Sanatate si farma 2021

subiectespeakerivideorevista preseiediţiipartenerievenimente bursa

Videoconferinţa
“Sănătate şi FARMA - Sistemul sanitar, sub valul al IV-lea”
- ediţia a III-a -

Grupul de presă BURSA organizat a III-a ediţie a videoconferinţei “Sănătate şi FARMA - Sistemul sanitar, sub valul al IV-lea”, în data de 12 octombrie 2021, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, pe pagina Youtube a ziarului BURSA şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

Sanatate si farma 2021
 

subiecte

Pandemia – de la valul 1 la valul 4. Provocări, lecţii învăţate, măsuri pentru viitor;

Vaccinarea – necesitate sau opţiune?

Telemedicina – noutatea adusă de pandemie;

PNRR – şansa unică de modernizare a sistemului public de sănătate;

Dosarul electronic digital al pacientului – o necesitate;

Coplata prestaţiilor medicale – un concept controversat;

Dezvoltarea cercetării şi inovării în sistemul medical – prioritate în lupta pentru sănătate;

Tehnologii inovative în domeniul farmaceutic;

Comerţul paralel cu medicamente;

Investiţii în sectorul medical privat;

Soluţii pentru diminuarea exodului cadrelor medicale;

Surse de finanţare a proiectelor din Sănătate;

Consecinţele blocării spitalelor asupra bolnavilor cronici; reorganizarea unităţilor spitaliceşti pentru exploatarea maximă a capacităţilor existente;

Provocările pandemiei pentru producătorii şi distribuitorii de medicamente;

Nevoia de tehnologie pentru performanța medicală.

 

speakeri

Dr. Diana Loreta PăunDr. Diana Loreta Păun
Consilier Prezidenţial - Departamentul Sănătate Publică, Administraţia Prezidenţială

“Vaccinarea anti-Covid rămâne instrumentul cel mai eficient de reducere a severităţii bolii”

Fundamentarea deciziilor în actuala pandemie trebuie făcută pe dovezi ştiinţifice, iar mesajul primordial pe care trebuie să îl transmită autorităţile şi medicii se referă la eficienţa vaccinului în reducerea răspândirii Sars-Cov 2 şi a severităţii bolii, susţine Diana Loreta Păun, consilier prezidenţial în cadrul Departamentului Sănătate Publică din Administraţia Prezidenţială.

 

Colonel Dr. Valeriu GheorghiţăColonel Dr. Valeriu Gheorghiţă
Coordonatorul Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19

“Avem nevoie de accesibilitate şi disponibilitate pentru o campanie de vaccinare reuşită”

Vaccinarea împotriva Covid-19 este o necesitate în momentul de faţă, iar pentru realizarea unei campanii care să ajungă la un număr cât mai mare de beneficiari care să fie protejaţi mult mai bine în faţa infecţiei cu SARS-CoV-2 avem nevoie de două elemente foarte importante, susţine colonel dr. Valeriu Gheorghiţă, şeful Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva Covid-19, subliniind că aceste elemente sunt accesibilitatea şi disponibilitatea.

 

Dr. Valeria HerdeaDr. Valeria Herdea
Vicepreşedinte, Colegiul Medicilor din România

“Sistemul nostru de sănătate nu are pregătire pandemică”

Ţara noastră are nevoie de decidenţi fermi, hotărâţi, care să ducă la capăt proiectele din sănătate, mai ales că există fonduri europene în acest sens, este de părere dr. Valeria Herdea, Vicepreşedinte al Colegiului Medicilor din România.

 

Adela CojanAdela Cojan
Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS)

“Medicii noştri, puţini, câţi au mai rămas în ţară, sunt suprasolicitaţi şi sunt aproape de «burnout»”

Medicii noştri, puţini, câţi au mai rămas în ţară, sunt suprasolicitaţi şi sunt aproape de "burnout", a afirmat Adela Cojan, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS). Aceasta a mai precizat că recent s-a luat decizia de a implica ambulanţele private în serviciul de urgenţă 112 astfel încât acestea să ajute sectorul public. "Ieri am făcut o serie de virări bugetare de la alte domenii pentru a implica ambulanţele private", a spus preşedintele CNAS.

 

Dr. Adrian MarinescuDr. Adrian Marinescu
Directorul Medical al Institutului Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş"

“Luna octombrie va fi grea, dar sărbătorile de iarnă vor fi mai liniştite”

Luna octombrie va fi mai grea în privinţa evoluţiei pandemiei de Covid-19 în ţara noastră, dar numărul de cazuri şi de spitalizări vor scădea uşor-uşor, este de părere dr. Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş", care adaugă: "Cred că sărbătorile din această iarnă vor fi mai liniştite. Trebuie să fim răbdători, realişti, dar şi concentraţi pe situaţia grea prin care trecem acum".

 

Alina CulceaAlina Culcea
Președintele Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM)

“Sunt peste 30 de boli infecţioase prevenite datorită vaccinurilor şi milioane de vieţi salvate, în lumea întreagă”

Există în prezent peste 30 de boli infecţioase care sunt prevenite datorită vaccinurilor, care salvează milioane de vieţi în lumea întreagă, a afirmat Alina Culcea, preşedintele Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM). Aceasta a mai întrebat, retoric, "cum vor putea cei care se opun public vaccinării, , fie că sunt politicieni, medici, personalităţi publice, vedete, să trăiască cu povara conştiinţei celor celor două-trei sute de persoane care se pierd zilnic în România" din cauza Covid-19.

 

Coralia KreyerCoralia Kreyer
Preşedintele Asociaţiei Distribuitorilor Europeni de Medicamente

“Importul paralel de medicamente - sub 3% din totalul pieţei farmaceutice din UE”

Importul paralel cu medicamente rămâne în continuare un aspect nesoluţionat în România, în condiţiile în care comerţul paralel reprezintă o măsură adoptată de majoritatea ţărilor, în contextul actual, este de părere Coralia Kreyer, Preşedintele Asociaţiei Distribuitorilor Europeni de Medicamente.

 

Ioan NaniIoan Nani
Director General, Antibiotice Iaşi

“Criza de sănătate ne-a adus oportunitatea să ne organizăm mai bine ca ţară”

Criza de sănătate publică creată de pandemia Covid-19 ne-a adus oportunitatea să ne organizăm mai bine ca ţară, cu accent pe informatizare şi industrializare, a spus Ioan Nani, directorul general al Antibiotice Iaşi, subliniind că solidariatea, empatia şi adaptarea sunt elemente pe care ar trebui să ne concentrăm de acum înainte.

 

Dragoş DamianDragoş Damian
CEO Terapia Cluj

“Dacă vrem să ducem economia şi, în final, sistemul sanitar mai departe, va trebui să ne vaccinăm”

Comunitatea oamenilor de afaceri trebuie să sprijine procesul de vaccinare, susţine Dragoş Damian, CEO Terapia Cluj. "Nu cred că în acest moment comunitatea oamenilor de afaceri este suficient de bine ancorată în realitate. Eu nu cred că sunt mulţi oameni de afaceri care nu s-au vaccinat, dar cei care nu s-au vaccinat dau un exemplu de o anumită natură angajaţilor. Dacă noi nu ne vaccinăm şi nu suntem alături de sistemul sanitar, de profesioniştii din sistemul sanitar, degeaba îi lăudăm că sunt eroi, că sunt burnout pentru că înseamnă că nu facem ceea ce trebuie să facem pentru a opri pandemia".

 

Cezar IrimiaCezar Irimia
Preşedinte Consiliu Director, Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România

“Pacientul în centrul sistemului este o lozincă demonetizată”

Pacientul în centrul sistemului este o lozincă demonetizată, consideră Cezar Irimia, preşedintele Consiliului Director al Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România. Domnia sa a spus: "Se vorbeşte despre solidaritate, empatie şi companisiune pentru pacienţi. Nu întâlnim aşa ceva. Fiecare îşi vede de interesul său, dar fără solidaritate nu se poate face nimic (...). Într-o mare instituţie sau asociaţie se lucrează la un program pentru pacienţii cu cancer, fără pacienţii cu cancer. Noi avem o experienţă majoră în gestionarea problemei cancerului şi nu suntem chemaţi la acest grup de lucru. Este jenant".

 

Dr. Mugur ArdeleanDr. Mugur Ardelean
Manager, Spitalul Universitar de Urgenţă Elias

“Asistăm la o competiţie între pacienţi pentru paturile ATI”

Valul patru al pandemiei Covid-19 are efecte negative asupra spitalelor din Capitală, prin prisma numărului mic de paturi de terapie intensivă faţă de situaţia cu care ne confruntăm, afirmă Mugur Ardelean, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă "Elias". "Trebuie să facem faţă afluxului crescut de pacienţi infectaţi cu Sars-Cov 2, dar şi urgenţelor care solicită asistenţă de specialitate în spitalul nostru. În aceste condiţii, trebuie să găsim resurse de toate categoriile, pornind de la paturile de spital, de la infrastructura care permite îngrijirea bolnavului şi terminând cu personalul necesar pentru ca toţi pacienţii să primească îngrijirile adecvate".

 

Dr Teodor BuligaDr Teodor Buliga
Medic primar chirurgie generală, Spitalul Clinic Sanador

“Robotul este interfaţa prin care chirurgul îşi transmite mişcările”

Robotul nu operează singur,ci este interfaţa prin care chirurgul îşi transmite mişcările unor instrumente ce execută sarcinile, a spus doctorul Teodor Buliga, medic primar chirurgie generală, în cadrul Spitalului Clinic Sanador. Domnia sa a afirmat: "Tehnologia aduce nişte plusuri chirurgiei generale pe care nu ni le puteam imagina acum 30 de ani. Spitalul nostru a investit într-un sistem de chirurgie robotică şi deja a trecut un an de când această tehnologie este implementată şi operăm robotic. Putem deja să vedem primele beneficii asupra pacienţilor".

 
 

Video

Dr. Diana Loreta Păun
Consilier Prezidenţial - Departamentul Sănătate Publică, Administraţia Prezidenţială

Colonel Dr. Valeriu Gheorghiţă
Coordonatorul Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19

Dr. Valeria Herdea
Vicepreşedinte, Colegiul Medicilor din România

Adela Cojan
Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS)

Dr. Adrian Marinescu
Directorul Medical al Institutului Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş"

Alina Culcea
Președintele Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM)

Coralia Kreyer
Preşedintele Asociaţiei Distribuitorilor Europeni de Medicamente

Ioan Nani
Director General, Antibiotice Iaşi

Dragoş Damian
CEO Terapia Cluj

Cezar Irimia
Preşedinte Consiliu Director, Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România

Dr. Mugur Ardelean
Manager, Spitalul Universitar de Urgenţă Elias

Dr Teodor Buliga
Medic primar chirurgie generală, Spitalul Clinic Sanador

  

alte ediţii

Videoconferinţa BURSA Sănătate şi FARMA – Vaccinarea anti-Covid-19: recomandări şi precauţii

Sănătate şi FARMA – Vaccinarea anti-Covid-19: recomandări şi precauţii
- a II-a ediţie -

detalii eveniment

Videoconferinţa BURSA Sănătate şi FARMA – Reacţia medicală la agresiunea pandemică

Sănătate şi FARMA – Reacţia medicală la agresiunea pandemică
- prima ediţie -

detalii eveniment

 

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro

Parteneri

antibiotice.roarpim.rosunpharma.comadem-romania.ro


Parteneri
Suport

romaniansmartcity.robrcconline.eusceb.euhimpa.roanvergura.ro


media

constructiibursa.roagerpres.rorevistagalenus.robusiness-mark.roziarulnews.rothediplomat.robistritabusiness.roopiniabuzau.romytex.rojurnaluldearges.rodesteptarea.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.rocurierul.romonitoruldevrancea.rograiul.rojurnalgiurgiuvean.ro

Alte Evenimente

Gala BURSA 2023

Gala BURSA 2023


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate 2023

CSR şi sustenabilitate 2023


Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.

detalii eveniment

Energia în priză 2023

Energia în priză 2023
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

Piața financiar-bancară
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

Business şi Antreprenoriat

Business şi Antreprenoriat
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Gala Bursa 2022

Gala BURSA
- a VII-a ediţie -

Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VII-a ediţie, a avut loc în data de 22 noiembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Energia în priză

Energia în priză
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, în data de 29 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Cybersecurity Dialogues

Cybersecurity Dialogues
- a VIII-a ediţie -

Cea de-a VIII-a ediţie a Congresului “Cybersecurity Dialogues” s-a desfăşurat la Sibiu, în perioada 21-23 septembrie 2022. Evenimentul, organizat de Swiss WebAcademy şi NTT DATA Romania, a fost dedicat tuturor managerilor şi responsabililor de securitate din companiile publice sau private, dar şi din instituţiile de stat.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv al evenimentului.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a VIII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VIII-a ediţie a conferinţei “România - Strategia dezvoltării”, în data de 15 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a III-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a III-a ediţie a videoconferinţei “Digitalizarea României”, în data de 28 iulie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război”, în data de 28 iunie 2022, începând cu ora 10:00, la World Trade Center/ Hotel Pullman Bucureşti, sala New York.

Evenimentul s-a desfăşurat în format fizic şi online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

„Cyber Espionage Awareness Day for Business”

Cyber Espionage Awareness Day for Business

„Cyber Espionage Awareness Day for Business” este o iniţiativă susţinută de Confederaţia Elveţiană şi organizată în strânsă colaborare cu Ambasada Elveţiei în România, precum şi cu Camera de Comerţ Elveţia-România.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv şi a transmis live evenimentul prin platforma ZOOM.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Consecinţele economice ale războiului

Grupul de presă BURSA a organizat videoconferinţa “Consecinţele economice ale războiului”, în data de 26 mai 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Antreprenoriat fara gen

Antreprenoriat fara gen
- a X-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Antreprenoriat fără gen”, în data de 13 aprilie 2022, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Sănătate şi FARMA

Sănătate şi FARMA
- a IV-a ediţie -

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu TARUS Media, a organizat a IV-a ediţie a videoconferinţei “Sănătate şi FARMA”, în data de 29 martie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale TARUS Media şi Medica Academica dar şi ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Forumul investitorilor

Forumul investitorilor

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu Ziare.com, a organizat videoconferinţa “Forumul investitorilor”, în data de 15 februarie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a avut loc la Athenee Palace Hilton Bucharest, sala Le Diplomate, în format hibrid şi fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, canalul de Youtube BURSA, pe site-ul www.ziare.com, conturile de Facebook şi Youtube ale Ziare.com, precum şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro

Parteneri

antibiotice.roarpim.rosunpharma.comadem-romania.ro


Parteneri
Suport

romaniansmartcity.robrcconline.eusceb.euhimpa.roanvergura.ro


media

constructiibursa.roagerpres.rorevistagalenus.robusiness-mark.roziarulnews.rothediplomat.robistritabusiness.roopiniabuzau.romytex.rojurnaluldearges.rodesteptarea.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.rocurierul.romonitoruldevrancea.rograiul.rojurnalgiurgiuvean.ro

Alte Evenimente

Gala BURSA 2023

Gala BURSA 2023


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate 2023

CSR şi sustenabilitate 2023


Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.

detalii eveniment

Energia în priză 2023

Energia în priză 2023
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

Piața financiar-bancară
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

Business şi Antreprenoriat

Business şi Antreprenoriat
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Gala Bursa 2022

Gala BURSA
- a VII-a ediţie -

Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VII-a ediţie, a avut loc în data de 22 noiembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Energia în priză

Energia în priză
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, în data de 29 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Cybersecurity Dialogues

Cybersecurity Dialogues
- a VIII-a ediţie -

Cea de-a VIII-a ediţie a Congresului “Cybersecurity Dialogues” s-a desfăşurat la Sibiu, în perioada 21-23 septembrie 2022. Evenimentul, organizat de Swiss WebAcademy şi NTT DATA Romania, a fost dedicat tuturor managerilor şi responsabililor de securitate din companiile publice sau private, dar şi din instituţiile de stat.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv al evenimentului.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a VIII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VIII-a ediţie a conferinţei “România - Strategia dezvoltării”, în data de 15 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a III-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a III-a ediţie a videoconferinţei “Digitalizarea României”, în data de 28 iulie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război”, în data de 28 iunie 2022, începând cu ora 10:00, la World Trade Center/ Hotel Pullman Bucureşti, sala New York.

Evenimentul s-a desfăşurat în format fizic şi online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

„Cyber Espionage Awareness Day for Business”

Cyber Espionage Awareness Day for Business

„Cyber Espionage Awareness Day for Business” este o iniţiativă susţinută de Confederaţia Elveţiană şi organizată în strânsă colaborare cu Ambasada Elveţiei în România, precum şi cu Camera de Comerţ Elveţia-România.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv şi a transmis live evenimentul prin platforma ZOOM.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Consecinţele economice ale războiului

Grupul de presă BURSA a organizat videoconferinţa “Consecinţele economice ale războiului”, în data de 26 mai 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Antreprenoriat fara gen

Antreprenoriat fara gen
- a X-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Antreprenoriat fără gen”, în data de 13 aprilie 2022, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Sănătate şi FARMA

Sănătate şi FARMA
- a IV-a ediţie -

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu TARUS Media, a organizat a IV-a ediţie a videoconferinţei “Sănătate şi FARMA”, în data de 29 martie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale TARUS Media şi Medica Academica dar şi ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Forumul investitorilor

Forumul investitorilor

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu Ziare.com, a organizat videoconferinţa “Forumul investitorilor”, în data de 15 februarie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a avut loc la Athenee Palace Hilton Bucharest, sala Le Diplomate, în format hibrid şi fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, canalul de Youtube BURSA, pe site-ul www.ziare.com, conturile de Facebook şi Youtube ale Ziare.com, precum şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA