Conferinţa BURSA “Energia în priză”Conferinţa BURSA “Energia în priză”

Femeile antreprenor din România discută despre dezvoltarea afacerilor

L.A.
Miscellanea /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Comunitatea femeilor antreprenor din România organizează marţi întâlnirea de afaceri cu tema "Dezvoltarea Accelerată a Afacerilor".

Întâlnirea are rolul de a facilita accesul participantelor la dezvoltare continuă în afaceri şi se bazează pe discuţii active între invitaţii Elite Business Women - organizatorul evenimentului - şi femeile care sunt active în viaţa profesională, scrie publicaţia Agerpres.

Printre vorbitori se numără: Cristian Pârvan - preşedinte PIAROM, Ioana Filipescu - Partener Consultanţă în Fuziuni şi Achiziţii Deloitte România, Lucia Costea - CoOwnerSecom, Radu Savopol - CoOwner 5TOGO, Raluca Radu - Country Manager Answear.ro si CoOrganizerGPeC.

"Observ din ce în ce mai des antreprenori români care ating un anumit nivel de dezvoltare în afaceri, iar ulterior întâmpină probleme diferite, de la gestionare de cash-flow, diversificarea liniilor de business, alegerea pieţelor targetate, comunicarea cu angajaţii sau retenţia personalului. Rolul Elite Business Women este de a aduce în faţă oameni cu poveşti, care au reuşit să rezolve probleme de management", a comentat Ioana Arsenie, Ambasador Elite Business Women Bucureşti, conform Agerpres.

Peste 8.000 de companii formează Elite Business Women - cea mai mare companie de educaţie antreprenorială din România, cu peste 5.000 de participanţi la peste 140 de evenimente Elite Business Club, 15 conferinţe internaţionale (Londra, Lisabona, Roma) şi multe proiecte în derulare.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS