ZIARUL BURSA

11 octombrie 2010
Mai multe instanţe judecătoreşti asaltează CNVM (în fotografie, Gabriela Anghelache, preşedintele Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare).

EXCLUSIV: EPOPEEA CNVM PRIN TRIBUNALEÎn ghearele judecătorilor de la Oradea

Ştefania CiocîrlanPiaţa de Capital / 11 octombrie 2010

La aproape doi ani de la declanşare, scandalul "Mobinvest" s-a întors ca un bumerang împotriva Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM), asaltată de procesele foştilor clienţi ai casei de brokeraj, decişi să îşi ia revanşa cu vârf şi îndesat faţă de autoritatea pe care o acuză că le-ar fi provocat pagube de zeci de milioane de lei.

Şantierul Daewoo Mangalia evită lichidarea

M.R.Companii / 11 octombrie 2010

Şantierul Daewoo Mangalia Heavy Industries nu va intra în procedură de dizolvare, chiar dacă societatea a înregis-trat o deteriorare a activului net în exerciţiul financiar 2009, potrivit unui raport al consiliului de adminis-traţie, prezentat acţionarilor.

Guvernul taie de la exportatori

Cătălin DeacuPolitică / 11 octombrie 2010

Afaceri de zeci de milioane de euro riscă să fie compromise, anul acesta, din cauză că Guvernul a tăiat, la rectificarea bugetară, o parte din sumele alocate pentru participarea companiilor noastre la târgurile şi expoziţiile internaţionale prevăzute în Strategia Naţională de Export.

Pierdurăm vreun miliard de dolari

ROMÂNIA - SUA: OBLIGAŢIUNI RECIPROCEPierdurăm vreun miliard de dolari

Izabela SîrbuMacroeconomie / 11 octombrie 2010

Plasamentele ţării noastre în deficitul bugetar al Statelor Unite ale Americii nu s-au dovedit a fi prea inspirate, în condiţiile în care dolarul a pierdut mai bine de 13% în favoarea monedei europene în ultimele luni, depreciindu-se astfel de la 1,2551, cotaţie înregistrată la începutul lunii iulie, la 1,3939 dolari/euro în prezent.

Ediţia din 11.10.2010
Ediţia din 24.07.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

Francezii aşteaptă 5.000 de români la schi

A.G.Companii / 11 octombrie 2010

Reprezentanţii agenţiilor de turism franceze estimează că 5.000 - 6.000 de turişti români vor petrece vacanţele de iarnă în staţiunile de schi din munţii Alpi în iarna 2011 - 2012, au declarat aceştia, vineri, la o conferinţă de presă în cadrul...

Centru medical de lux de 2,5 milioane de euro

Centru medical de lux de 2,5 milioane de euro

PAULA BULZAN, AradCompanii / 11 octombrie 2010 /

Un Centrul pentru vârstnici, îngrijiri paleative şi pentru bolnavi Alzheimer funcţionează, în urma unei investiţii de 2,5 milioane de euro, în localitatea arădeană Vladimirescu.

Ciuma sau holera?

CRISTIAN PÂRVULESCUEditorial / 11 octombrie 2010

CRISTIAN PÂRVULESCU

Asaltul asupra statului social e astăzi, în plină criză economică, chiar mai puternic decât în anii de glorie ai neoliberalismului.

"Artego" vrea să treacă la Bursa de Valori Bucureşti

"Artego" vrea să treacă la Bursa de Valori Bucureşti

ŞTEFANIA CIOCÎRLANPiaţa de Capital / 11 octombrie 2010 /

Consiliul de Administraţie al companiei "Artego" Târgu Jiu (simbol ARTE) a propus spre aprobare acţionarilor transferul societăţii la Bursa de Valori Bucureşti, de pe piaţa Rasdaq, potrivit convocatorului Adunării Generale programate...

Exporturile Germaniei, în declin

F.A.Internaţional / 11 octombrie 2010

Exporturile Germaniei, cea mai mare economie din Europa, au scăzut în august, pentru a doua lună consecutiv, ca urmare a aprecierii euro, respectiv a încetinirii creşterii economiei globale, care a redus cererea.

Şomajul din SUA sperie bursele europene

F.A.Internaţional / 11 octombrie 2010

Cele mai multe dintre acţiunile tranzacţionate la bursele din Europa au scăzut vineri, după ce guvernul SUA a anunţat că, în septembrie, economia americană a pierdut mai multe locuri de muncă decât arătau estimările.

A demisionat vicepreşedintele "Rosneft"

F.A.Internaţional / 11 octombrie 2010

Vicepreşedintele companiei petroliere "Rosneft", Mihail Stavski, a demisionat din funcţie, iar gestul său va fi urmat şi de alţi membri ai managementului, anunţă cotidianul Kommersant.

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 11.10.2010

Alina VasiescuRevista Presei / 11 octombrie 2010

Financial Times

CNOOC plăteşte 1,1 miliarde dolari pentru un zăcământ american

Compania petrolieră chineză CNOOC Ltd a decis să plătească 1,1 miliarde dolari pentru o deţinere la un zăcământ al Chesapeake Energy Corp din Texas. CNOOC...

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo