16 iunie 2012
 
DOLCE SPORT va transmite din nou, din această seară, meciuri de la EURO 2012, după o pauză de o zi, cauzată de faptul că TVR a decis să rezilieze contractul de sublicențiere, relatează sursele de presă. DOLCE SPORT va transmite toate meciurile și nu doar jumătate ca până acum, dar în paralel cu TVR, conform unui acord între cele două părți.
 
DOLCE SPORT a plătit restanța financiară de 500.000 de euro, invocată de cei de la TVR, motiv pentru care va transmite toate meciurile rămase la acest Euro 2012, dar în paralel cu TVR. 

 
16 iunie 2012
 
Promit din start că nu voi mai scrie un cuvânt despre Dolce Sport. Este evident că au legături mai sus decât ne putem închipui. Mult prea sus. Cum a îndrăznit noua conducere a TVR să rezilieze contractul care a lăsat 80% din microbiștii autohtoni fără o parte din meciuri, a și pornit potopul. Nu a lipsit mult ca dintr-o solidaritate forțată cu această televiziune de sport întrega lume să nu mai transmită partida Ucraina - Franța. Într-un final lucrurile au intrat în normal, aici nu mă mai refer la contracte ci la evenimentele meteo, și meciul a fost reluat după o întârziere de o oră în care s-a filmat, HD,...