20 mai 2014
 
Sony lansează în România televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014 cu funcții speciale pentru pasionații de fotbal și competiții sportive, potrivit unui comunicat al companiei.
 
Sony extinde astfel seria de televizoare 4K cu noi modele cu diagonale începând cu 49 de inci și până la modelul de top de 85 de inci. De asemenea, gama Full HD a fost extinsă cu modele cu diagonale de la 32 la 65 de inci. În total, gama de televizoare BRAVIA 2014 numără 27 de modele, cu 30% mai mult decât portofoliul de anul trecut.
Aflati mai multe >

 
20 mai 2014
 
Portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid) și uruguayanul Luis Suarez (FC Liverpool) au câștigat Gheata de Aur în sezonul 2013-2014, trofeu ce recompensează cei mai buni marcatori din campionatele Europei. Ronaldo și Suarez au marcat câte 31 de goluri în actuala stagiune și au încheiat pe prima poziție cu 62 de puncte. Cristiano Ronaldo a câștigat pentru a treia oară în carieră Gheata de Aur și l-a egalat la trofee pe argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), în timp ce Luis Suarez l-a cucerit în premieră. Primii patru jucători prezenți în acest top (ghetele de aur, argint și bronz), Ronaldo (Portugalia), Suarez (Uruguay),...