Presa spaniolă anunţă că atacantul francez Kylian Mbappe a finalizat cumpărarea vilei ocupate de Gareth Bale pe vremea când acesta evolua la Real Madrid. Valoarea tranzacţiei: 11 milioane de euro.

Vila este situată în La Finca, un cartier privat din Pozuelo de Alarcon, la periferia vestică a capitalei spaniole. Întreaga zonă este foarte sigură.

Kylian Mbappe este acum proprietarul reşedinţei de 1.200 de metri pătraţi, care include un mic teren de golf şi o parcare acoperită cu şase locuri. Reşedinţa luxoasă dispune, de asemenea, de unsprezece băi, şapte dormitoare şi o sală de cinema.

Potrivit publicaţiei Ok, Gareth Bale, care a plecat de la Real Madrid în 2022, cerea 13 milioane de euro pentru a-şi vinde proprietatea. Prin urmare, Kylian Mbappe a întors negocierile în avantajul său, mai ales că va profita de o lege de scutire fiscală de care beneficiază persoanele care investesc în comunitatea madrilenă (dacă nu au fost rezidente în Spania în ultimii cinci ani).

Zvonul privind achiziţionarea unei proprietăţi de către Kylian Mbappe circulă de ceva timp. La începutul lunii mai, presa spaniolă a relatat că Fayza Lamari, mama şi reprezentanta jucătorului, ar fi fost de acord cu achiziţionarea a două case în comunitatea madrilenă.