ZIARUL BURSA

29 noiembrie 2017
"BURSA", singurul ziar care ţine minte că BVB are un preşedinte

"BURSA", singurul ziar care ţine minte că BVB are un preşedinte

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 29 noiembrie 2017

Adrian Tănase a primit felicitări, ieri, din partea unui club de investitori pentru numirea în funcţia de director general al Bursei de Valori Bucureşti. News.ro, Profit.ro şi Agerpres au publicat informaţia că Adrian Tănase a fost ales de Consiliul BVB în funcţia de director general.

CEFC, în plină expansiune

CEFC, în plină expansiune

A.S.Companii / 29 noiembrie 2017

Discuţiile dintre banca rusă VTB şi CEFC privind împrumutul cu ajutorul căruia firma chineză vrea să cumpere o participaţie la grupul petrolier rus Rosneft sunt în derulare, a confirmat, ieri, directorul general al VTB, Andrey Kostin, transmite Reuters, citat de Agerpres.

"Dezvoltarea economică a ţării - mai lentă decât creşterea"

FLORIN GEORGESCU, BNR:"Dezvoltarea economică a ţării - mai lentă decât creşterea"

F.A.Bănci-Asigurări / 29 noiembrie 2017

Dezvoltarea economico-socială a ţării noastre este mai lentă decât creşterea economică, a spus, ieri, prim-viceguvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR) Florin Georgescu, în cadrul unei conferinţe, precizând: "Deci nu orice creştere conduce la dezvoltare dacă nu este bine gestionată, atât de piaţă, cât şi de intervenţia selectivă a statului, evoluţiile macroeconomice favorabile pe ansamblu din ultimii ani nefiind resimţite decât parţial în creşterea nivelului de trai al populaţiei şi în îmbunătăţirea competitivităţii economiei.

Brokerii: "Domeniul de activitate permite Superbet să ofere un cupon de 12%"

Brokerii: "Domeniul de activitate permite Superbet să ofere un cupon de 12%"

ANDREI IACOMIInternaţional / 29 noiembrie 2017

Obligaţiunile corporative Superbet Betting & Gaming (SBG20), al căror cupon anual este 12%, au înregistrat, până ieri, o apreciere de 3,4% faţă de preţul din ofertă, dar o scădere de 1,52% faţă de prima zi de tranzacţionare, după mai bine de două luni de la listarea pe Sistemul Alternativ de Tranzacţionare (ATS) al Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Proiectul BRUA, gata de start

Proiectul BRUA, gata de start

ANCUŢA STANCIUCompanii / 29 noiembrie 2017

Actualizare 15:15 Premierul Tudose despre gazoductul BRUA: "O investiţie majoră, care va crea 3.000 de locuri de muncă"

Premierul Mihai Tudose a felicitat astăzi Ministerele Economiei şi Energiei, precum şi compania "Transgaz" pentru semnarea contractului de execuţie a gazoductului BRUA, precizând că acest proiect este o investiţie majoră, care va duce la crearea a trei mii de locuri de muncă.

-----------

Proiectul BRUA reprezintă, pentru Guvernul Mihai Tudose, o prioritate, încă de la instalare, fiind un proiect deosebit de important pentru securitatea şi independenţa energetică a României, a declarat, ieri, la Palatul Victoria, vicepremierul Marcel Ciolacu, cu ocazia semnării contractelor pentru lucrări de execuţie a conductei de transport gaze naturale - faza 1, în cadrul Proiectului BRUA.

Ediţia din 29.11.2017
Ediţia din 16.07.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
MACRO NEWSLETTER 29 Noiembrie 2017

MACRO NEWSLETTER 29 Noiembrie 2017

Internaţional / 29 noiembrie 2017

Creditul acordat gospodăriilor din Suedia şi-a accelerat creşterea anuală până la 7,1% în octombrie 2017, de la 7% în luna precedentă, în condiţiile în care soldul creditului a ajuns la 3,764 trilioane SEK, pe fondul unei creşteri cu 267 miliarde...

Rombell Securities părăseşte piaţa de capital

A.A.Piaţa de Capital / 29 noiembrie 2017

Autoritatea de Supraveghere Financiară a decis, ieri, retragerea autorizaţiei de funcţionare a societăţii de servicii de investiţii financiare Rombell Securities SA, la cerere, şi radierea din Registrul ASF din această calitate, conform unui...

Toma Petcu, cel mai bun!

OPINIIToma Petcu, cel mai bun!

GABRIEL DUMITRAŞCUCompanii / 29 noiembrie 2017

Toma Petcu, ministrul energiei, remarcat până acum doar prin declaraţiile hazardate care au generat creşteri de preţuri ale energiei, gafele monumentale şi incompetenţa afişată public, se poate mândri, începând de astăzi (n.r.ieri), că este...

Doi administratori provizorii la Romgaz

Doi administratori provizorii la Romgaz

Companii / 29 noiembrie 2017

Consiliul de Administraţie al Romgaz (SNG) i-a numit administratori provizorii pe domnii Adrian Constantin Volintiru şi Daniel Florin Anghel, până la întrunirea următoarei şedinţe a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, potrivit unui raport...

Apanova
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo