Companii

Moody's trimite Renault în categoria "junk"

Ziarul BURSA #Companii / 20 februarie

Agenţia de evaluare financiară Moody's a coborât marţi seara, cu o treaptă, de la "Baa3" la "Ba1", ratingul atribuit Renault la categoria "junk" (nerecomandat pentru investiţii), cu perspectivă stabilă, după ce anul trecut producătorul auto francez a înregistrat primele pierderi din ultimii zece ani, transmit Bloomberg şi Reuters, conform Agerpres.

Principalii indicatori financiari ai Telekom România au crescut, în 2019

PENTRU PRIMA OARĂ ÎN ULTIMII PATRU ANIPrincipalii indicatori financiari ai Telekom România au crescut, în 2019

E.O.Ziarul BURSA #Companii / 20 februarie

Pentru prima oară în ultimii patru ani, principalii indicatori financiari ai Grupului Telekom România - veniturile, EBITDA şi fluxul de numerar operaţional - au crescut, anul trecut faţă de 2018. Veniturile consolidate ale Telekom România au crescut cu 5%, până la 980 milioane euro, subliniază un comunicat transmis REDACŢIEI. Acesta arată că EBITDA ajustată înainte de IFRS16 a crescut cu 5%, până la 144 milioane euro, înregistrând a patra creştere trimestrială succesivă. Fluxul de numerar ajustat (FCF), după excluderea plăţilor istorice către OTE Group, a avut o creştere relevantă, de peste 55 milioane euro, în 2019. FCF a devenit pozitiv pentru prima oară în ultimii trei ani.

Ediţia din 20.02.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Prima fabrică ROCKWOOL din România, deschisă la Ploieşti

Prima fabrică ROCKWOOL din România, deschisă la Ploieşti

B.D.Companii / 19 februarie

Blue Projects a deschis prima fabrică ROCKWOOL din România, o investiţie de 50 de milioane de euro, situată pe un teren de 30 ha în Parcul Industrial Ploieşti Vest, în Aricestii Rahtivani, judeţul Prahova. Fabrica are o suprafaţă de 13.000 mp şi...

Pierre-Etienne Cizeron

Orange România anunţă un nou Chief Marketing Officer

F.D.Companii / 19 februarie

Orange România anunţă numirea lui Pierre-Etienne Cizeron în rolul de Chief Marketing Officer începând cu 16 martie 2020, înlocuindu-l pe Yves Martin, care va prelua un rol executiv în cadrul unei alte divizii a Grupului Orange, arată un comunicat...

Prima aeronavă de tip ATR 72-600 a intrat în flota Tarom

Prima aeronavă de tip ATR 72-600 a intrat în flota Tarom

M.A.Companii / 19 februarie

Compania de transport aerian Tarom a recepţionat prima aeronavă din seria celor nouă de tip ATR 72-600, în prezent fiind singura companie aeriană din ţara noastră care cuprinde în flotă aeronave de acest tip, cu această configuraţie.

Bani pentru dezvoltarea mediului rural

Bani pentru dezvoltarea mediului rural

I.Ghe.Ziarul BURSA #Companii / 18 februarie

Trebuie stopată risipa banilor publici în mediul rural a afirmat preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Comunelor din România, eveniment care a avut loc, ieri, în Bucureşti.

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo