Securitate cibernetica 2020Securitate cibernetica 2020

subiectespeakerivideorevista preseipartenerievenimente bursa

Videoconferinţa BURSA
“Securitatea cibernetică
- noi riscuri şi provocări în contextul pandemiei de Covid-19”

Grupul de presă BURSA a organizat videoconferinţa "Securitatea cibernetică – noi riscuri şi provocări în contextul pandemiei de Covid-19", în data de 15 decembrie 2020, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, pe pagina Youtube a ziarului BURSA şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

Securitate cibernetica 2020
 

subiecte

Siguranţa utilizării platformelor online de către companii;

Riscurile generate de telemuncă pentru antreprenori şi angajaţi;

Nevoia de protecţie a datelor în sistemul educaţional;

Implicaţiile şi avantajele digitalizării accelerate;

Riscurile securităţii antrenate de o digitalizare forţată;

Siguranţa naţională în contextul pregătirii pentru implementarea 5G;

Riscurile şi avantajele digitalizării sistemului bancar;

Soluţii de asigurare disponibile în România împotriva riscurilor cibernetice.

 

speakeri

Dragoş PredaDragoş Preda
Secretar de Stat pentru Comunicaţii Electronice, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor

“Centrul Cyber care se va deschide în Bucureşti - Mecca securităţii cibernetice la nivel european”

Centru european de competenţe industriale, tehnologice şi de cercetare în domeniul securităţii cibernetice (ECCC) care se va deschide în Bucureşti va fi o Mecca a securităţii cibernetice la nivel European şi va reunii experţi din partea tuturor statelor UE şi nu numai, pentru a deveni un centru de expertiză international, a declarat Dragoş Preda, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC). Domnia sa a afirmat: " Lumea consideră că acest Centru Cyber al UE care se va deschide la Bucureşti şi cei 30 de angajaţi pe care îi va avea la început vor fi numai români, însă aceştia vor reprezenta un ecosistem european. Dacă atacurile cibernetice se vor înteţii în ţara noastră, acest lucru va fi generat de dezvoltarea pieţei, lucru care se întâmplă peste tot.

 

Andrei PopAndrei Pop
Membru, Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din cadrul Camerei Deputaţilor

“Comerţul electronic, sursa de riscuri cibernetice în pandemie”

Este nevoie ca autorităţile şi decidenţii politici să umple golurile care există în acest moment cu privire la securitatea cibernetică şi chiar să fim pionieri în anumite zone din acest domeniu, susţine deputatul Andrei Pop, membru al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor (Comisia TIC) din cadrul Camerei Deputaţilor. "Nu sunt optimist, dacă ne gândim la faptul că 40% dintre copii nu au acces la învăţământul online. Există lipsă de infrastructură, lipsă de posibilităţi pentru a avea echipamente şi device-uri care să le permită copiilor accesul la sistemul educaţional online. Am văzut că s-au încercat proiecte la nivel guvernamental pentru un efort comun instituţional privind partajarea de infrastructură fizică providerilor pentru a pune o structură de reţea şi internet în unităţile de învăţământ pentru a avea acces", a spus Andrei Pop.

 

Marian MurguleţMarian Murguleţ
Secretar de stat coordonator pentru tehnologia informaţiei la nivelul întregii administraţii publice centrale, CIO Guvernamental, Secretariatul General al Guvernului

“Văd un Minister al Transformării Digitale care să acţioneze pe verticală şi un CIO activ, coordonator IT pe orizontală”

Transformarea digitală a economiei reprezintă o provocare pentru decidenţii politici de la Bucureşti, în condiţiile în care aceasta reprezintă un obiectiv important al Comisiei Europene menit să contribuie la decarbonarea economică. Din păcate, multe dintre proiectele demarate în ultimii ani au fost blocate de contestaţii sau de diverse acţiuni în instanţă, fapt care a încetinit proiecţia guvernului pentru o digitalizare rapidă a activităţii din administraţia publică centrală şi locală, precum şi pentru digitalizarea economiei. Despre toate aceste aspecte ne-a vorbit, într-un interviu, Marian Murguleţ, Secretar de stat coordonator pentru tehnologia informaţiei la nivelul întregii administraţii publice centrale, CIO Guvernamental.

 

Virgilius StănciulescuVirgilius Stănciulescu
Director Direcția IT și Protecția Datelor, Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM)

“Există posibilitatea ca următoarea criză să fie una cibernetică”

Dacă în prezent vorbim de o criză medicală de care se profită cibernetic, există posibilitatea ca următoarea criză să fie una cibernetică, a declarat Virgilius Stănciulescu, Director Direcţia IT şi Protecţia Datelor în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), adăugând că rezilienţa trebuie să fie în centrul atenţiei factorilor de decizie. Domnia sa a spus: "Consider că este important modul în care reacţionăm la criză şi modul în care putem folosii ceea ce am învăţat din acea experienţă pentru a merge mai departe, ţinând cont că cel mai probabil nu va fi singura criză, iar dacă acum vorbim de o criză să spunem biologică, medicală de care se profită cibernetic s-ar putea ca următoarea criză să fie una cibernetică şi avem deja exemple în curs de desfăşurare."

 

Octavian OpreaOctavian Oprea
Vicepreşedinte, Autoritatea pentru Digitalizarea României

“Lipsa de interoperabilitate în infrastructura digitală este o ameninţare serioasă”

Pe intreg parcursul pandemiei de Covid -19, industria IT&C a jucat cel mai important rol pentru menţinerea unui nivel de normalitate, este de părere Octavian Oprea, vicepreşedinte în cadrul Autorităţii pentru Digitalizarea României (ADR). Sectorul de IT a facilitat continuarea activităţii companiilor, a instituţiilor, şcolilor, universităţilor etc., mai susţine domnia sa, adăugând: "Am reuşit să obţinem în doar câteva luni rezultate care au întârziat zeci de ani. Instituţiile publice au acceptat înscrisuri electronice, am plătit facturile online, inclusiv pentru serviciile publice, ne-am împrietenit cu aplicaţiile de mobile şi online banking, am mutat toate întâlnirile şi şedinţele în mediul online. Cea mai importantă lecţie din perioada pandemiei este că digitalizarea poate salva vieţi şi poate salva economia unei ţări".

 

Anton RogAnton Rog
Director General, Centrul Naţional Cyberint

“Găzduirea Centrului European pentru Securitate Cibernetică - o victorie a statului român”

Faptul că ţara noastră va găzdui pentru prima dată de la intrarea în UE o agenţie europeană, respectiv Centrul European pentru Securitate Cibernetică, reprezintă o victorie a statului român, conform spuselor lui Anton Rog, directorul general al Centrului Naţional Cyberint. Domnia sa afirmă: "SRI, nu numai prin Cyberint, ci prin întreg serviciul, a încercat să contribuie la această strategie de aducere a agenţiei în România. Avantajele prezenţei agenţiei în România sunt că aceasta o să producă şi o să se dezvolte pe orizontală. Nu toţi angajaţii centrului vor fi din România, o să avem şi expaţi, unii pe funcţii de execuţie, alţii pe funcţii de conducere, de coordonare.

 

Ioan ConstantinIoan Constantin
Cyber Security Expert, Orange România

“În mediul guvernamental şi în cel de business au avut loc atacuri cibernetice”

Digitalizarea accelerată şi forţată de situaţia curentă, creată de pandemia de Covid-19, a schimbat în bine mediul în care comunicăm şi lucrăm şi, desigur, felul în care facem aceste lucruri, spune Ioan Constantin, Cyber Security Expert, Orange România, subliniind, însă, că odată cu această schimbare a venit şi o serie nouă de ameninţări, de provocări, "situaţii care ne obligă să fim mai responsabili decât eram în trecut în mediul profesional". Totuşi, spune domnia sa, aceste lucruri deschid o serie de oportunităţi în ce priveşte adoptarea de tehnologii noi, de soluţii noi, migrarea către tehnologii ale viitorului.

 

Vlad StoichiţescuVlad Stoichiţescu
Head of Technology Risks Division, Otto Broker

“Nimeni nu vorbeşte despre asigurarea riscului cibernetic”

Nimeni nu vorbeşte despre asigurarea pentru riscul cibernetic, deşi chiar reprezentanţii autorităţilor publice şi ai companiilor private au vorbit în conferinţă despre rezilienţă, a spus Vlad Stoichiţescu, Head of Technology Risks Division la Otto Broker. Acesta a afirmat: "Ca să încep uşor anecdotic, am pus un pariu cu un coleg de-al meu de la birou că până la momentul când voi intra în panel să discut nu voi auzi cuvântul asigurare. Vă spun că am câştigat acest pariu deşi am avut la masa şi reprezentanţi ai instituţiilor publice şi o entitate privată. Nimeni nu a menţionat asigurarea privind riscul cibernetic deşi vorbim despre rezilienţă."

 

Vasile VoicuVasile Voicu
Manager Security Solutions, Telekom România

“Industria de apărare cyber creşte, dar atacatorii sunt uneori cu un pas înainte”

Acest an a fost unul cu totul special, din punct de vedere al securităţii cibernetice, este de părere Vasile Voicu, Manager Security Solutions în cadrul Telekom România. Conform domniei sale, pandemia de Covid - 19 a adus la îndemâna atacatorilor cibernetici posibilitatea de a lansa atacuri reuşite şi de amploare mai mare. Acest fenomen a avut loc şi ca urmare a trecerii bruşte de la munca la birou la munca de acasă fără implementarea tuturor măsurilor specifice de asigurare a securităţii, a completat reprezentantul Telekom. În opinia domniei sale, securitatea în cazul lucrului de acasă este la standarde mai reduse decât în cazul desfăşurării muncii la birou şi acest lucru a crescut aria de atac.

 

Eduard DumitraşcuEduard Dumitraşcu
Preşedintele Asociaţiei Române pentru Smart City

“Sectorul IT a depăşit agricultura, ca procent în PIB”

Sectorul IT a depăşit deja agricultura ca procent în produsul intern brut (PIB), iar venirea la Bucureşti a Agenţiei Europene pentru Cybersecurity reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea mai departe a sectorului IT, a declarat Eduard Dumitraşcu, preşedintele Asociaţiei Române pentru Smart City (ARSC) şi moderatorul conferinţei. Acesta i-a felicitat în debutul conferinţei pe reprezentanţii statului român pentru aducerea la Bucureşti a Agenţiei Europene.

 
 

Video

Dragoş Preda
Secretar de Stat pentru Comunicaţii Electronice, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor

Andrei Pop
Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din cadrul Camerei Deputaţilor

Virgilius Stănciulescu
Director Direcția IT și Protecția Datelor, Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM)

Octavian Oprea
Vicepreşedinte, Autoritatea pentru Digitalizarea României

Anton Rog
Director General, Centrul Naţional Cyberint

Ioan Constantin
Cyber Security Expert, Orange România

Vlad Stoichiţescu
Head of Technology Risks Division, Otto Broker

Vasile Voicu
Manager Security Solutions, Telekom România

  

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro

Parteneri

orange.roalphabank.roottobroker.rokeysight.comtelekom.ro


Parteneri
Suport

adr.gov.roanssi.roanis.roarasec.roarts.org.rocybersecuritytrends.roccib.roromaniansmartcity.robrcconline.eusceb.euhimpa.roanvergura.ro


media

constructiibursa.roagerpres.robusiness-mark.robistritabusiness.roopiniabuzau.romytex.rotransilvaniabusiness.rozi-de-zi.rojurnaluldearges.rodesteptarea.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.rocurierul.romonitoruldevrancea.rograiul.rojurnalgiurgiuvean.romonitorulcj.ro

Alte Evenimente

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Gala Bursa 2022

Gala BURSA
- a VII-a ediţie -

Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VII-a ediţie, a avut loc în data de 22 noiembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Energia în priză

Energia în priză
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, în data de 29 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Cybersecurity Dialogues

Cybersecurity Dialogues
- a VIII-a ediţie -

Cea de-a VIII-a ediţie a Congresului “Cybersecurity Dialogues” s-a desfăşurat la Sibiu, în perioada 21-23 septembrie 2022. Evenimentul, organizat de Swiss WebAcademy şi NTT DATA Romania, a fost dedicat tuturor managerilor şi responsabililor de securitate din companiile publice sau private, dar şi din instituţiile de stat.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv al evenimentului.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a VIII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VIII-a ediţie a conferinţei “România - Strategia dezvoltării”, în data de 15 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a III-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a III-a ediţie a videoconferinţei “Digitalizarea României”, în data de 28 iulie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război”, în data de 28 iunie 2022, începând cu ora 10:00, la World Trade Center/ Hotel Pullman Bucureşti, sala New York.

Evenimentul s-a desfăşurat în format fizic şi online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

„Cyber Espionage Awareness Day for Business”

Cyber Espionage Awareness Day for Business

„Cyber Espionage Awareness Day for Business” este o iniţiativă susţinută de Confederaţia Elveţiană şi organizată în strânsă colaborare cu Ambasada Elveţiei în România, precum şi cu Camera de Comerţ Elveţia-România.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv şi a transmis live evenimentul prin platforma ZOOM.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Consecinţele economice ale războiului

Grupul de presă BURSA a organizat videoconferinţa “Consecinţele economice ale războiului”, în data de 26 mai 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Antreprenoriat fara gen

Antreprenoriat fara gen
- a X-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Antreprenoriat fără gen”, în data de 13 aprilie 2022, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Sănătate şi FARMA

Sănătate şi FARMA
- a IV-a ediţie -

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu TARUS Media, a organizat a IV-a ediţie a videoconferinţei “Sănătate şi FARMA”, în data de 29 martie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale TARUS Media şi Medica Academica dar şi ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Forumul investitorilor

Forumul investitorilor

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu Ziare.com, a organizat videoconferinţa “Forumul investitorilor”, în data de 15 februarie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a avut loc la Athenee Palace Hilton Bucharest, sala Le Diplomate, în format hibrid şi fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, canalul de Youtube BURSA, pe site-ul www.ziare.com, conturile de Facebook şi Youtube ale Ziare.com, precum şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro

Parteneri

orange.roalphabank.roottobroker.rokeysight.comtelekom.ro


Parteneri
Suport

adr.gov.roanssi.roanis.roarasec.roarts.org.rocybersecuritytrends.roccib.roromaniansmartcity.robrcconline.eusceb.euhimpa.roanvergura.ro


media

constructiibursa.roagerpres.robusiness-mark.robistritabusiness.roopiniabuzau.romytex.rotransilvaniabusiness.rozi-de-zi.rojurnaluldearges.rodesteptarea.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.rocurierul.romonitoruldevrancea.rograiul.rojurnalgiurgiuvean.romonitorulcj.ro

Alte Evenimente

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Gala Bursa 2022

Gala BURSA
- a VII-a ediţie -

Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VII-a ediţie, a avut loc în data de 22 noiembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Energia în priză

Energia în priză
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, în data de 29 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Cybersecurity Dialogues

Cybersecurity Dialogues
- a VIII-a ediţie -

Cea de-a VIII-a ediţie a Congresului “Cybersecurity Dialogues” s-a desfăşurat la Sibiu, în perioada 21-23 septembrie 2022. Evenimentul, organizat de Swiss WebAcademy şi NTT DATA Romania, a fost dedicat tuturor managerilor şi responsabililor de securitate din companiile publice sau private, dar şi din instituţiile de stat.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv al evenimentului.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a VIII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VIII-a ediţie a conferinţei “România - Strategia dezvoltării”, în data de 15 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a III-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a III-a ediţie a videoconferinţei “Digitalizarea României”, în data de 28 iulie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război”, în data de 28 iunie 2022, începând cu ora 10:00, la World Trade Center/ Hotel Pullman Bucureşti, sala New York.

Evenimentul s-a desfăşurat în format fizic şi online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

„Cyber Espionage Awareness Day for Business”

Cyber Espionage Awareness Day for Business

„Cyber Espionage Awareness Day for Business” este o iniţiativă susţinută de Confederaţia Elveţiană şi organizată în strânsă colaborare cu Ambasada Elveţiei în România, precum şi cu Camera de Comerţ Elveţia-România.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv şi a transmis live evenimentul prin platforma ZOOM.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Consecinţele economice ale războiului

Grupul de presă BURSA a organizat videoconferinţa “Consecinţele economice ale războiului”, în data de 26 mai 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Antreprenoriat fara gen

Antreprenoriat fara gen
- a X-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Antreprenoriat fără gen”, în data de 13 aprilie 2022, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Sănătate şi FARMA

Sănătate şi FARMA
- a IV-a ediţie -

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu TARUS Media, a organizat a IV-a ediţie a videoconferinţei “Sănătate şi FARMA”, în data de 29 martie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale TARUS Media şi Medica Academica dar şi ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Forumul investitorilor

Forumul investitorilor

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu Ziare.com, a organizat videoconferinţa “Forumul investitorilor”, în data de 15 februarie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a avut loc la Athenee Palace Hilton Bucharest, sala Le Diplomate, în format hibrid şi fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, canalul de Youtube BURSA, pe site-ul www.ziare.com, conturile de Facebook şi Youtube ale Ziare.com, precum şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA