Numele fotbaliştilor coreeni au stârnit un val de interes pe internet. I-am urmărit cu atenţie şi recunosc, cel mai mult mi-a plăcut Kim. Cum care?

Echipa din Asia a prezentat în unsprezecele de start nu mai puţin de cinci jucători cu numele Kim, portarul şi cei patru fundaşi, aşa că este imposibil să nu vizitezi o glumă facilă pe această temă. În plus şi pe banca de rezerve s-a găsit un Kim.

Echipele au abordat partida ca doi pugilişti care se cunosc, se respectă şi se tem unul de celălat. Coreea a venit cu viteza, Uruguay a mizat pe experienţă şi o bună aşezare în teren. Tatonarea s-a prelungit mai mult decât ne-am fi dorit, iar cea mai mare ocazie a primei reprize a venit în minutul 42, Godin a trimis, cu capul, mingea în bară, în urma unei lovituri de la colţ.

În partea a doua lucrurile au stat la fel, echipele s-au respectat suficient de mult încât să nu rişte nimic. Uruguay-ul a urcat puţin liniile, a încercat să pună mai multă presiune pe apărarea celor cinci Kim (4+1) dar nimic nu s-a clintit pe tabela de marcaj, chiar dacă în minutul 88 uruguayenii au mai avut o bară, şut Valverde.