Ce rost are demersul unui ziarist?
Ce rost are demersul unui ziarist?
 Aparitia unor articole incifrate intr-un limbaj accesibil numai autorului, de exemplu: "To be, or not to be, I'there's the point!" de Daniel Ionescu, te face sa te intrebi, care-i rolul unui articol de ziar? Sa demonstreze eruditia autorului? Sa te puna in inferioritate pe tine ca cititor, care oricum ai facut efortul, cumparand ziarul, sa incerci sa -l intelegi? Ar trebui sa citesti un articol cu creionul si dictionarele economice, filosofice, stiintifice, englez-roman, in mana si sa incerci sa descoperi ce a vrut sa spuna autorul intr-un articol fluviu scris intr-o limba romaneasca aproximativa?.
de Novice, 29.10.2011, 13:02
1+1=1
Raspuns la: fără titlu, de anonim, 10.11.2011, 05:34
 raspunsul corect este solomonic.Aveti amindoi dreptate.
 Intrebarile retorice, adresate tagmei jurnalistilor, nu asteptau un raspuns sibilic.
 Chiar ma preocupa rolul ziaristului si al produsului lor final in formarea unei opinii generale care sa determine o pozitie fata de ceea ce se intampla in lume acum.
 Cand ai la indemana mijloace de a raspandi o anumita opinie despre orice, ar trebui sa ai si o responsabilitate a ceea ce publici.
de Novice, 10.11.2011, 16:31
 raspunsul corect este solomonic.Aveti amindoi dreptate.
de anonim, 10.11.2011, 05:34
P.S.
 Nu am nicio obiectie asupra datelor prezentate in articol, ar putea fi foarte exacte si sunt de acord ca guvernantii nu si-au facut treaba si trebuie schimbati. Prin orice mijloace, asa cum sugereaza autorul. S-ar putea ca domnul Victor Ponta sau domnul Crin Antonescu sau, de ce nu, domnul Dan Diaconescu, impreuna cu alegatorii lor, sa inteleaga articolul domnului Ionescu si sa actioneze in consecinta.
de Novice, 29.10.2011, 13:21
  • 1
Nume:
E-mail:
Titlu:
Opinia:
Acord: Prin trimiterea opiniei ne confirmati ca ati citit REGULAMENTUL si ca va asumati prevederile sale!

.