ZIARUL BURSA

12 iunie 2015
Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost respinsă de Parlament

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost respinsă de Parlament

O.D.Politică / 12 iunie 2015

Actualizare 14:28 Gorghiu: O moţiune de cenzură în toamnă împotriva Guvernului lipsit de legitimitate va avea succes

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri că rezultatul înregistrat la moţiunea de cenzură înseamnă "lipsă de respect şi sfidare din partea lui Ponta şi a colegilor din PSD" faţă de românii din ţară şi străinătate şi a afirmat că PNL va mai avea un asemenea demers în toamnă, care, cu siguranţă, va avea succes.

Ponta, după ce Blaga i-a cerut să demisioneze ca premierul Moldovei: "România nu are nevoie de criză"

Blaga lui Ponta: "Învăţaţi de la premierul Moldovei care şi-a dat demisia"

Ponta: "Eu nu o să votez cu PNL să dau jos Guvernul PSD, doar nu sunt prostănac"

Alina Gorghiu: "A fost o greşeală a PNL când l-am votat pe acest premier"

Ponta către opoziţie: "Va veni timpul când veţi vedea că e gravă schimbarea guvernului de procuror"

Proteste organizate de liberali în mai multe oraşe, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură

"Dacă mergem în ritmul actual, în 2019 nu mai avem bursă"

DEZBATEREA BURSA - VIITORUL BURSIER AL SIF-URILOR ŞI FP / BOGDAN DRĂGOI, SIF BANAT-CRIŞANA:"Dacă mergem în ritmul actual, în 2019 nu mai avem bursă"

A.V.Piaţa de Capital / 12 iunie 2015

Piaţa de capital din ţara noastră nu are un viitor strălucit, dacă nu se va dezvolta şi dacă nu îşi va creşte volumul tranzacţiilor, este de părere domnul Bogdan Drăgoi, membru în Consiliul de Administraţie al SIF Banat-Crişana, care atrage atenţia că este crucial să fie aduse pe piaţă întreprinderile mici, medii şi mari, pentru finanţare şi dezvoltare.

"SIF-urile, o construcţie valoroasă şi perenă a pieţei de capital"

DEZBATEREA BURSA - VIITORUL BURSIER AL SIF-URILOR ŞI FP / IULIAN STAN, SIF TRANSILVANIA:"SIF-urile, o construcţie valoroasă şi perenă a pieţei de capital"

E.O.Piaţa de Capital / 12 iunie 2015

Pentru un viitor coerent al Fondului Proprietatea şi al Societăţilor de Investiţii Financiare (SIF), acestea ar trebui să creeze performanţă la societăţile din portofoliu şi lichiditate pentru acţionarii lor, este de părere Iulian Stan, vicepreşedinte executiv şi director general adjunct al SIF Transilvania.

"Haideţi să lăsăm puţin şi acţionarii să vorbească în cadrul SIF-urilor"

DEZBATEREA BURSA - VIITORUL BURSIER AL SIF-URILOR ŞI FP/ FLORIN POGONARU, CENTRAL EUROPEAN FINANCIAL SERVICES:"Haideţi să lăsăm puţin şi acţionarii să vorbească în cadrul SIF-urilor"

V.R.Piaţa de Capital / 12 iunie 2015

Pe piaţă există ideologii diferite privind SIF-urile, ca vechi instituţii care au fost create, spune domnul Florin Pogonaru, preşedintele Central European Financial Services, arătând că de o parte sunt cei care spun că SIF-urile trebuie să aibă un rol economic naţional, să ajute la transformarea României, iar de cealaltă parte, cei care consideră că SIF-urile răspund în faţa acţionarilor, "stăpânul lor fiind acţionarul".

"Piaţa noastră de capital este una dintre cele mai scumpe"

DEZBATEREA BURSA - VIITORUL BURSIER AL SIF-URILOR ŞI FP / CRISTIAN AGALOPOL, CITIBANK:"Piaţa noastră de capital este una dintre cele mai scumpe"

EMILIA OLESCUPiaţa de Capital / 12 iunie 2015

Societăţile de Investiţii Financiare (SIF) ar trebui să se implice mai mult în dezvoltarea pieţei de capital, este de părere Cristian Agalopol, vicepreşedintele Citibank, care a arătat că SIF-urile se numără, prin deţinerile lor cumulate, printre cei mai importanţi acţionari ai pieţei de capital.

