Zoran Puskovic este noul General Manager pe Europa de Est la Kaspersky Lab

D.I.
Companii #IT /

Zoran Puskovic

Zoran Puskovic

Zoran Puskovic s-a alăturat companiei Kaspersky Lab, preluând poziţia de General Manager al regiunii Europa de Est, anunţă compania într-un comunicat remis Redacţiei.

Potrivit documentului, Zoran Puskovic are o experienţă vastă în industria IT, ocupând anterior poziţii în top managementul unor companii din domeniu. Experienţa sa acoperă majoritatea segmentelor de business din Europa de Est - de la segmentul consumer şi al operatorilor, până la IMM-uri şi pieţele marilor companii.

Reprezentnţii Kaspersky precizează că în noua sa postură de conducere executivă, Puskovic va fi responsabil de "creşterea pe termen lung şi profitabilitatea business-ului din Europa de Est şi va coordona dezvoltarea strategică a activelor Kaspersky Lab din regiune".

De asemenea, noul General Manager "va pune în practică viziunea companiei de a îmbunătăţi nivelul de conştientizare privind securitatea cibernetică şi va consolida leadership-ul Kaspersky Lab în regiune, promovând soluţiile pentru utilizatori individuali şi companii, dar şi serviciile de informaţii privind ameninţările, furnizate de companie".

Potrivit sursei citate, Zoran Puskovic a ocupat anterior funcţia de Director regional de vânzări pentru pieţele emergente, în cadrul ServiceNow CEE. Beneficiază de peste 30 de ani de experienţă în sectorul tehnologic, de-a lungul cărora a ocupat poziţii similare de leadership la Virtual Instruments, VMware Global şi SAP Central Europe, precum şi la IBM şi Hewlett-Packard, printre altele.

Zoran Puskovic a declarat: "Sunt gata să contribui la consolidarea brandului Kaspersky Lab în această regiune şi, la fel de important, să furnizăm cât mai multe inovaţii tehnologice clienţilor est-europeni şi să ducem, astfel, business-ul Kaspersky Lab la următorul nivel".

Compania anunţă că printre inovaţiile care vor stimula creşterea business-ului în Europa de Est se numără "tehnologiile de detecţie Next Generation precum Security Intelligence Services, dar şi platforma integrată Kaspersky Endpoint Security şi Kaspersky Threat Management and Defense - o platformă avansată de securitate cibernetică care protejează companiile mari în faţa ameninţărilor complexe".

În acest sens, Ilijana Vavan, Managing Director pe Europa, a precizat: "Avem aşteptări ridicate pentru o creştere semnificativă în Europa de Est în lunile ce urmează, având în vedere bogata experienţă a lui Zoran în management, vânzări directe şi prin parteneri, operaţiuni şi negocieri".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS