ZIARUL BURSA

03 iulie 2014
Horia Ciorcilă a scăpat de acuzaţiile de manipulare a pieţei de capital

OPERAŢIUNEA "BEATRICE" NU I-A ADUS CONDAMNAREAHoria Ciorcilă a scăpat de acuzaţiile de manipulare a pieţei de capital

ALEXANDRU SÂRBUPiaţa de Capital / 03 iulie 2014

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) l-au achitat, ieri, pe Horia Ciorcilă, preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania, de acuzaţiile de manipulare a pieţei de capital şi utilizare de informaţii privilegiate.

Alături de Horia Ciorcilă, au mai fost achitaţi Claudiu Silaghi, fost membru în CA al Băncii Transilvania (decedat în cursul judecăţii în primă instanţă), Mirela Silaghi, Doina Mărioara Cojocaru (soţia, respectiv soacra lui Claudiu Silaghi), Dan Sergiu Dascăl, directorul de operaţiuni al BT Securities, Radu Jurcovan, broker la IFB Finwest, Giorgios Christoforou (fostul director general al Bank of Cyprus România) şi Anastasios Isaakidis (fost credit risk manager al băncii).

Horia Ciorcilă a fost trimis în judecată, în iulie 2010, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Cluj pentru manipularea pieţei de capital, în legătură cu modul de tranzacţionare a acţiunilor băncii pe care o conduce.

Legea, un amănunt nesemnificativ în numirile de la ASF

Legea, un amănunt nesemnificativ în numirile de la ASF

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 03 iulie 2014

Degeaba a fost schimbată legea de înfiinţare a Autorităţii de Supraveghere Financiară de câteva ori şi degeaba s-au reconfigurat criteriile de selecţie a membrilor Comisiei, că, oricum, apartenenţa politică şi relaţiile par să fi fost singurele care au contat la numiri.

Sărbătoarea gărgăriţei

Sărbătoarea gărgăriţei

MARIA GAGIUPiaţa de Capital / 03 iulie 2014

Bursa de Valori Bucureşti a premiat ieri câştigătorii primei ediţii a concursului BVB Invest Quest ( BVB IQ), competiţie educaţională de tranzacţionare online.

"România, Turcia şi Polonia vor deveni ostaticii practicilor americane iresponsabile"

AVERTISMENT DUR AL RUSIEI DESPRE AMPLASAREA SCUTULUI ANTIRACHETĂ:"România, Turcia şi Polonia vor deveni ostaticii practicilor americane iresponsabile"

A.S.Internaţional / 03 iulie 2014

Statele Unite nu au oferit Moscovei un schimb de informaţii cu privire la scutul european antirachetă, a declarat ieri Evgeny Lukyanov, adjunctul preşedintelui Consiliului de Securitate rus, avertizând astfel România, Turcia şi Polonia că vor deveni ostaticele practicilor americane iresponsabile, potrivit agenţiei RIA Novosti.

Rusia a interzis importul de bovine şi carne de vită din România

Rusia a interzis importul de bovine şi carne de vită din România

I.P.Companii / 03 iulie 2014

Actualizare 10:25 Daniel Buda: "Rusia trebuie să renunţe la invocarea abuzivă a bolii vacii nebune"

Rusia trebuie să renunţe la invocarea abuzivă a bolii vacii nebune pentru a bloca schimburile agricole, susţine preşedintele PDL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, care a solicitat Comisiei Europene (CE) să adopte o atitudine fermă împotriva deciziei Federaţiei Ruse de a interzice importurile de bovine, a cărnii de vită şi a produselor derivate din România, conform unui comunicat remis azi redacţiei.

Ediţia din 03.07.2014
Ediţia din 21.05.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Cybersecurity Romania 2019
"Deal" cu aproape 20% din acţiunile "Retrasib"

"Deal" cu aproape 20% din acţiunile "Retrasib"

GABRIELA MĂRĂCINEANUPiaţa de Capital / 03 iulie 2014 /

Un pachet de aproape 20% din acţiunile "Retrasib" Sibiu (simbol: RTRA) a fost transferat, ieri, printr-un "deal", în sumă de 5,16 milioane de lei, la preţul de 0,256 lei/unitate, cu 14,81% sub cotaţia de referinţă.

Euro scade în aşteptarea deciziilor BCE

Euro scade în aşteptarea deciziilor BCE

Alina VasiescuBănci-Asigurări / 03 iulie 2014

Euro s-a depreciat faţă de dolar ieri, pentru a doua zi consecutiv, pe pieţele externe, în condiţiile în care investitorii aşteptau reuniunea de politică monetară a Băncii Centrale Europene (BCE), programată pentru astăzi.

REVISTA PRESEI 03.04.2014

Willy HomnerRevista Presei / 03 iulie 2014

ADEVARUL 

15 ani de la privatizarea Dacia

La 15 ani de la privatizare uzinelor Dacia, producătorul auto a devenit cea mai mare companie din România, devansând Petrom, cu vânzări de 18,4 miliarde de lei, şi cel mai mare exportator autohton.

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo