Selecţionerul Belgiei, spaniolul Roberto Martinez, şi-a anunţat demisia ca urmare a eliminării echipei sale în faza grupelor Cupei Mondiale de fotbal.

"A fost ultimul meu meci alături de această selecţionată şi este un moment foarte emoţionant pentru mine, după cum vă puteţi imagina", a declarat Martinez la conferinţa de presă.

"Sunt o persoană căreia îi place să înveţe din lecţiile primite. Sunt aici de şase ani. Am fost foarte implicat în acest proiect. Am obţinut o medalie de bronz (la Cupa Mondială 2018 - n.red) şi trebuie să dăm o nouă oportunitate acestui proiect. Mi-a plăcut foarte mult, am lăsat o moştenire importantă şi sunt foarte mulţumit de ceea ce am realizat", a adăugat tehnicianul spaniol.

"Când văd jucătorii în vestiar, văd fotbalişti care cresc şi profită de toate lecţiile alături de această generaţie. Şase ani în care am crescut şi am făcut tot ce puteam face cu o selecţionată. Sunt foarte mulţumit de ceea ce am făcut cu această echipă naţională. Iar fanii adevăraţi apreciază ceea ce a realizat această echipă", a subliniat Roberto Martinez. Acesta a condus selecţionata Belgiei începând din 2016.