru
Companii /

ZebraPay este compania românească de software cu cea mai mare creştere din topul Inc. 5000 Europe, fiind clasată în primii 1% dintre nominalizaţi, cu o creştere de 983%, în ultimii 3 ani, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Anul trecut, compania a devenit lider de piaţă în industria terminalelor de plăţi self-service, ajungând să opereze peste 1.800 de terminale la nivel naţional.

"Anul 2015 a fost un an important pentru noi, când, culegând roadele celorlalţi ani de muncă am devenit lideri de piaţă şi am avut creşteri semnificative pe toate sectoarele. După ce am ocupat locul 85 în clasamentul Deloitte Fast 500 EMEA 2015, intrarea în topul Inc. 5000 Europe este o nouă recunoaştere a realizărilor noastre de care suntem foarte mândri", a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

În anul 2015, compania a procesat plăţi în valoare de 63 de milioane de euro, înregistrând o creştere de 180% faţă de anul precedent, precizează sursa citată.

Numărul de tranzacţii procesate anul trecut a crescut cu 138%, de la 1,7 la 4,1 milioane. Numărul de tranzacţii zilnice a atins pragul de 25.000, se mai arată în comunicat.

"Anul acesta aşteptăm, cu siguranţă, dublarea sumelor procesate şi a numărului de tranzacţii. România este în continuare o piaţă predominată de plăţile în numerar, motiv pentru care românii găsesc foarte la îndemână serviciile oferite de compania noastră", a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS