Echipa de fotbal a Angliei l-a "decepţionat clar" pe antrenorul său, Gareth Southgate, la cel de-al doilea său meci la EURO 2024, joi, la Frankfurt, informează AFP.

"Trebuie să acceptăm faptul că, dacă vorbim de meciul de astăzi (joi, n. red.), nu am presat cu intensitate şi am pierdut multe mingi cu prea mare uşurinţă, iar cu aceste două lucruri cumulate a fost dificil să controlăm jocul", a recunoscut antrenorul în conferinţa de presă de la final.

"Acest lucru a dus la o prestaţie mai nervoasă la finalul meciului şi va trebui să progresăm la aceste aspecte dacă vrem să mergem mai departe la acest turneu", a mai spus selecţionerul.

"Cu patru puncte, rămânem în fruntea Grupei C, dar suntem evident decepţionaţi de aceste prestaţii (1-0 cu Serbia şi 1-1 cu Danemarca) şi trebuie să analizăm în profunzime şi să găsim soluţii la problemele pe care le avem", a recunoscut Southgate.

"Ştim că trebuie să ne ridicăm nivelul, ştim că putem face acest lucru", a mai spus selecţionerul, punctând în acelaşi timp şi pe o gestionare a presiunii şi a criticilor la adresa grupului său.

Selecţionatele Danemarcei şi Anglia au terminat la egalitate, 1-1.