ZIUA UNIVERSALĂ A IEIMotive tradiţionale româneşti, în activităţile de relaxare

A.T.
Ziarul BURSA #Cultură /

Motive tradiţionale româneşti, în activităţile de relaxare

Simbolurile tradiţionale româneşti reuşesc să depăşească sfera culturală şi ajung în jocurile şi modalităţile de relaxare din prezent.

Compania Pixel Art by Roselini, înfiinţată în anul 2016, a dezvoltat un concept nou de petrecere a timpului liber, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, prin realizarea de imagini cu ajutorul pixelilor.

Isabela Popa, cea care a adus pixelii în ţara noastră, ne-a povestit că, în apropierea Zilei Universale a Iei, cerinţele clienţilor săi s-au îndreptat către kituri cu motive tradiţionale.

Domnia sa ne-a declarat: "Ziua Universală a Iei este serbată în moduri dintre cele mai diverse. În preajma Sânzienelor şi a acestei zile mulţi cumpărători solicită kituri cu pixeli care să aibă ca principală temă motivele tradiţionale româ­neşti, simbolurile stravechi pe care străbunii noştri le inserau pe cămăşile tradiţionale. Cererile au crescut în fiecare an din ce în ce mai mult. Acestea vin din partea corporaţiilor, şcolilor şi centrelor de dezvoltare personală care într-un spirit de sărbătoare celebrează această zi importantă pentru români. Aşa cum cusătura din ie ascunde semne ale trecerii noastre în timp aşa şi mo­delele tradiţionale realizate din pixeli aduc printr-o tehnică nouă străvechiul în con­temporan".

Potrivit domniei sale, acest concept aduce un hobby nou, creativ, relaxant care îţi permite să realizezi cadouri şi tablouri personalizate.

Principalii clienţi ai companiei sunt grădiniţele, şcolile, corporaţiile, companiile de obiecte promoţionale etc.

Compania Roselini Art & Hobby are drept exclusiv de vânzare a pixelilor în ţara noas­tră.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS