08 iunie 2014
 
Sony a devenit primul sponsor al Cupei Mondiale care a cerut o investigație legată de acuzațiile că a fost dată mită pentru a asigura câștigarea licitației de către Qatar pentru competiția din 2022, astfel punând presiune pe șefii din fotbal care au amenințat că vor muta locația dacă acuzațiile se dovedesc a fi reale, transmite publicația online The Guardian.
 
Corpul de guvernare fotbalistic, FIFA, conduce o investigație internă privind decizia de a ține Cupa Mondială din 2018 în Rusia și cea din 2022 în Qatar.
 
Oferta de... 

 
08 iunie 2014
 
Cel mai mare oraș al Braziliei s-a confruntat, vineri, cu a doua zi de grevă la metrou și un protest privind condițiile de locuire, blocând străzile și provocând dezorganizare generală în sistemul de transport urban cu mai puțin de o săptămână înainte de începerea primului meci (din Sao Paulo) de la Cupa Mondială, transmite Reuters.
 
Poliția a folosit gaze lacrimogene pentru a întrerupe demonstrațiile care blocau accesul la una dintre stațiile de metrou, însă o treime din stațiile orașului au rămas închise de dimineață. Mai mult de 200 de km de trafic a blocat străzile...