Gala BURSA 2018

Zona euro va debloca un nou împrumut către Grecia

V.R.
Ziarul BURSA #Jurnal de criză /

Creditorii din zona euro sunt aşteptaţi să acorde, în această lună, o nouă tranşă de împrumut Greciei, în valoare de 5,7 miliarde de euro, şi lucrează la măsuri de reducere a poverii datoriilor, a declarat şeful miniştrilor de finanţe din uniunea monetară (Eurogroup), Mario Centeno, adăugând că aceste măsuri ar trebui să contribuie la relansarea economică a ţării, conform Reuters.

"Până acum, Grecia şi-a îndeplinit angajamentele. Sunt încrezător că statul grec va implementa toate măsurile rămase pentru încheierea cu succes a programului de finanţare", a spus Centeno.

Cel de-al treilea program de salvare destinat Greciei, de 86 de miliarde de euro, urmează să se încheie în luna august, iar creditorii internaţionali în­cearcă să găsească soluţii care să asigure o creştere viitoare sustenabilă a economiei ţării. Printre opţiunile luate în calcul se numără măsuri de sprijin menite să ajute Grecia să-şi diminueze costurile cu datoria, iar valoarea măsurilor ar putea depăşi zeci de miliarde de euro.

Economia Greciei a crescut cu 1,6% anul trecut, după ce a ieşit dintr-o lungă recesiune. Comisia Europeană prognozează o creştere de 2,5% în acest an.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - cel mai mare proiect de mediu
Cotnari
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită