02 iulie 2014
 
Povestea cu surprizele cu termen de garanție limitat, pomenită în acest colț de internet, se tot repetă de parcă am asista la un film western clasic, în care indiferent de ce se întâmplă în primele 90 de minute ale peliculei, eroul pozitiv, evident mai bine cotat în inimile publicului, iese învingător la final.
 
Argentinienii lui Jorge Mario Bergoglio, cunoscut în toată lumea ca Papa Francisc, au învins o formație a Elveției care a luptat eroic pentru fiecare minge. Această istorie fotbalistică nu este una simplă, între cele două națiuni existând în acest moment o legătură foarte... 

 
02 iulie 2014
 
Suspiciunile legate de mafia pariurilor nu puteau să lipsească nici de la actuala ediție a Campionatului Mondial de Fotbal. Trucarea de meciuri a devenit un fenomen cunoscut de toată lumea, recunoscut de FIFA și UEFA, și în câteva cazuri condamnat de justiție. Așa cum era de așteptat, primele "bombe" au explodat exact la echipele care au fost eliminate încă din faza grupelor și care au avut evoluții mult sub așteptările publicului, dar și ale specialiștilor.
 
Federația Cameruneză de Fotbal (Fecafoot) a demarat o amplă anchetă vizavi de "acuzațiile de fraudă" la...