Vaccinarea anti covid 19 recomandari si precautii 2021Vaccinarea anti covid 19 recomandari si precautii 2021

subiectespeakerivideorevista preseiediţiipartenerievenimente bursa

Videoconferinţa BURSA
“Vaccinarea anti-Covid-19: recomandări şi precauţii”

Grupul de presă BURSA a organizat videoconferinţa "Vaccinarea anti-Covid-19: recomandări şi precauţii", în data de 2 februarie 2021, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, pe pagina Youtube a ziarului BURSA şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

Vaccinarea anti covid 19 recomandari si precautii 2021
 

subiecte

Vaccinul anti-Covid-19 – cheia spre normalitate;

Stadiul procesului de vaccinare anti-Covid-19 în România;

Tipurile de vaccinuri anti-Covid-19 disponibile în piaţă şi diferenţele dintre ele;

Vaccinul bazat pe ARN mesager – avantaje şi dezavantaje;

Vaccinurile din ţară – accesibilitate, efecte adverse, perioadă de imunizare;

Mutaţiile virusului şi eficacitatea vaccinurilor din piaţă;

Imunizarea prin vaccin vs imunizarea prin infectarea cu SARS-CoV-2;

Riscul de infectare şi transmitere după vaccinare.

 

speakeri

Andreea-Anamaria MoldovanAndreea-Anamaria Moldovan
Secretar de Stat, Ministerul Sănătăţii

“Cea mai mare provocare din acest moment este disponibilitatea vaccinului”

Vaccinarea anti-Covid reprezintă o speranţă în derulare pentru a ne putea relua viaţa normală aşa cum dorim, susţine Andreea-Anamaria Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Domnia sa precizează însă că viaţa normală trebuie să fie grevată în continuare de o grijă mai mare pe care am învăţat să o avem, dublată de o precauţie pe care am învăţat să o respectăm şi pe care de multe ori am adoptat-o instinctiv.

 

Prof Dr. Adrian Streinu CercelProf Dr. Adrian Streinu Cercel
Preşedinte, Comisia pentru sănătate publică din Senatul României

“Într-o pandemie nu îţi poţi permite să stai la coadă pentru vaccinare”

În momentul de faţă sunt foarte mulţi doritori de vaccin împotriva Covid-19, care însă nu au cum să se vaccineze, declară Prof Dr. Adrian Streinu Cercel, preşedintele Comisiei pentru sănătate publică din Senat, atrăgând atenţia: "Aceasta este o eroare, din punctul meu de vedere, pentru că într-o pandemie nu îţi poţi permite să stai la coadă. Dacă stai la coadă, îţi asumi un risc suplimentar să contractezi virusul. Consider că oricine ar dori să se vaccineze «astăzi», ar trebui să poată să o facă.

 

Conf.Univ.Dr. Emilian PopoviciConf.Univ.Dr. Emilian Popovici
Vicepreşedinte, Societatea Română de Epidemiologie

“Vaccinarea populaţiei în proporţie de 70% este realizabilă, până la finalul anului, dacă toate lucrurile decurg ca la carte”

Vaccinarea populaţiei ţării noastre se poate realiza în proporţie de 70% până la finalul anului dacă toate lucrurile vor decurge ca la carte, a declarat conf.univ.dr. Emilian Popovici, vicepreşedinte al Societăţii Române de Epidemiologie. Domnia sa a explicat: "Acoperirea vaccinală de 70% a populaţiei până la finalul anului este posibilă dacă vom avea vaccinul la dispoziţie, dacă partea de organizare va funcţiona ireproşabil şi dacă populaţia va răspunde pozitiv apelului la vaccinare".

 

S.L.Dr. Beatrice MahlerS.L.Dr. Beatrice Mahler
Manager, Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta"

“Ivermectina este avizată la noi doar pentru studii clinice”

Vaccinurile aprobate acum sunt produse şi destinate în mod deosebit pentru combaterea virusului SARS Cov 2, potrivit S.L.Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta. Aceasta subliniază că, dacă vorbim de terapii dedicate, singura aprobată până în prezent este terapia cu anticorpi. Celelalte terapii avizate sunt cele utilizate în alte patologii şi se evaluează, în acest moment, eficienţa lor în terapia SARS Cov 2: "Dacă suntem în Româ­nia, ne rapotăm la ceea ce înseamnă autorizări necesare în România şi, acum, pentru ivermectină nu avem avizul decât pentru utilizarea de studii clinice. Acest lucru înseamnă că pacientul care primeşte acest medicament este informat înainte că medicamentul respectiv are această limitare şi îşi asumă o colaborare extrem de riguroasă cu medicul care i-l administrează, nu doar pe perioada administrării lui, dar şi ulterior, pentru raportarea extrem de riguroasă a eventualelor efecte adverse".

 

Ioan NaniIoan Nani
Director General, Antibiotice Iaşi

“O linie de producţie a vaccinului anti-Covid ar necesita o investiţie de circa 35-40 milioane euro”

O linie de producţie sau de divizare a vaccinului anti-Covid la Antibiotice Iaşi (ATB) ar costa între 35 şi 40 de milioane de euro, a spus Ioan Nani, directorul general al companiei. Acesta a spus însă că România nu este în acest moment dat pregătită pentru un asemenea demers. Întrebat dacă se poate discuta despre o linie de producţie la Antibiotice Iaşi a vaccinului anti-Covid, Nani a spus: "Dacă este să vorbim despre o linie de producţie sau de divizare a vaccinului este un subiect. Ea poate fi realizată prin investiţii importante, eu le apreciez undeva la 35-40 de milioane de euro. Dacă e să discutăm de laboratoare şi personal capabil să gestioneze, să manipuleze şi să obţină la un moment dat un vaccin, părerea mea este că încă suntem departe de acest demers. Deşi mă doare să o recunosc pentru că conduc această firmă de aproape 25 de ani... Dar capabilităţile unei companii din România nu sunt... nu numai acea companie trebuie să fie capabilă. Un întreg sistem din România ar trebui să fie capabil pentru acest demers".

 

Dr. Valeria HerdeaDr. Valeria Herdea
Vicepreşedinte, Colegiul Medicilor din România

“De 21 de ani, muncim pe o platformă care merge execrabil”

Problemele apărute la înregistrarea persoanelor pe platforma de vaccinare nu trebuie exacerbate, atât timp cât platforma pe care lucrează medicii de familie cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate funcţionează sub parametri de foarte mult timp, susţine doctorul Valeria Herdea, vicepreşedintele Colegiului Medicilor din România (CMR).

 

Prof.Univ.Dr. Florin MihălţanProf.Univ.Dr. Florin Mihălţan
Medic pneumolog în cadrul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta"

“Studiile arată că vaccinul împotriva Covid are o durată de protecţie contra virusului de trei luni”

Protecţia în faţa Covid-19 creşte cu 95% după vaccinare, conform rapoartelor cercetătorilor, iar riscul de infectare cu virusul este mult diminuat. În plus, în cazul infectării ulterioare vaccinării virusul are o formă mai uşoară, lucru foarte important pentru persoanele cu afecţiuni, după cum a declarat prof.univ.dr. Florin Mihălţan, medic pneumolog în cadrul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta". Domnia sa a mai precizat că riscul de diseminare a virusului scade odată cu imunizarea celor din jur. "Este foarte important ca într-o familie să existe mai mulţi membrii vaccinaţi. Acest lucru poate avea un efect benefic legat de imunitatea colectivă prin încurajarea familiei de a adera la aceste vaccinuri, sigur, în ordinea priorităţilor şi a existenţei recomandărilor", a completat medicul Florin Mihălţan.

 

Dr. Adrian MarinescuDr. Adrian Marinescu
Medic primar Boli Infecţioase în cadrul Institutului Naţional Matei Balş, Coordonator al Programului HIV Sida

“Imunizarea «de turmă» nu are cum să funcţioneze”

Imunizarea în masă în cazul pandemiei de Covid-19 nu funcţionează, conform domnului Dr. Adrian Marinescu, medic primar Boli Infecţioase în cadrul Institutului Naţional Matei Balş, Coordonator al Programului HIV Sida, care subliniază că o astfel de imunizare ar crea mult mai multe victime şi de aceea este de preferat imunizarea prin vaccinare. Domnia sa spune: "La începutul pandemiei se spunea că nu ne trebuie vaccin şi că este mai bună o imunizare «de turmă», adică să trecem toţi prin boală şi «scapă cine poate». Acest model s-a încercat în Suedia, dar s-a văzut că nu are cum să funcţioneze pentru că ar însemna să fie un câmp de luptă, cu pierderi multe".

 

Marius GeantăMarius Geantă
Preşedinte şi Co-fondator, Centrul pentru Inovare în Medicină

“Sondajele arată o tendinţă crescătoare a interesului pentru vaccinare”

Sondajele de opinie arată o tendinţă crescătoare a interesului populaţiei pentru vaccinare, a precizat Marius Geantă, Preşedinte şi Co-fondator, Centrul pentru Inovare în Medicină, care consideră că nu se putea face mai mult din punct de vedere al comunicarii: "Informarea oamenilor de către specialişti dă rezultate. Eu cred că mixul dintre campania de comunicare, ofertă şi realitate este unul foarte bun". În opinia sa, suntem in punctul în care, odată cu autorizarea vaccinului produs de Astra Zeneca, peisajul se complică. În ceea ce priveşte ideea de precizie, domnia sa subliniază că, la începutul discuţiilor, se vorbea despre o perioadă de 8-12 ani necesară pentru producerea unui vaccin împotriva Covid 19, pentru că, până acum, nivelul de eroare trebuia luat de la capăt de câteva ori, gradul de precizie nefiind atât de ridicat ca în prezent.

 

Vasile BarbuVasile Barbu
Preşedinte, Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor

“Bolnavul cronic ar trebui prioritizat la vaccinare”

Pacienţii cronici ar trebui prioritizaţi în campania de vaccinare, consideră Vasile Barbu, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor. Acesta a spus că bolnavii cronici încă întâmpină dificultăţi în a se programa la vaccinare, iar următoarea etapă de vaccinare ar trebui să se bazeze pe criterii de risc medical. Barbu a declarat: "Cred că ar trebui prioritizat pacientul cronic. Cred că aici acei «esenţiali», pentru că am foarte nume de cunoscuţi «esenţiali» care deja au început să se vaccineze dar care sunt sănătoşi tun - tineri, foarte activi -, care nu ştiu cu adevărat cât de esenţiali sunt faţă de un om care nu poate să iasă afară din casă din cauza riscului de a se infecta. Este important pentru noi că ne-am vaccinat salvatorii pentru că prima dată trebuie să ne salvăm salvatorii. Şi a decurs extraordinar de bine această campanie de vaccinare a cadrelor medicale, dar în următoarea etapă trebuia să se meargă pe criterii medicale, pe criterii de risc medical.

 

Dr. Farm. Iuliana PopescuDr. Farm. Iuliana Popescu
Cercetător Farmacologie Moleculară

“Tulpina Sars-Cov 2 din Marea Britanie nu diminuează eficacitatea vaccinului Pfizer”

Singura linie a virusului Sars-Cov 2 prezentă în acest moment, disparat, în ţara noastră, este tulpina britanică, ce înregistrează 23 de mutaţii, dar care nu are, conform studiilor publicate până acum, efecte asupra eficienţei anticorpilor produşi de vaccinurile Pfizer şi Novavax, susţine Iuliana Popescu, cercetător în farmacologie moleculară. Ea a arătat că în acest moment, pe mapamond, există trei linii/tulpini ale virusului Sars-Cov 2: britanică, braziliană şi sud-africană.

 

Dr. Anca HâncuDr. Anca Hâncu
Preşedintele Asociaţiei Medicale de Prevenţie prin Stilul de Viaţă Sănătos, Director medical-marketing la Clinica Nutriscience

“Educarea şi informarea corectă a pacienţilor este foarte importantă”

Educarea şi informarea corectă a pacienţilor este foarte importantă în campania de vaccinare şi implicit în combaterea pandemiei de Covid-19, a spus dr. Anca Hâncu, moderatorul conferinţei şi preşedintele Asociaţiei Medicale de Prevenţie prin Stilul de Viaţă Sănătos. Aceasta a precizat: "Anul 2021 începe cu optimism şi speranţă. Greul pandemiei din 2020 pare că poate avea o rezolvare prin vaccinul anti SARS-CoV-2. (...) Educarea şi informarea corectă a pacienţilor, explicaţiile corecte, bineînţeles necesită multă răbdare şi timp dar este nevoie de acest lucru în ceea ce priveşte pacienţii pentru combaterea pandemiei".

 
 

Video

Andreea-Anamaria Moldovan
Secretar de Stat, Ministerul Sănătăţii

Prof Dr. Adrian Streinu Cercel
Preşedinte, Comisia pentru sănătate publică din Senatul României

Conf.Univ.Dr. Emilian Popovici
Vicepreşedinte, Societatea Română de Epidemiologie

S.L.Dr. Beatrice Mahler
Manager, Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta"

Ioan Nani
Director General, Antibiotice Iaşi

Dr. Valeria Herdea
Vicepreşedinte, Colegiul Medicilor din România

Prof.Univ.Dr. Florin Mihălţan
Medic pneumolog în cadrul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta"

Dr. Adrian Marinescu
Medic primar Boli Infecţioase în cadrul Institutului Naţional Matei Balş, Coordonator al Programului HIV Sida

Marius Geantă
Preşedinte şi Co-fondator, Centrul pentru Inovare în Medicină

Vasile Barbu
Preşedinte, Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor

Dr. Farm. Iuliana Popescu
Cercetător Farmacologie Moleculară

  

alte ediţii

Videoconferinţa BURSA Sănătate şi FARMA - Sistemul sanitar, sub valul al IV-lea

Sănătate şi FARMA - Sistemul sanitar, sub valul al IV-lea
- a III-a ediţie -

detalii eveniment

Videoconferinţa BURSA Sănătate şi FARMA – Reacţia medicală la agresiunea pandemică

Sănătate şi FARMA – Reacţia medicală la agresiunea pandemică
- prima ediţie -

detalii eveniment

 

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro

Partener

antibiotice.ro


Parteneri
Suport

romaniansmartcity.robrcconline.eusceb.euhimpa.roanvergura.ro


media

constructiibursa.roagerpres.rorevistagalenus.rofarmaciata.roromedic.robusiness-mark.rothediplomat.combistritabusiness.roopiniabuzau.romytex.rotransilvaniabusiness.rozi-de-zi.rojurnaluldearges.rodesteptarea.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.rocurierul.romonitoruldevrancea.rograiul.rojurnalgiurgiuvean.romonitorulcj.ro

Alte Evenimente

Gala BURSA 2023

Gala BURSA 2023


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate 2023

CSR şi sustenabilitate 2023


Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.

detalii eveniment

Energia în priză 2023

Energia în priză 2023
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

Piața financiar-bancară
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

Business şi Antreprenoriat

Business şi Antreprenoriat
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Gala Bursa 2022

Gala BURSA
- a VII-a ediţie -

Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VII-a ediţie, a avut loc în data de 22 noiembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Energia în priză

Energia în priză
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, în data de 29 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Cybersecurity Dialogues

Cybersecurity Dialogues
- a VIII-a ediţie -

Cea de-a VIII-a ediţie a Congresului “Cybersecurity Dialogues” s-a desfăşurat la Sibiu, în perioada 21-23 septembrie 2022. Evenimentul, organizat de Swiss WebAcademy şi NTT DATA Romania, a fost dedicat tuturor managerilor şi responsabililor de securitate din companiile publice sau private, dar şi din instituţiile de stat.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv al evenimentului.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a VIII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VIII-a ediţie a conferinţei “România - Strategia dezvoltării”, în data de 15 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a III-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a III-a ediţie a videoconferinţei “Digitalizarea României”, în data de 28 iulie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război”, în data de 28 iunie 2022, începând cu ora 10:00, la World Trade Center/ Hotel Pullman Bucureşti, sala New York.

Evenimentul s-a desfăşurat în format fizic şi online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

„Cyber Espionage Awareness Day for Business”

Cyber Espionage Awareness Day for Business

„Cyber Espionage Awareness Day for Business” este o iniţiativă susţinută de Confederaţia Elveţiană şi organizată în strânsă colaborare cu Ambasada Elveţiei în România, precum şi cu Camera de Comerţ Elveţia-România.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv şi a transmis live evenimentul prin platforma ZOOM.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Consecinţele economice ale războiului

Grupul de presă BURSA a organizat videoconferinţa “Consecinţele economice ale războiului”, în data de 26 mai 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Antreprenoriat fara gen

Antreprenoriat fara gen
- a X-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Antreprenoriat fără gen”, în data de 13 aprilie 2022, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Sănătate şi FARMA

Sănătate şi FARMA
- a IV-a ediţie -

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu TARUS Media, a organizat a IV-a ediţie a videoconferinţei “Sănătate şi FARMA”, în data de 29 martie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale TARUS Media şi Medica Academica dar şi ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Forumul investitorilor

Forumul investitorilor

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu Ziare.com, a organizat videoconferinţa “Forumul investitorilor”, în data de 15 februarie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a avut loc la Athenee Palace Hilton Bucharest, sala Le Diplomate, în format hibrid şi fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, canalul de Youtube BURSA, pe site-ul www.ziare.com, conturile de Facebook şi Youtube ale Ziare.com, precum şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro

Partener

antibiotice.ro


Parteneri
Suport

romaniansmartcity.robrcconline.eusceb.euhimpa.roanvergura.ro


media

constructiibursa.roagerpres.rorevistagalenus.rofarmaciata.roromedic.robusiness-mark.rothediplomat.combistritabusiness.roopiniabuzau.romytex.rotransilvaniabusiness.rozi-de-zi.rojurnaluldearges.rodesteptarea.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.rocurierul.romonitoruldevrancea.rograiul.rojurnalgiurgiuvean.romonitorulcj.ro

Alte Evenimente

Gala BURSA 2023

Gala BURSA 2023


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate 2023

CSR şi sustenabilitate 2023


Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.

detalii eveniment

Energia în priză 2023

Energia în priză 2023
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

Piața financiar-bancară
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

Business şi Antreprenoriat

Business şi Antreprenoriat
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Gala Bursa 2022

Gala BURSA
- a VII-a ediţie -

Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VII-a ediţie, a avut loc în data de 22 noiembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Energia în priză

Energia în priză
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, în data de 29 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Cybersecurity Dialogues

Cybersecurity Dialogues
- a VIII-a ediţie -

Cea de-a VIII-a ediţie a Congresului “Cybersecurity Dialogues” s-a desfăşurat la Sibiu, în perioada 21-23 septembrie 2022. Evenimentul, organizat de Swiss WebAcademy şi NTT DATA Romania, a fost dedicat tuturor managerilor şi responsabililor de securitate din companiile publice sau private, dar şi din instituţiile de stat.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv al evenimentului.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a VIII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VIII-a ediţie a conferinţei “România - Strategia dezvoltării”, în data de 15 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a III-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a III-a ediţie a videoconferinţei “Digitalizarea României”, în data de 28 iulie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război”, în data de 28 iunie 2022, începând cu ora 10:00, la World Trade Center/ Hotel Pullman Bucureşti, sala New York.

Evenimentul s-a desfăşurat în format fizic şi online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

„Cyber Espionage Awareness Day for Business”

Cyber Espionage Awareness Day for Business

„Cyber Espionage Awareness Day for Business” este o iniţiativă susţinută de Confederaţia Elveţiană şi organizată în strânsă colaborare cu Ambasada Elveţiei în România, precum şi cu Camera de Comerţ Elveţia-România.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv şi a transmis live evenimentul prin platforma ZOOM.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Consecinţele economice ale războiului

Grupul de presă BURSA a organizat videoconferinţa “Consecinţele economice ale războiului”, în data de 26 mai 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Antreprenoriat fara gen

Antreprenoriat fara gen
- a X-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Antreprenoriat fără gen”, în data de 13 aprilie 2022, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Sănătate şi FARMA

Sănătate şi FARMA
- a IV-a ediţie -

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu TARUS Media, a organizat a IV-a ediţie a videoconferinţei “Sănătate şi FARMA”, în data de 29 martie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale TARUS Media şi Medica Academica dar şi ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Forumul investitorilor

Forumul investitorilor

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu Ziare.com, a organizat videoconferinţa “Forumul investitorilor”, în data de 15 februarie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a avut loc la Athenee Palace Hilton Bucharest, sala Le Diplomate, în format hibrid şi fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, canalul de Youtube BURSA, pe site-ul www.ziare.com, conturile de Facebook şi Youtube ale Ziare.com, precum şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA