BURSA Online

Angela Merkel nu participă la Summit-ul G7 convocat de Trump

Angela Merkel nu participă la Summit-ul G7 convocat de Trump

G.M.Politică / 30 mai, 05:34

Angela Merkel a respins invitaţia lui Donald Trump de a participa la summit-ul G7, pe care preşedintele Statelor Unite doreşte să-l organizeze ca simbol al revenirii la normalitate din pandemia de coronavirus, anunţă politico.eu.

"Cancelarul federal mulţumeşte preşedintelui Trump pentru invitaţia sa la summitul G7 de la sfârşitul lunii iunie de la Washington. În acest moment, având în vedere situaţia pandemică generală, nu poate fi de acord cu participarea personală, care ar implica o călătorie la Washington. Doamna Merkel va continua să monitorizeze evoluţia pandemiei", a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului german, Steffen Seibert, pentru politico.eu.

Liviu Rogojinaru

VIDEOCONFERINŢA BURSA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / LIVIU ROGOJINARU, SECRETAR DE STAT MEEMA:"Vor fi acordate fonduri de un miliard de euro companiilor afectate de pandemie"

A.T.Companii / 29 mai

Aproximativ un miliard de euro, fonduri de la Ministerul Fondurilor Europene, vine la Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) pentru a fi puşi la dispoziţia companiilor afectate de criza provocată de pandemia de coronavirus, a declarat Liviu Rogojinaru, secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

Cristina Chiriac

VIDEOCONFERINŢA BURSA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / CRISTINA CHIRIAC, PREŞEDINTE CONAF:"Toate companiile ar trebui să aibă acces echitabil la finanţare europeană"

M.G.Companii / 29 mai

Autorităţile trebuie să permită accesul echitabil al tuturor companiilor la finanţările europene, care se vor face din banii de la UE pentru relansarea economică, indiferent dacă firmele au sau nu certificat de situaţie de urgenţă, este de părere Cristina Chiriac, preşedintele Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), moderatorul conferinţei online.

BNR a scăzut la 2,8% prognoza de inflaţie

BNR a scăzut la 2,8% prognoza de inflaţie

M.I.Bănci-Asigurări / 29 mai

Banca Naţională a României a redus prognoza de inflaţie pentru finalul acestui an la 2,8%, de la 3% anterior, iar pentru anul următor banca centrală previzionează o inflaţie în scădere 2,5%, faţă de prognoza anterioară care indica 3,2%.

Noi tensiuni la graniţa dintre Grecia şi Turcia

Noi tensiuni la graniţa dintre Grecia şi Turcia

A.D.Miscellanea / 29 mai

Disputa dintre duşmanii istorici - Grecia şi Turcia - ia amploare de-a lungul cursului râului Evros, care separă cele două state. Atena acuză trupele turceşti că au orchestrat o invazie silenţioasă a teritoriului lor. Dobândirea pe nedrept a...

SUA vinde Kuweitului 84 de rachete Patriot

SUA vinde Kuweitului 84 de rachete Patriot

S.B.Internaţional / 29 mai

Statele Unite au anunţat ieri aprobarea vânzării a 84 de rachete Patriot de ultimă generaţie către Kuweit, precum şi a unui set de echipamente destinate modernizării sistemelor anti-rachetă ale emiratului

Un nou guvern fără noi alegeri

KOSOVO:Un nou guvern fără noi alegeri

S.B.Internaţional / 29 mai

Curtea Constituţională din Kosovo a risipit speranţele taberei prim-ministrului de stânga Albin Kurti referitoare la organizarea de noi alegeri parlamentare anticipate, confirmând un decret al adversarului său politic, preşedintele Hashim Thaci,...

Noi măsuri de relaxare hotărâte de Guvern

Noi măsuri de relaxare hotărâte de Guvern

A.D.Politică / 29 mai

Joi seara au fost anunţate noi măsuri de relaxare prin intermediul premierului Ludovic Orban. Măsurile au fost decise de Consiliul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi vor fi adoptate prin Hotărâre de Guvern., anunţă Digi24.

Renault va anunţa concedierea a 15.000 de angajaţi

Renault va anunţa concedierea a 15.000 de angajaţi

S.B.Companii / 29 mai

Producătorul francez de automobile Renault urmează să anunţe mâine concedierea a 15.000 de angajaţi la nivel mondial, în cadrul unui plan de redresare în contextul scăderii cererii şi al costurilor mari, a declarat ieri un reprezentant al...

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Livestreaming Teatrul Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii