UPS Healthcare lansează serviciul UPS Premier în toată Europa 

Comunicate de presă / 27 octombrie

UPS Healthcare lansează serviciul UPS Premier în toată Europa 

UPS Healthcare anunţă extinderea serviciului UPS Premier în toată Europa, marcând încă o etapă din procesul de modernizare continuă a serviciilor şi tehnologiilor oferite, care răspund nevoilor de transport din sectorul medical, sensibile la factorul timp şi la temperatură. Noul serviciu pentru transporturi medicale critice integrează tehnologii care oferă clienţilor un control mai mare şi o vizibilitate îmbunătăţită, conform unui comunicat remis redacţiei.

UPS Premier este un serviciu de livrare expres bazat pe tehnologie, prin intermediul căruia coletele mici utilizează senzori avansaţi, fiind prioritizate în reţeaua globală a UPS. Pe lângă funcţiile specializate şi îmbunătăţite de manipulare, vizibilitate şi control, senzorii de ultimă generaţie pot localiza pachetele pe o rază de 3 metri de locaţia lor oriunde în reţeaua UPS.

"Clienţii noştri inovează mai mult ca niciodată, de la noi produse biologice la dispozitive medicale implantate, ceea ce implică oferirea unui nivel aproape perfect al serviciilor", a declarat Monica Alvarado, director de marketing pentru Europa, UPS Healthcare. "Prin intermediul acestui serviciu, vom putea clasifica şi identifica transporturile medicale critice înainte ca acestea să plece de la clienţii noştri, oferindu-le un grad de control, vizibilitate şi fiabilitate fără precedent, pe întregul lanţ de aprovizionare."

Inovaţiile în produse biologice, produse farmaceutice de specialitate şi din medicina personalizată generează o cerere semnificativă de servicii logistice de precizie, necesare pentru produsele critice, sensibile la factori precum timpul de livrare şi temperatură. Piaţa globală a medicamentelor biologice terapeutice va creşte de la 285,5 miliarde de dolari în 2020 la 421,8 miliarde de dolari până în 2025.

Lansarea UPS Premier în Europa este un alt exemplu al angajamentului asumat de UPS în domeniul serviciilor logistice pentru sectorul medical. În 2021, UPS Healthcare a investit în peste 36.000 m2 de răcitoare şi congelatoare conforme GMP pentru lanţul frigorific din facilităţi medicale noi şi modernizate, în Italia, Polonia, Republica Cehă, Ţările de Jos şi Germania. Cu capabilităţi de depozitare a produselor biologice la temperaturi care variază de la 2°C până la -80°C, aceste facilităţi se adaugă spaţiului existent de 1 milion de metri pătraţi de depozite dedicate sectorului medical din 34 de ţări.

UPS Premier a jucat un rol esenţial în livrarea de vaccinuri în SUA. La nivel global, UPS Healthcare a livrat peste 800 de milioane de doze de vaccin, cu un procent de livrare la timp de 99,999%, în peste 100 de ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
ALPHA BANK
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

07 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9485
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3946
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7550
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8231
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.5919

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
croco.ro
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro