Politică

Angela Merkel nu participă la Summit-ul G7 convocat de Trump

Angela Merkel nu participă la Summit-ul G7 convocat de Trump

G.M.Politică / 30 mai, 05:34

Angela Merkel a respins invitaţia lui Donald Trump de a participa la summit-ul G7, pe care preşedintele Statelor Unite doreşte să-l organizeze ca simbol al revenirii la normalitate din pandemia de coronavirus, anunţă politico.eu.

"Cancelarul federal mulţumeşte preşedintelui Trump pentru invitaţia sa la summitul G7 de la sfârşitul lunii iunie de la Washington. În acest moment, având în vedere situaţia pandemică generală, nu poate fi de acord cu participarea personală, care ar implica o călătorie la Washington. Doamna Merkel va continua să monitorizeze evoluţia pandemiei", a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului german, Steffen Seibert, pentru politico.eu.

Marcel Vela

MINISTRUL DE INTERNE:"Tranzitul prin Ungaria se va putea face, începând de vineri seara, la orice oră"

M.I.Politică / 29 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, că Ungaria a ridicat restricţia de tranzitare a teritoriului în anumite intervale orare, astfel că tranzitarea acestei ţări şi, respectiv, intrarea în Ungaria dinspre România se vor putea face în permanenţă, ceea ce ar urma să elimine momentele cu aglomeraţie ridicată din unele puncte de frontieră.

Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele interimar al Senatului cere Curţii Constituţionale să îl scape pe Tăriceanu de cel mai recent dosar penal

M.I.Politică / 29 mai

Preşedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a sesizat vineri Curtea Constituţională (CCR), la solicitarea lui Călin Popescu Tăriceanu, revendicând un conflict juridic cu Ministerul Public, după ce procurorii au deschis un dosar penal în care este cercetat şi liderul ALDE pe motiv că a refuzat punerea în aplicare a unei decizii definitive a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) privind demiterea senatorului PSD Cristian Marciu, găsit incompatibil.

Ediţia din 29.05.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Noi măsuri de relaxare hotărâte de Guvern

Noi măsuri de relaxare hotărâte de Guvern

A.D.Politică / 29 mai

Joi seara au fost anunţate noi măsuri de relaxare prin intermediul premierului Ludovic Orban. Măsurile au fost decise de Consiliul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi vor fi adoptate prin Hotărâre de Guvern., anunţă Digi24.

Klaus Iohannis

KLAUS IOHANNIS:"Terasele se redeschid de la 1 iunie"

M.A.Politică / 28 mai

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, astăzi, un nou val de măsuri de relaxare, care vor fi aplicate începând cu 1 iunie, printre care se numără deschiderea teraselor, se va putea merge la plajă, iar pentru ieşirea din localitate nu va mai fi...

PNL şi "penalii" din societăţile cu capital de stat

PNL şi "penalii" din societăţile cu capital de stat

GEORGE MARINESCUPolitică / 28 mai

Mulţi au considerat un accident ceea ce s-a întâmplat recent la Spitalul Judeţean Neamţ, unde un antreprenor de pompe funebre a deţinut pentru o scurtă perioadă de timp funcţia de manager al unităţii medicale, funcţie în care a fost numit de...

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Livestreaming Teatrul Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii