Ştiri online

20 iulie
 Italia - Vulcanul Etna a erupt din nou

Italia - Vulcanul Etna a erupt din nou

D.D. Internaţional / 20 iulie

Etna, cel mai înalt vulcan activ din Europa, situat în Sicilia, în sudul Italiei, a erupt în noaptea de vineri spre sâmbătă, aruncând în aer lavă incandescentă şi conducând la închiderea a două aeroporturi din apropiere şi evacuarea unor locuitori din zonă, relatează AFP şi Xinhua.

Ludovic Orban (Sursa foto: Twitter)

LUDOVIC ORBAN: "Falimentul guvernării PSD-ALDE este tot mai evident"

I.V. Politică / 20 iulie

Liderul PNL, Ludovic Orban, susţine că "falimentul guvernării PSD-ALDE este tot mai evident", iar premierul Viorica Dăncilă poate să se "laude" că ne-a adus pe primul loc în Europa în multe clasamente: cea mai mare inflaţie, cel mai mare deficit bugetar, deficit comercial. "Încă vreo câteva astfel de clasări pe locul 1 şi ne scot de tot din... clasament", spune Orban.

Sorina Pintea (Sursa foto: Twitter)

SORINA PINTEA: Salariile personalului medical au ajuns la un nivel decent

D.V. Politică / 20 iulie

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat vineri că salariile personalului medical au ajuns la un nivel decent şi că "nu mai este nevoie ca pacienţii să le completeze veniturile", iar iniţiativa de a trimite în spitale "pacienţi sub acoperire" nu este o "vânătoare de vrăjitoare", ci o acţiune menită să determine respectarea legii.

Viorica Dăncilă

VIORICA DĂNCILĂ:"Eu vă garantez că suntem de neclintit"

I.V. Politică / 20 iulie

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a spus, sâmbătă, că a aflat că la Sibiu conducerea partidului va fi aşteptată de vreo sută de persoane, "nu cu intenţii bune", susţinând însă nu le este teamă. "Eu vă garantez că suntem de neclintit, nu ne este teamă, nu vom face niciun pas înapoi, pentru că ştim că un pas înapoi al nostru este un pas înainte al altora. Vom ridica din faţa noastră orice obstacol", a susţinut Dăncilă.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Sursa foto: Twitter

Jumătate de secol de la prima aselenizare

D.I. Internaţional / 20 iulie

Pe 20 iulie 2019 se împlinesc 50 de ani de când echipajul format din astronauţii Neil Armstrong, Edwin "Buzz" Aldrin şi Michael Collins a ajuns pe suprafaţa satelitului natural al Pământului şi doi dintre ei au păşit pentru prima dată pe...

 Producţia de vin a Franţei va scădea în acest an

Producţia de vin a Franţei va scădea în acest an

I.I. Internaţional / 20 iulie

Producţia de vin a Franţei, al doilea mare producător mondial, ar putea scădea în acest an cu până la 13% comparativ cu anul trecut, după ce viile au fost afectate de condiţiile meteo nefavorabile precum grindină, îngheţ şi un val de căldură a...

<< mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo