GABRIEL OPREA:"Contăm pe implicarea tinerilor"

P.A.
Politică /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Preşedintele UNPR Gabriel Oprea a avut duminica aceasta, 19 mai, o întâlnire de lucru cu organizaţiile de seniori şi de tineri ale UNPR, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

La întâlnire au participat reprezentanţi ai tuturor organizaţiile judeţene de seniori şi de tineri, la nivel de preşedinte, preşedinte executiv şi secretar general, precum şi candidaţi ai partidului la alegerile pentru Parlamentul European.

Principalele teme abordate au fost măsurile de reorganizare a partidului şi alegerile pentru Parlamentul European, precizează comunicatul.

În cadrul întâlnirii, s-au stabilit criterii de performanţă pentru seniorii şi tinerii care ocupă funcţii de conducere, în ceea ce priveşte reorganizarea Uniunii la nivel naţional şi alegerile din 26 mai.

Liderul UNPR a vorbit despre necesitatea creşterii prezenţei tinerilor în politică, şi a subliniat importanţa rolului seniorilor în cadrul partidului: "Pe lista UNPR pentru alegerea membrilor Parlamentului European avem seniori, tineri, femei, oameni patrioţi din toate domeniile profesionale, pe care îi respectăm. Apreciem şi ne bazăm pe experienţa şi pe valoarea seniorilor partidului şi contăm pe implicarea tinerilor în crearea unui viitor mai bun pentru această ţară, viitorul pe care România îl merită. Şi eu, şi colegii mei din conducerea partidului suntem convinşi că veţi aduce cu toţii un aport important la demersurile pe care le face UNPR pentru atingerea ţintelor electorale, la alegerile europarlamentare, locale şi generale de anul acesta şi de anul viitor".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS