Companii

Moşul vine în companii cu tichete cadou

Moşul vine în companii cu tichete cadou

O.D.Ziarul BURSA #Companii / 16 decembrie

Modul în care se fac cadouri la final de an se schimbă, devine mai pragmatic. Una din trei companii din ţara noastră va oferi angajaţilor carduri şi tichete cadou ca parte din beneficiile speciale acordate de Crăciun, conform estimărilor Edenred România, emitent de tichete şi carduri preplătite de beneficii extra-salariale.

Eurostat: România, cel mai mare exportator de viori din UE

Eurostat: România, cel mai mare exportator de viori din UE

Ziarul BURSA #Companii / 16 decembrie

Există un domeniu unde producţia autohtonă este foarte apreciată: construcţia de viori. Ştirea sună bine, melodios. Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105.000 viori, în valoare de 23,3 milioane de euro, iar România este cel mai mare exportator de viori al UE în restul lumii, arată datele publicate vineri de Oficiul European de Statistică (Eurostat). Peste jumătate din acestea (52%, respectiv 55.100 viori) au mers către alte state membre ale UE. Datele reprezintă un declin de 7% al exporturilor totale de viori ale ţărilor membre UE comparativ cu 2013.

Ministrul Sănătăţii recunoaşte că sistemul este într-o perioadă critică

Ziarul BURSA #Companii / 16 decembrie

Problemele din sistemul de sănătate sunt de notorietate, mai nou nici măcar autorităţile nu le mai neagă. Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a declarat că, în momentul de faţă, sistemul sanitar se află într-o perioadă critică, dar speră ca această "cumpănă" să fie depăşită: "În momentul de faţă suntem într-o perioadă critică pentru sistemul sanitar.

Voucherele de vacanţă, menţinute la nivelul lui 2019

Voucherele de vacanţă, menţinute la nivelul lui 2019

O.D.Ziarul BURSA #Companii / 16 decembrie

Veste bună pentru angajaţii din companiile de stat. Premierul Ludovic Orban a declarat că voucherele de vacanţă vor fi menţinute, în bugetul de stat pe anul viitor, la nivelul lui 2019: "Nu vom afecta voucherele de vacanţă. Propunerea va fi să menţinem voucherele la nivelul anului 2019, asta va fi propunerea în legea bugetului de stat".

Legea care prevede renunţarea la supraimpozitarea contractelor part-time a fost adoptată de Parlament şi, după promulgarea de către preşedintele României şi publicarea în Monitorul Oficial, măsurile ar trebui
să intre în vigoare la începutul anului viitor.

Renunţarea la suprataxarea contractelor cu normă redusă sau revenirea la normalitate

RALUCA BONTAŞ, PARTENER GLOBAL EMPLOYER SERVICES, DELOITTE ROMÂNIAZiarul BURSA #Companii / 16 decembrie

Eliminarea supraimpozitării contractelor cu normă redusă de muncă (part-time), care va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2020, reprezintă o revenire la normalitate după mai bine de doi ani în care acestea au fost, succesiv, afectate de măsurile fiscale pe care le-am putea evalua ca fiind disproporţionate.

Ediţia din 16.12.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
sursa foto www.facebook.com/kazmunaygaspress

Listarea KazMunayGas, planificată pentru 2020

Ziarul BURSA #Companii / 13 decembrie

Fondul suveran de investiţii al Kazahstanului (Samruk-Kazyna) ar putea demara anul viitor oferte publice pentru participaţii la compania energetică KazMunayGas, operatorul aerian Air Astana şi firma de telecomunicaţii Kazakhtelecom, în cazul în...

Primul Ferrari complet electric va apărea după 2025

Primul Ferrari complet electric va apărea după 2025

A.I.Companii / 12 decembrie

Constructorul italian de automobile sportive Ferrari va lansa primul său model complet electric după 2025, având în vedere că tehnologia bateriilor nu este încă suficient dezvoltată, a declarat, joi, directorul general Louis Camilleri.

Wizz Air intenţioneză să se extindă în afara Europei

Wizz Air intenţioneză să se extindă în afara Europei

A.I.G. Companii / 12 decembrie

Operatorul aerian Wizz Air a ajuns la un acord de principiu pentru înfiinţarea Wizz Air Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite (EAU), în parteneriat cu Abu Dhabi Development Holding Company PJSC (ADDH), a anunţat, astăzi, compania într-un comunicat,...

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo