09 iulie 2014
 
Căpitanul echipei naționale a Argentinei, Lionel Messi, va disputa în această seară al 92-lea meci în tricoul reprezentativei țării sale, împotriva selecționatei Olandei, în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal, depășindu-l, astfel, pe Diego Armando Maradona (91 de apariții), modelul său în fotbal.
 
Jucătorul cu cele mai multe partide disputate pentru Argentina este fostul internațional Javier Zanetti căpitan (1995-2014) al echipei de club Internaționale Milano (145 de selecții, între 1994 și 2011), urmat de Roberto Ayala (115), Diego Simeone (106), Javier Mascherano (103) și... 

 
09 iulie 2014
 
Peste 20 de autobuze au fost incendiate, iar un magazin cu produse electrocasnice a fost jefuit ieri seară în nordul orașului Sao Paolo, după înfrângerea Braziliei cu 7-1 de către Germania în prima semifinală a Campionatului Mondial de fotbal, transmite AFP.
 
Douăzeci de autobuze au fost incendiate în zona de sud a orașului Sao Paolo, într-un garaj în care se aflau autovehicule în afara programului de lucru, iar alte trei autobuze au fost arse în diverse cartiere ale megalopolisului.
 
Totuși, per ansamblu, Brazilia a rămas... 

 
09 iulie 2014
 
OF, asta exclamă Olanda și Argentina, frustrate că au fost condamnate să evolueze între ele în semifinală și nu au avut șansa să se joace, la propriu, cu echipa de păcălici condusă de încremenitul în proiect Louis Felipe Scolari. Brazilia a primit exact ceea ce merita, după ce a făcut un turneu final modest, ajungând în genunchi până în penultima fază a turneului. Când încerci să păcălești fotbalul, răzbunarea este cruntă, mai ales când ai o istorie fotbalistică așa cum are Brazilia.
 
CE DOR îi apucă pe brazilieni, și nu numai, de Pele, Garrincha, Tostao, Vava, Zico, Falcao,... 

 
09 iulie 2014
 
Piața transferurilor poate fi aruncată pur și simplu în aer de transferul lui Lionel Messi de la Barcelona la un club din Franța. Sumele vehiculate sunt fără precedent, se vorbește chiar de plata clauzei de reziliere, care se ridică la 250.000.000 de euro. Rezultatul semifinalei Argentina - Olanda este foarte important din acest punct de vedere. O calificare în finală a Argentinei i-ar asigura lui Messi titlul de cel mai bun fotbalist al turneului, ceea ce ar înseamna un plus de câteva zeci de milioane la cota sa, care la începutul turneului final era de 120.000.000 de euro. Cum în această primăvară au existat mai multe semnale care...