"Acţionarii sunt singurii care pot decide forma de administrare a unei societăţi"

DEZBATEREA BURSA - VIITORUL BURSIER AL SIF-URILOR ŞI FP / CRISTIAN DUŢESCU, AVOCAT COORDONATOR DUŢESCU ŞI ASOCIAŢII:"Acţionarii sunt singurii care pot decide forma de administrare a unei societăţi"

A.T.Piaţa de Capital / 12 iunie 2015

Acţionarii sunt singurii care pot decide forma de administrare a unei societăţi, iar legiuitorul nu ar trebui să intervină, întrucât ar institui o limitare care nu este prevăzută în actul normativ al Uniunii Europene, a comentat Cristian Duţescu, avocat coordonator în cadrul "Duţescu şi Asociaţii".

Ioan Rus a demisionat din postul de ministru al Transporturilor

Ioan Rus a demisionat din postul de ministru al Transporturilor

A.S.Politică / 12 iunie 2015

Actualizare 08:58 Iulian Matache, un prim nume vehiculat în locul lui Rus

Iulian Matache, secretar de stat în Ministerul Transporturilor şi fost director al Direcţiei Dezvoltare din cadrul Consiliului Judeţean Vrancea, este primul nume vehiculat în PSD ca posibil înlocuitor al lui Ioan Rus la conducerea Ministerului Transporturilor, conform unor surse politice.

BCE a suplimentat fondurile pentru băncile elene

BCE a suplimentat fondurile pentru băncile elene

A.V.Bănci-Asigurări / 12 iunie 2015

Actualizare 07:55 Nou blocaj în negocierile dintre Grecia şi creditorii săi

Şansa ajungerii la un acord asupra datoriei Greciei a devenit tot mai mică, joi, în urma plecării de la Bruxelles atât a echipei de negociatori a Fondului Monetar Internaţional (FMI), cât şi a echipei Guvernului grec, FMI evocând "divergenţe majore" între Atena şi creditorii săi, relatează Reuters.

AIE: A crescut cererea mondială de petrol

AIE: A crescut cererea mondială de petrol

Internaţional / 12 iunie 2015

Cererea mondială de petrol va înregistra, în 2015, o creştere peste aşteptări, în condiţiile în care expansiunea economică şi preţul redus al ţiţeiului au stimulat consumul în prima jumătate a anului, anunţă Agenţia Internaţională pentru Energie (AIE), conform Reuters.

Ediţia din 12.06.2015
Ediţia din 17.05.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Cybersecurity Romania 2019

PIAŢA VALUTARĂEuro s-a depreciat la 4,4666 lei

Marius ConstantinBănci-Asigurări / 12 iunie 2015

Euro s-a depreciat, ieri, faţă de leu, Banca Naţională a României (BNR) afişând un curs de referinţă de 4,4666 lei/euro, în scădere uşoară cu 0,01 bani, comparativ cu şedinţa precedentă, când euro a fost cotat la 4,4667 lei. Pe piaţa...

MACRO NEWSLETTER 12 Iunie 2015

MACRO NEWSLETTER 12 Iunie 2015

Internaţional / 12 iunie 2015

Producţia industrială din Franţa a scăzut neaşteptat în aprilie 2015, cu o rată lunară de 0,9%, după o stagnare în luna precedentă, iar scăderea anuală a fost de 0,1%, după un avans de 1,8% în luna anterioară.

REVISTA PRESEI 12.06.2015

Willy HomnerRevista Presei / 12 iunie 2015

ADEVARUL 

STRATFOR: Campania anticorupţie alungă influenţa Rusiei din România

"Decizia DNA de a lansa o investigaţie asupra premierului Victor Ponta este rezultatul unei campanii interne realizată în concert cu strategia geopolitică a...

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo