Antreprenoriat fara gen 2020Antreprenoriat fara gen 2020

subiectespeakerivideorevista preseipartenerievenimente bursa

Videoconferinţa BURSA “Antreprenoriat fără gen”

Grupul de presă BURSA a organizat, în parteneriat cu CONAF, videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”, în data de 28 mai 2020, de la ora 10.30.

Evenimentul fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA şi pe pagina Youtube a ziarului BURSA.

Antreprenoriat fara gen 2020
 

subiecte

Efectele Covid 19 în business şi în economie (digitalizarea, şomajul tehnic, reducerea salariilor şi a cifrei de afaceri în mediul antreprenorial, insolvenţe/falimente etc.);

Soluţii pentru ieşirea rapidă din criză şi relansarea business-urilor;

Măsuri şi propuneri legislative pentru susţinerea mediului de afaceri (Programul IMM Invest, amânarea unor plăţi lunare, alocarea unor fonduri şi ajutoare de stat);

Produse şi soluţii de finanţare şi garantare pentru antreprenori;

Reinventarea afacerilor de către antreprenori în criza Covid 19;

Impactul pandemiei de Coronavirus asupra pieţei forţei de muncă.

 

speakeri

Cristina ChiriacCristina Chiriac
Preşedintele Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)

Toate companiile ar trebui să aibă acces echitabil la finanţare europeană

Autorităţile trebuie să permită accesul echitabil al tuturor companiilor la finanţările europene, care se vor face din banii de la UE pentru relansarea economică, indiferent dacă firmele au sau nu certificat de situaţie de urgenţă, este de părere Cristina Chiriac, preşedintele Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), moderatorul conferinţei online. Preşedintele CONAF a afirmat: "Noi am făcut o petiţie pentru accesul echitabil al tuturor companiilor la fonduri europene, iar doamna Mariana Brădescu chiar a făcut o menţiune şi întrebarea este, de ce vrem să finanţăm doar companiile care au probleme? De ce să nu finanţăm companiile care au rezultate bune, atât istoric, dar şi în acest moment? Nu acestea sunt cele care asigură bugetul statului prin taxe şi impozite? Revin la ceea ce spuneam înainte - şi ni se alătură tot mai mulţi oameni care menţionează acest lucru - şi probabil că va trebui să ne întâlnim şi să discutăm, pentru că, în Bucureşti şi Ilfov, sunt peste 220.000 de companii care, în acest moment, nu au acces la finanţare europeană. Companii care, prin crearea unor locuri de muncă, ar putea să aducă mai mulţi bani la bugetul de stat.

 

Liviu RogojinaruLiviu Rogojinaru
Secretar de stat, Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri

Vor fi acordate fonduri de un miliard de euro companiilor afectate de pandemie

Aproximativ un miliard de euro, fonduri de la Ministerul Fondurilor Europene, vine la Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) pentru a fi puşi la dispoziţia companiilor afectate de criza provocată de pandemia de coronavirus, a declarat Liviu Rogojinaru, secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri. Domnia sa a precizat că banii vor fi împărţiţi pe trei axe, astfel că la o primă evaluare aproximativ 350 de milioane de euro ar putea merge spre companiile din HoReCa şi transporturi, iar aproximativ 100 de milioane de euro ar putea fi acordate firmelor care nu au avut angajaţi. Restul de 550 de milioane de euro sunt destinaţi com­paniilor care vor să înceapă producţia.

 

Adrian MariciucAdrian Mariciuc
Secretar de Stat în cadrul Ministerului Fondurilor Europene

Vom lansa trei apeluri de proiecte destinate studenţilor, tinerilor şi antreprenorilor din mediul rural

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) va lansa în perioada următoare trei apeluri de proiecte destinate mediului de afaceri, a anunţat secretarul de stat Adrian Mariciuc, în cadrul videoconferinţei "Antreprenoriat fără gen". Adrian Mariciuc a spus: "Mâine (n.r. - astăzi) vom lansa public apelul de proiecte pentru antrreprenoriat pentru studenţi, cu finanţare din Programul Operaţional Capital Uman (POCU). Apelul se adresează studenţilor din anul II, masteranzilor şi doctoranzilor, care doresc să înceapă o afacere. Granturile acordate vor începe de la 40.000 euro pentru un business cu doi angajaţi şi pot ajunge până la 100.000 euro pentru o afacere cu cinci angajaţi. Termenul pentru depunerea proiectelor va fi începând cu mijlocul lunii iunie. Totodată, pe aceleaşi principii şi acelaşi mod de finanţare, dorim să lansăm un apel pentru antreprenoriatul rural. În mediul rural putem regăsi o serie de nevoi de finanţare pentru sprijinirea activităţilor non-agricole şi activităţi care vin cu valoare adăugată pentru produsele agricole - cum ar fi cele rezultate din procesare sau distribuţie - pe finanţare prin POCU.

 

Cristian ErbaşuCristian Erbaşu
Director General al Construcţii Erbaşu SA

Nu suntem obişnuiţi cu o astfel de criză

Antreprenorii nu sunt obişnuiţi cu o astfel de criză cum este cea prin care trecem, apreciază Cristian Erbaşu, vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor Societăţilor în Construcţii (FPSC) şi proprietarul Erbaşu Construcţii SA. "Au mai existat crize sanitare, ştim despre aşazisa criză a gripei spaniole, dar aceea nu a afectat atât de mult economia mondială, pentru că activitatea economică nu era atât de globalizată", a subliniat antreprenorul. Acesta este de părere că, în zona construcţiilor, cel mai important efect al crizei este impactul asupra unor potenţiale investiţii. Cristian Erbaşu a menţionat: "Zona construcţiilor este direct implicată în dezvoltarea economică. Aceasta reprezintă doar 4% din PIB, ceea ce este un semnal rău pentru macro-echilibrul ţării. Suntem o ţară cu potenţial, în dezvoltare, şi avem nevoie de investiţii. Perioada cea mai bună pentru construcţii a fost în 2006-2008, când reprezentam aproximativ 8% din PIB. Construcţiile includ şi alte segmente, cum ar fi cel al materialelor de construcţii.

 

Tănase StamuleTănase Stamule
Consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, în domeniul economic

Cel mai mare risc al crizei - lipsa încrederii consumatorului

Cel mai mare risc al crizei actuale, generate de pandemia de coronavirus, nu este cel financiar, ci al lipsei de încredere a consumatorului, potrivit domnului Tănase Stamule, consilier de stat pe economie în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului. Domnia sa menţionează: "Peste 80% din PIB-ul României vine din consum, iar din semnalele pe care le avem noi, există o criză de încredere, mai ales pe partea bunurilor de consum pe termen lung - case sau maşini. Acestea sunt nişte componente foarte mari ale PIB-ului României. De exemplu, industria auto (produse de import şi autohtone) reprezintă aproximativ 20% din PIB.

 

Daniel SzekelyDaniel Szekely
Director Executiv Clienți IMM și MicroBusiness, Banca Transilvania

Nu am oprit creditarea şi nici nu o vom opri

Banca Transilvania nu a oprit creditarea după declararea poandemiei şi nici nu internţionează să o oprească, în acest an, a spus Daniel Szekely, director executiv Clienţi IMM şi MicroBusiness, în cadrul băncii. Acum, tot focusul Băncii Transilvania (BT) în materie de creditare este pe Programul IMM Invest, a precizat domnia sa, subliniind: "Trecem acum printr-un nou val al acestei situaţii - al treilea -, cel care priveşte Programul IMM Invest, şi mărturisesc că un ochi plânge, altul râde. Pe de o parte, ne bucurăm că putem susţine antreprenorii printr-un program dedicat, guvernamental. Pe de altă parte, este dificil să răspundem în termenii uzuali (normali) de răspuns la peste 23.000 de solicitări.

 

Nicoleta MunteanuNicoleta Munteanu
Membru Co-fondator Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)

Ne aşteptam la o criză economică, dar nu la una lansată de o pandemie

Practicienii în insolvenţă se aşteptau la o criză economică, având în vedere durata ciclului de afaceri anterior, dar nu la o criză economică generată de pandemia de Covid-19, care a lovit atât în producţie, cât şi în consum, a declarat Nicoleta Munteanu, partener Euro Insol şi membru fondator al CONAF. Aceasta a afirmat că izolarea unei treimi din populaţia planetei a generat un efect dramatic. Nicoleta Munteanu a precizat: "Mărturisesc că aş fi vrut anul acesta să vorbesc despre educaţia antreprenorială în învăţământul primar şi gimnazial, despe entuziasmul copiilor care au îmbraţişat această disciplină cu mare bucurie. Dar se pare că toţi ne-am mutat registrul de discuţie către criza generată de pandemie, care a avut un impact semnificativ asupra economiei globale, vorbim despre scăderi ale PIB-urilor în majoritatea ţărilor, creşteri de deficite bugetare şi somaj şi aşa mai departe. Dacă ar fi să facem o scurtă analiză a crizelor economice de-a lungul istoriei, observăm o anumită ciclicitate şi din acest punct de vedere mulţi antreprenori se aşteptau la o criză economică."

 

Elena StoicaElena Stoica
Manager Tricotton Junior şi Proxima Moda

Aş dori să fim membri în Consiliul de Export al României

Elena Stoica, manager al Tricotton Junior şi Proxima Moda, membră a Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), a lansat ieri un apel pentru o iniţiativă menită să susţină exportatorii din ţara noastră, considerând că mai ales după criza generată de pandemia de coronavirus este important ca aceştia "să fie văzuţi de Europa". Domnia sa a spus: "Este importantă imaginea pe care noi o transmitem în exterior. Sunt foarte bine venite toate măsurile luate de guvern şi le salutăm, dar trebuie să ne gândim că ceea ce producem noi, ca antreprenori (IMM-uri), este destinat exportului, livrărilor intracomunitare. Dacă nu avem această deschidere, dacă noi nu ne ducem către pieţele de consum să le arătăm că existăm, degeaba ne susţine statul cu programe precum IMM Invest sau alte măsuri. Trebuie să avem piaţă de desfacere pentru produsele noastre".

 

Bogdan BadeaBogdan Badea
CEO eJobs

Scădere de 80% a locurilor de muncă şi a activităţii angajaţilor, după instaurarea stării de urgenţă

Criza cauzată de pandemia de coronavirus a fost ca un roller coaster de emoţii şi de acţiuni concrete a declarat Bogdan Badea, CEO eJobs. Domnia sa a precizat că de la începutul lunii martie, de la instituirea stării de urgenţă, din punct de vedere angajatori şi angajaţi a fost un picaj liber, mai exact s-a simţit o scădere de 70-80% a locurilor de muncă, dar şi a activităţii angajaţilor pe platforma eJobs. Bogdan Badea a mai spus că după anunţul de începere a relaxării şi mai ales după Paşte, a fost o explozie a candidaturilor, însă numărul acestora nu sunt la nivelul anului trecut.

 

Mariana Brădescu ConstantinescuMariana Brădescu Constantinescu
Managing Partner Piatraonline.ro

Totul este despre parteneriat, în această perioadă

În aceste momente de criză şi pandemie, totul este despre parteneriat, consideră Mariana Brădescu Constantinescu, Managing Partner Piatraonline.ro. Domnia sa a explicat: "Eu nu sunt adepta să aştept soluţii de la stat, nu cred în statul român, nu cred că mă poate ajuta cu ceva, pentru că până acum nu m-a ajutat cu nimic. În prima săptămână din această criză sanitară am sunat la bancă ca să anunţ că dacă voi avea vreo problemă, o rog să mă ajute o lună cu amânarea retei. Am sunat doar să îi anunţ să fie în alertă. Cred că totul este despre parteneriat, acum, despre a ajunge la linia de final împreună cu partenerii.

 

Adrian VascuAdrian Vascu
Senior Partner, Veridio

«Reinventare» este cuvântul momentului

Dacă va apărea vreun nou focar important de Covid-19, acesta va fi mai degrabă abordat în mod izolat decât să treacă toată populaţia din nou în izolare timp de două luni, consideră Adrian Vascu, partener lîn cadrul Veridio. Acesta precizează că "reinventare" este cuvântul momentului în mediul de business şi îi îndeamnă pe toţi să cumpere produse şi servicii româneşti în acest an şi anul viitor. Adrian Vascu a declarat: "Ce se va întâmpla, cred că nu ştie nimeni. Este întrebarea pe care am primit-o cel mai des, dar nu are nimeni un glob de cristal. Trebuie să vedem şi partea bună în tot acest blocaj care s-a întâmplat. Această provocare a creat multe mutaţii în viaţa noastră. Este totuşi o frică: tot aud că vine valul doi, valul trei, de parcă asta ne dorim. Cine îşi doreşte valuri să meargă la mare, pentru că s-ar putea ca turismul să aibă nevoie de acest sprijin."

 

Loredana ApreuteseLoredana Apreutese
General Manager International Alexander

Reluarea programului Rabla ar fi o gură de aer pentru industria automotive şi pentru economie

Pandemia a venit ca un val care a lovit din plin industria automotive, care reprezintă 20% din PIB-ul ţării noastre, a declarat Loredana Apreutese, General Manager International Alexander. Domnia sa a precizat că, în mare parte, contractele International Alexander sunt externe, chiar dacă lucrează cu fabrici din ţară. "Lucrăm cu aproape toţi producătorii automotive şi tot ce înseamnă lanţ logistic şi producători. Orice scădere a comenzilor din extern ne afectează direct şi nu doar pe noi, dar este afectat întreaga industrie din UE", a completat reprezentanta companiei. Loredana Apreutese a adăugat că dacă s-ar relua Programul Rabla, ar fi o gură de aer pentru industria automotive, dar şi pentru economie în general.

 
 

video

Liviu Rogojinaru
Secretar de stat, Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri

Adrian Mariciuc
Secretar de Stat în cadrul Ministerului Fondurilor Europene

Tănase Stamule
Consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, în domeniul economic

Cristian Erbaşu
Director General al Construcţii Erbaşu SA

Bogdan Badea
CEO eJobs

Nicoleta Munteanu
Membru Co-fondator Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)

Mariana Brădescu Constantinescu
Managing Partner Piatraonline.ro

Loredana Apreutese
General Manager International Alexander

Daniel Szekely
Director Executiv Clienți IMM și MicroBusiness, Banca Transilvania

Adrian Vascu
Senior Partner, Veridio

Elena Stoica
Manager Tricotton Junior şi Proxima Moda

  

alte ediţii

 

Organizator

Ziarul BURSA

în parteneriat cu

Parteneri


Parteneri
Suport


media

Alte Evenimente

Piața financiar-bancară

Piața financiar-bancară
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară”, în data de 21 mai 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

România – Strategia dezvoltării

România – Strategia dezvoltării
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediţie a conferinţei “România – Strategia dezvoltării”, în data de 23 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon D, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR

FORUMUL INVESTITORILOR - 2024
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat “FORUMUL INVESTITORILOR - 2024: Provocările și oportunitățile anului”, eveniment ajuns la a III-a ediție, ce a avut loc în data de 20 martie 2024, începând cu ora 10:00, la Radisson Blu Hotel Bucharest, sala Atlas 2, din Calea Victoriei 63-81.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI) şi Institutul Naţional Pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (INPPA), a X-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 29 februarie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

Gala BURSA 2023

Gala BURSA 2023


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate 2023

CSR şi sustenabilitate 2023


Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.

detalii eveniment

Energia în priză 2023

Energia în priză 2023
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

Piața financiar-bancară
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

Business şi Antreprenoriat

Business şi Antreprenoriat
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA

Organizator

Ziarul BURSA

în parteneriat cu

Parteneri


Parteneri
Suport


media

Alte Evenimente

Piața financiar-bancară

Piața financiar-bancară
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară”, în data de 21 mai 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

România – Strategia dezvoltării

România – Strategia dezvoltării
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediţie a conferinţei “România – Strategia dezvoltării”, în data de 23 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon D, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR

FORUMUL INVESTITORILOR - 2024
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat “FORUMUL INVESTITORILOR - 2024: Provocările și oportunitățile anului”, eveniment ajuns la a III-a ediție, ce a avut loc în data de 20 martie 2024, începând cu ora 10:00, la Radisson Blu Hotel Bucharest, sala Atlas 2, din Calea Victoriei 63-81.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI) şi Institutul Naţional Pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (INPPA), a X-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 29 februarie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

Gala BURSA 2023

Gala BURSA 2023


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate 2023

CSR şi sustenabilitate 2023


Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.

detalii eveniment

Energia în priză 2023

Energia în priză 2023
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

Piața financiar-bancară
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

Business şi Antreprenoriat

Business şi Antreprenoriat
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA