Romania strategia dezvoltarii 2025

subiecteconcluziispeakerivideorevista preseiediţiipartenerievenimente bursa

Conferinţa
“România - Strategia dezvoltării”- ediţia a XI-a -

Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “România – Strategia dezvoltării”, în data de 28 aprilie 2025, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

Evenimentul a fost transmis live, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

 

subiecte

România 2030: implementarea Strategiei pentru Dezvoltare Durabilă; rolul experţilor în dezvoltare durabilă în administraţia publică;

Cum pregătim cetăţenii pentru o Românie competitivă? -Reformarea sistemului educaţional şi integrarea tehnologiei pentru a crea capital uman adaptabil. Reintegrarea capitalului uman din diaspora şi stimularea revenirii acasă;

Digitalizarea, de la strategie la implementare. Transformarea digitală în administraţie publică, IMM-uri şi educaţie;

Infrastructura, motor al dezvoltării regionale. Investiţii în transport, logistică şi conectivitate pentru reducerea decalajelor dintre regiuni;

Inovaţie şi antreprenoriat. Ecosistemul startup-urilor din România. Cum pot fi sprijinite ideile inovatoare, acceleratoarele de afaceri şi investiţiile locale;

Agricultura inteligentă şi sustenabilă. Modernizarea agriculturii prin tehnologii verzi şi acces la pieţe internaţionale;

Turismul, potenţial nevalorificat sau poveste de succes? Strategii pentru dezvoltarea turismului durabil;

Tranziţia către o economie circulară şi cu emisii reduse;

Justiţie, transparenţă şi bună guvernare - baza pentru o societate dezvoltată. Consolidarea instituţiilor, reducerea corupţiei şi creşterea încrederii cetăţenilor;

Canale de finanţarea ale proiectelor menite să susţină dezvoltarea României;

Impactul unor măsuri fiscale precum taxa pe lux, taxa pe stâlp, impozitul minim pe cifra de afaceri etc. asupra planurilor de dezvoltare ale mediului de afaceri.

 

concluzii

România 2030: Cum putem construi un viitor sustenabil prin finanţare, educaţie şi colaborare între stat şi societatea civilă

România 2030: Cum putem construi un viitor sustenabil prin finanţare, educaţie şi colaborare între stat şi societatea civilă

Colaborarea dintre instituţiile statului, mediul de afaceri şi experţi, finanţarea şi educaţia sunt elemente primordiale pentru implementarea strategiei de dezvoltare durabilă a ţării noastre.
În deschiderea evenimentului, consilierul de stat Laszlo Borbely, coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, a afirmat că implementarea strategiei de dezvoltare durabilă adoptată în 2018 este în grafic, chiar dacă necesită mici ajustări în conformitate cu noii parametri care au apărut în diferite domenii de activitate în ultimii şapte ani.

 

speakeri

László BorbélyLászló Borbély
Consilier de Stat şi Coordonator al Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă

“62% din strategia naţională - deja implementată, restul necesită revizuire”

Ţara noastră trebuie să continue implementarea Agendei 2030 privind dezvoltarea durabilă, chiar dacă, la nivel global, preşedintele SUA, Donald Trump, a renunţat temporar la obiectivele agreate de statele participante şi semnatare la acordurile de la Paris şi de la Addis-Abeba, afirmă Laszlo Borbely, Consilier de Stat şi Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă. Laszlo Borbely a precizat că, "în cazul Trump, putem spune că Agenda 2030 este o victimă colaterală", dar că atât timp cât cele două acorduri de mai sus, adoptate prin consens, sunt în vigoare la nivel internaţional, ele trebuie respectate de statele semnatare.
În ceea ce priveşte implementarea acestor obiective de dezvoltare durabilă în ţara noastră, domnul Borbely a pus accentul pe colaborarea interinstituţională din cadrul administraţiei publice centrale, dar şi pe loicalizarea în cadrul comunităţilor locale şi a societăţii civile a anumitor activităţi din strategia de dezvoltare adoptată în anul 2018, strategie care a fost transpusă într-un procent mai mult decât satisfăcător.

 

Kövér Orsolya MáriaKövér Orsolya Mária
Secretar de Stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

“Vom avea un program naţional de finanţare a parcurilor industriale în zone vulnerabile”

În Strategia de Dezvoltare Durabilă avem, în prezent, patru documente strategice elaborate şi aprobate, iar primul priveşte politica urbană a României, care pune bazele unei legislaţii foarte importante, esenţială pentru eficientizarea şi simplificarea tuturor demersurilor legate de autorizări, de avizări de urbanism, de amenajarea teritoriului şi de lucrări de construire, spune Köver Orsolya Maria, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA). Domnia sa adaugă: "Amintesc în acest sens şi de CATUC - Codul Amenajării, Teritoriului, Urbanismului şi Construcţiilor, care, momentan, este în Camera Deputaţilor, dar sperăm că în curând o să reuşim să îl trecem de Parlament. Este o reformă foarte importantă cuprinsă în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi care acum a ajuns la final. CATUC introduce foarte multe elemente importante pentru dezvoltare durabilă, pentru sustenabilitate, deoarece schimbă paradigma avizărilor, a autorizărilor şi introduce totodată noţiuni de digitalizare, care o să ne facă viaţa mult mai uşoară".

 

Gabriel-Bogdan ȘtețcoGabriel-Bogdan Ștețco
Secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei, Digitalizării, Antreprenoriatului și Turismului

“Avem un potenţial uriaş de creştere pe city-breakuri, dar stăm prost la mobilitate”

Un punct important în dezvoltarea durabilă şi sustenabilă l-ar putea constitui turismul şi, în special, city-breakurile, dacă se vor realiza investiţii în privinţa infrastructurii de transport, deoarece stăm mai puţin bine în privinţa mobilităţii, a afirmat Gabriel-Bogdan Şteţco, secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Digitalizării, Antreprenoriatului şi Turismului (MEDAT).
Gabriel Şteţco a precizat: "România oferă posibilităţi turistice, este o destinaţie turistică în care avem posibilitatea ca 365 de zile din an să găsim diversitate şi să bucurăm zilnic turiştii. Vedem azi în piaţă câteva tendinţe. Desigur, suntem consacraţi prin Delta Dunării, prin varietatea geografică şi poziţională, dar în ultimii ani vedem o dezvoltare rapidă în zona de city-break, în Bucureşti, Braşov, Oradea, Cluj, Craiova, Iaşi, unde foarte mulţi turişti tineri cu vârste de până în 35 de ani vin să cunoască oraşele".

 

Adrian PinteaAdrian Pintea
Secretar de Stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

“Trebuie neapărat să investim în tehnologie, în inovaţie”

Ţara noastră trebuie să investească, neapărat, în tehnologie agricolă, în inovaţie şi bineînţeles, în ceea ce generic se numeşte grija faţă de natură, a spus Adrian Pintea, Secretar de Stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
Domnia sa a afirmat: "Dacă ne dorim să fim competitivi, să producem mai mult dar şi mai bine, trebuie să investim în soluţii moderne, cum ar fi senzori de monitorizare a solului".
Secretarul de Stat a punctat că, în acest moment, Ministerului Agriculturii derulează programul INVESTALIM, în cadrul căruia sunt disponibile 590 de milioane de euro, bani destinaţi procesării produselor agricole. "Acest lucru înseamnă că ne dorim să nu mai exportăm doar materie primă ci şi produse finite cu valoare adăugată. Tot pentru sprijinirea procesării avem şi programul ROMALIMENT, care este o schemă de plată cu un buget total de un miliard de euro, fiind dedicat modernizării şi extinderii unităţilor de procesare din ţară", a spus Adrian Pintea.

 

Ionel ScrioșteanuIonel Scrioșteanu
Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii

“Anul viitor se va finaliza studiul de fezabilitate pentru Autostrada Ploieşti - Braşov”

Studiul de fezabilitate pentru Autostrada Ploieşti - Braşov va fi finalizat în anul 2026, iar apoi vor urma deciziile pentru proiectare şi execuţie, afirmă Ionel Scrioşteanu, Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, adăugând: "Este o autostradă care a avut un parcurs extrem de sinuos în ultimii 20 de ani. Nici nu eram născuţi când s-a pus prima dată problema autostrăzii Ploieşti - Braşov. Avem un contract care presupune şi proiect tehnic. După ce se va finaliza studiul de fezabilitate, vom lua o decizie pentru strategia de contractare" a declarat acesta.
Potrivit Secretarului de Stat, experienţa acumulată în ultimii ani a demonstrat că licitaţiile pentru proiectare şi execuţie au oferit o flexibilitate mai mare în rezolvarea problemelor care pot să apară în timpul proiectării.

 

Dragoș RoșuDragoș Roșu
Manager M&A și Relația cu Investitorii Hidroelectrica

“Suntem un pilon principal în tranziţia energetică”

Compania Hidroelectrica este percepută drept unul dintre pilonii principali ai tranziţiei energetice a ţării noastre, a spus Dragoş Roşu, Manager M&A şi Relaţia cu Investitorii din cadrul producătorului şi furnizorului de energie electrică.
Dragoş Roşu a afirmat: "Avem deja trasat un plan semnificativ de investiţii până în 2027, ca urmare a planului de administrare în care, printre altele, Hidroelectrica este văzută ca un pilon principal a tranziţiei energetice. Văzând ce se întâmplă în ultimii ani, cred că tranziţia energetică s-a transformat mai degrabă într-o revoluţie energetică, iar viteza de adopţie a regenerabilelor şi capacitatea de stocare în baterii vine cu provocări semnificative în ceea ce priveşte rezilienţa sistemului naţional. Practic, discutăm despre o înlocuire a capacităţilor în bandă, din combustibili fosili, într-un ritm mult mai accelerat decât s-a anticipat iniţial, cu o fereastră de construcţie a unor capacităţi similare pe nuclear mult în viitor, coroborat cu un inevitabil phase out (n.r. scoatere din folosinţă) a Unităţii 1 (n.r. a centralei de la Cernavodă) pentru retehnologizare în 2026, ceea ce vine cu provocări suplimentare".

 

Florin DănescuFlorin Dănescu
Preşedintele executiv al Asociaţiei Române a Băncilor

“Problema principală a României - nu avem experienţa colaborării”

Educaţia financiară este un pilon strategic în Asociaţia Română a Băncilor (ARB) de 15 ani şi facem eforturi în sensul acesta, afirmă Florin Dănescu, preşedintele executiv al ARB, menţionând: "Nu mai suntem pe ultimul loc în Europa, din acest punct de vedere. Chiar avem Italia şi, la anumiţi indicatori, Spania în urma noastră, ceea ce este un lucru foarte bun. Educaţia financiară este cea care îţi dă capacitatea să fii liber astăzi, când totul este cu şi despre bani. Nu numai banii contează, evident, dar sunt foarte importanţi. (...) Trebuie să înţelegem că prin educaţie financiară poţi să măsori sau să dai măsurabilitate actului economic. Educaţia financiară te ajută să-ţi măsori bugetul, să-ţi măsori percepţia despre propria calitate a vieţii, să-ţi măsori percepţia nu numai cât de bine te simţi tu, pe scara ta, dar s-ar putea să te întrebi cât de bine te simţi tu în oraşul tău, în ţara ta. Şi apoi, cât de bine se simte România în Europa, în lume, comparabil cu Statele Unite, cu Japonia".

 

Eduard DumitrașcuEduard Dumitrașcu
Preşedintele Asociației Române pentru Smart City

“Trebuie să evităm situaţia în care vom avea oraşe bogate cu oameni săraci”

Dezvoltarea României trebuie să se bazeze atât pe strategii şi viziuni, cât şi pe echilibru, iar situaţia în care vom avea oraşe şi regiuni bogate însă cu oameni săraci trebuie evitată, afirmă Eduard Dumitraşcu, Preşedintele Asociaţiei Române pentru Smart City: "Consider că, pe lângă strategii, viziuni, planuri, avem nevoie şi de echilibru. Trebuie să avem grijă să nu avem, pe viitor, oraşe foarte bogate, foarte dezvoltate, însă cu oameni foarte săraci. Face parte din misiunea noastră să punem oamenii în mijlocul acelor comunităţi. Avem nevoie de tehnologie, avem nevoie de digitalizare, dar toate acestea trebuie să fie unelte pe care le punem în slujba comunităţilor noastre. Ne uităm către 2030 cu optimism, deoarece vedem sursele de finanţare, vedem investiţiile, vedem licitaţiile".
În ceea ce priveşte evoluţia până în anul 2030 a modalităţilor de transport, preşedintele ARSC este de părere că transportul public electric va deveni metoda preferată de români, datorită investiţiilor din acest domeniu care au dus la o creştere a calităţii serviciilor.

 

Adrian VascuAdrian Vascu
Senior partner Veridio

“Strategia fiscală trebuie să fie concentrată pe efect, nu pe măsurile în sine”

România se află într-o carantină economică, spune Adrian Vascu, senior partner Veridio, apreciind că, în acest context, antreprenorii au nevoie de predictibilitate. De asemenea, este nevoie de consistenţă, în condiţiile în care avem foarte multe forme fără fond, susţine specialistul: "Certificatele de performanţă energetică sunt nişte forme fără fond, nişte documente fără baze de date, nu ştim câte tipuri de clădiri cu grad de eficienţă A, B,C, D sunt în România. ESG şi toate cerinţele europene au nevoie de o consistenţă. Este nevoie să facem paşi şi trebuie găsite soluţii la problemele multe care apar. De asemenea, din punct de vedere fiscal, trebuie să ştim ce ne dorim - vrem să vadă toată lumea «peste gard» şi mergem pe principiul egalităţii sau vrem ca fiecare dintre contribuabili să poată beneficia de efectul măsurilor luate şi atunci aplicăm echitatea?

 
 

Video

László Borbély
Consilier de Stat şi Coordonator al Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă

Kövér Orsolya Mária
Secretar de Stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

Gabriel-Bogdan Ștețco
Secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei, Digitalizării, Antreprenoriatului și Turismului

Adrian Pintea
Secretar de Stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Ionel Scrioșteanu
Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii

Dragoș Roșu
Manager M&A și Relația cu Investitorii Hidroelectrica

Florin Dănescu
Preşedintele executiv al Asociaţiei Române a Băncilor

Eduard Dumitrașcu
Preşedintele Asociației Române pentru Smart City

Adrian Vascu
Senior partner Veridio

Întrebări şi răspunsuri

  

alte ediţii

 

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro

Parteneri

hidroelectrica.roromgaz.romedlife.rorwea.ronestle.rodolce-gusto.ro


Parteneri
Suport

romaniansmartcity.rosmartcitymagazine.rorisco.robrcconline.euhimpa.roanvergura.rorod-print.ro


media

constructiibursa.roagerpres.robusiness-mark.rothediplomat.robistritabusiness.roopiniabuzau.romytex.rojurnaluldearges.rodesteptarea.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.rocurierul.romonitoruldevrancea.rograiul.rojurnalgiurgiuvean.ro

Alte Evenimente

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI) şi Institutul Naţional Pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (INPPA), a XI-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 26 martie 2025, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR

FORUMUL INVESTITORILOR - 2025
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat “FORUMUL INVESTITORILOR - 2025: Provocările și oportunitățile anului”, eveniment ajuns la a IV-a ediție, ce a avut loc în data de 24 februarie 2025, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, Platinum, Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Gala BURSA 2024

Gala BURSA 2024


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a IX-a ediţie, a avut loc în data de 19 noiembrie 2024, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate

CSR şi sustenabilitate
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a II-a ediţie a conferinţei “CSR şi sustenabilitate”, în data de 21 octombrie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon AB.

detalii eveniment

Energia în priză

Energia în priză
- a XII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XII-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, în data de 25 septembrie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa.

detalii eveniment

Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică

Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică
- a VIII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”, în data de 13 iunie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB.

detalii eveniment

Piața financiar-bancară

Piața financiar-bancară
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară”, în data de 21 mai 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

România – Strategia dezvoltării

România – Strategia dezvoltării
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediţie a conferinţei “România – Strategia dezvoltării”, în data de 23 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon D, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR

FORUMUL INVESTITORILOR - 2024
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat “FORUMUL INVESTITORILOR - 2024: Provocările și oportunitățile anului”, eveniment ajuns la a III-a ediție, ce a avut loc în data de 20 martie 2024, începând cu ora 10:00, la Radisson Blu Hotel Bucharest, sala Atlas 2, din Calea Victoriei 63-81.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI) şi Institutul Naţional Pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (INPPA), a X-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 29 februarie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro

Parteneri

hidroelectrica.roromgaz.romedlife.rorwea.ronestle.rodolce-gusto.ro


Parteneri
Suport

romaniansmartcity.rosmartcitymagazine.rorisco.robrcconline.euhimpa.roanvergura.rorod-print.ro


media

constructiibursa.roagerpres.robusiness-mark.rothediplomat.robistritabusiness.roopiniabuzau.romytex.rojurnaluldearges.rodesteptarea.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.rocurierul.romonitoruldevrancea.rograiul.rojurnalgiurgiuvean.ro

Alte Evenimente

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI) şi Institutul Naţional Pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (INPPA), a XI-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 26 martie 2025, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR

FORUMUL INVESTITORILOR - 2025
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat “FORUMUL INVESTITORILOR - 2025: Provocările și oportunitățile anului”, eveniment ajuns la a IV-a ediție, ce a avut loc în data de 24 februarie 2025, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, Platinum, Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Gala BURSA 2024

Gala BURSA 2024


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a IX-a ediţie, a avut loc în data de 19 noiembrie 2024, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate

CSR şi sustenabilitate
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a II-a ediţie a conferinţei “CSR şi sustenabilitate”, în data de 21 octombrie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon AB.

detalii eveniment

Energia în priză

Energia în priză
- a XII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XII-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, în data de 25 septembrie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa.

detalii eveniment

Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică

Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică
- a VIII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”, în data de 13 iunie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB.

detalii eveniment

Piața financiar-bancară

Piața financiar-bancară
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară”, în data de 21 mai 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

România – Strategia dezvoltării

România – Strategia dezvoltării
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediţie a conferinţei “România – Strategia dezvoltării”, în data de 23 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon D, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR

FORUMUL INVESTITORILOR - 2024
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat “FORUMUL INVESTITORILOR - 2024: Provocările și oportunitățile anului”, eveniment ajuns la a III-a ediție, ce a avut loc în data de 20 martie 2024, începând cu ora 10:00, la Radisson Blu Hotel Bucharest, sala Atlas 2, din Calea Victoriei 63-81.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI) şi Institutul Naţional Pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (INPPA), a X-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 29 februarie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA