Ştiri online

Piarom
Ionuţ Dumitru, economist şef al Raiffeisen Bank

IONUŢ DUMITRU, RAIFFEISEN BANK"Ne apropiem de recesiune"

Andrei IacomiMacroeconomie / 20 septembrie

"Numai printr-o minune putem avea un deficit bugetar de 3%, în acest an" 

Deficitul bugetar al ţării noastre va depăşi probabil pragul de 3% în 2019, iar în cazul în care politicile economice nu sunt modificate, probabil se va ajunge la 4% la finalul anului, a declarat, ieri, Ionuţ Dumitru, economist şef al Raiffeisen Bank, în cadrul unei conferinţe.

Curtea Constituţională vorbeşte limba pesedeză

MAKEPolitică / 20 septembrie

MAKE

Prostiile lui Tudorel Toader continuă să fie cultivate de Curtea Constituţională a României, care, ieri, a comunicat că, la solicitarea premierului, preşedintele ţării ar fi obligat să revoce mi­niştrii, obligaţie care, în opinia Curţii, ar fi înscrisă în Constituţie, la Articolul 85 (2), dar în realitate, aceasta este simpla imaginaţie a forului suprem de interpretare a legii noastre fundamentale.

Fondul Proprietatea a numit-o oficial pe Vivian Nicoli, după solicitarea ASF

ÎN COMITETUL REPREZENTANŢILOR:Fondul Proprietatea a numit-o oficial pe Vivian Nicoli, după solicitarea ASF

MIHAI GONGOROIPiaţa de Capital / 20 septembrie

Fondul Proprietatea (FP) a numit-o oficial pe Vivian Nicoli în Comitetul Reprezentanţilor, după ce Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a opinat în 11 septembrie, printr-o adresă, că respectivul candidat a câştigat alegerile pentru un post în board-ul Fondului, reiese dintr-un raport al FP transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Sursă foto: Twitter

Guvernul vrea să modifice Legea Offshore

M.G.Piaţa de Capital / 20 septembrie

Ministerul Energiei a pus în dezbatere publică un proiect de lege care modifică Legea Offshore, în contextul în care forma adoptată anul trecut de Parlament nu a fost pe placul ExxonMobil şi OMV Petrom (SNP), investitorii au amânat în ultima jumătate de an decizia finală de investiţii în perimetrul de gaze Neptun Deep din platoul continental al ţării noastre la Marea Neagră.

Dan Barna

Dan Barna şi-a înregistrat candidatura la BEC

I.V.Politică / 20 septembrie

Candidatul Alianţei 2020 USR-PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, şi-a înregistrat, vineri candidatura la Birou Electoral Central, el fiind însoţit de liderul PLUS, Dacian Cioloş, dar şi de susţinători. "Eu voi fi în turul doi şi o să...

DHL livrează Cupa Mondială de Rugby 2019 în Japonia

DHL livrează Cupa Mondială de Rugby 2019 în Japonia

M.I.âMiscellanea / 20 septembrie

DHL Express, liderul internaţional în curierat expres şi logistică, şi-a îndeplinit misiunea în calitatea de Partener Logistic Oficial al Rugby World Cup 2019 din Japonia. DHL a livrat toate materialele necesare celor 20 de echipe participante...

Apple lansează iOS 13

Apple lansează iOS 13

D.V.Miscellanea / 20 septembrie

Noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone este disponibilă şi poate fi instalată pe modelele compatibile. Aceasta va fi urmată doar peste câteva zile de un prim update.

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo