Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu Centrul Român al Energiei (CRE), a organizat videoconferința “Energia în priză” , ediţia a VIII- a, în data de 24 septembrie 2020, începând cu ora 09:30.
Evenimentul fost a transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, pe pagina Youtube a ziarului BURSA şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.
•Planurile din noua Strategie Energetică Naţională în contextul relansării economice şi a Pactului Ecologic European. Ce sume/fonduri europene ar trebui să atragă sectorul energetic românesc?
•Stadiul cadrului legal privind consumatorul vulnerabil. Măsuri şi programe pentru combaterea sărăciei energetice;
•Cadrul de reglementare pentru relansarea economică. Probleme şi oportunităţi;
•Cât de pregătită este România să atragă banii europeni din fondul de relansare?
•Securitatea energetică a României în contextul sezonului rece 2020-2021. Posibile ameninţări la adresa securităţii energetice;
•Liberalizarea pieţei de electricitate - beneficii, oportunităţi, provocări şi obligaţii. Unde va merge preţul de la 1 ianuarie 2021?
•Cum facem pieţele de energie mai competitive?
•Valorificarea resurselor energetice din Marea Neagră;
•Cum stă România în raport cu strategia energetică europeană şi direcţiile prioritare de la Bruxelles?
•Atragerea fondurilor europene pentru extinderea distribuţiilor de gaze naturale;
•Programul de investiţii de decarbonare al Complexului Energetic Oltenia – cum se pregăteşte al doilea cel mai mare producător de energie al ţării pentru noua decadă?
•Viitorul energiei nucleare: Adoptarea mecanismului de Contracte pentru Diferenţă ca suport pentru continuarea investiţiilor la reactoarele 3 şi 4. Pot reprezenta reactoarele mici modulare o alternativă viabilă?
•Stadiul proiectelor de interconectare transfrontalieră în sectorul electricităţii în contextul închiderii grupurilor pe cărbune;
•România a devenit, începând cu anul 2019, importator net de energie electrică. Cui prieşte importul de energie?
•Va fi dată în funcţiune, la finalul anului, noua centrală pe gaze de la Iernut a Romgaz? De câte astfel de centrale are nevoie România?
•Digitalizarea sectorului energetic, cel mai important pas în gestionarea provocărilor viitoare ale industriei;
•Cum văd investitorii străini mediul investiţional din România?
•Asociaţiile regenerabililor spun că noua lege privind achiziţia de terenuri blochează investiţiile în regenerabile - ce rămâne de făcut?
•Piaţa de capital – soluţie de finanţare a proiectelor de investiţii a companiilor energetice;
•Cadrul legal şi oportunităţile dezvoltării electromobilităţii în ţara noastră.
Ovidiu Demetrescu •“Trebuie să redevenim exportator net şi un furnizor de securitate energetică în regiune”
Partener London Brokers şi OCD Capital & Resource
România trebuie să redevină exportator net şi un furnizor de securitate energetică în regiune, a afirmat Ovidiu Demetrescu, partener London Brokers şi OCD Capital & Resource. Viziunea adevarată, corectă şi coerentă pentru asta vine de la practicieni, a mai spus Demetrescu, iar aceşti practicieni din industrie ar trebui să fie cooptaţi în fotolii de decidenţi astfel încât în Parlamentul României să nu mai avem tot felul de iniţiative legislative care nu fac altceva decât să frâneze dezvoltarea României.
Corneliu Bodea •“Industria energetică, principalul motor de relansare economică ales de UE”
Preşedinte, Centrul Român al Energiei (CRE)
Motorul principal pe care întreaga Uniune Europeană l-a ales pentru relansarea economică are o mare legătură cu industria energetică care este extrem de semnificativă în sistemul industrial al României, a declarat Corneliu Bodea, Preşedintele Centrului Român al Energiei (CRE). Domnia sa a subliniat că în actualul context, Green Deal este pentru ţara noastră o şansă şi mai mare după apariţia actualei crize, decât era înainte. "Trebuie să recunoaştem cu celeritate faptul că manifestam nişte rămâneri în urmă, aveam capitole la care puteam să fi făcut mai mult. Acest reset important pe care actuala criză sanitară şi previzibila criză economică îl aduc este important pentru că ne poate oferi o şansă de a ne racorda rapid la ceea ce urmează a fi principalul motor de relansare economică în întreaga Uniune Europeană.
Dan Dragoş Drăgan •“Producţia şi utilizarea de hidrogen poate deveni un nou trendsetter la nivelul UE”
Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri
Cel mai probabil, în următoarea perioadă vor exista unele modificări legislative care să permită listarea Hidroelectrica la bursă, a spus Dan Dragoş Drăgan, Secretar de Stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, care a subliniat că, în cadrul companiei, sunt depuse toate demersurile pentru această operaţiune. Oficialul consideră că listarea Hidroelectrica pe piaţa de capital poate fi o acţiune de succes care va aduce finanţare la nivelul societăţii de stat pentru a-şi permite să-şi majoreze capacităţile de producţie a energiei verde. "Acum există anumite bariere din punct de vedere al legislaţiei, dar cred că în perioada următoare vor exista clarificări, probabil din decembrie, privitoare la potenţiala listare a companiei Hidroelectrica", a completat domnia sa.
Tudor Constantinescu •“Investiţiile în eficienţă energetică au cel mai mare potenţial, chiar şi la nivel european”
Consilier principal al DG Energie, Comisia Europeană
Analizele europene arată că investiţiile în eficienţă energetică au cel mai mare potenţial, chiar şi la nivel european, a subliniat Tudor Constantinescu, Consilier principal al DG Energie din Comisia Europeană. Deşi pandemia a început să-şi facă simţite efectele, iar investiţiile din domeniul energiei la nivel european au suferit o scădere de 17%, aceast este un moment bun pentru a determina care sunt planurile pentru următorii ani, fiind un moment de tranziţie energetică şi aflându-ne într-o perioadă de recuperare economică, condideră consilierul DG Energie.
Tănase Stamule •“Executivul vrea exploatarea resurselor de gaze din Marea Neagă”
Consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, în domeniul economic
Guvernul are mai multe direcţii de dezvoltare pe zona de energie, a anunţat Tănase Stamule, Consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului în domeniul economic, care a subliniat că ţara noastră trebuie să devină un exportator de energie. Pe prima linie între obiectivele Executivului este tranziţia de la cărbune la gaz, aceasta fiind corelată cu dezvoltarea reţelelor de gaz pe teritoriul ţării. În prezent, doar 30% din cetăţenii României au acces la gaz, a evidenţiat oficialul, subliniind că extinderea reţelei de gaz va conduce la o creştere a atractivităţii economice şi de locuire: "Avem suficiente rezerve să acoperim România, însă, astăzi, doar 30% dintre cetăţeni au acces la gaze. Se rezolvă astfel şi problema tăierilor de păduri, pentru că mulţi oameni încă folosesc lemne pentru a se încălzi. (...) Când vin investitorii la Guvern, întreabă de câteva lucruri: prima întrebare, bineînţeles, este dacă există autostradă în zona în care vor să investească, iar următoarea întrebare este dacă există reţele de gaz.
Sorin-Ioan Bumb •“Avem nevoie de o perioadă de tranziţie până la trecerea exclusivă pe surse de energie regenerabilă”
Preşedinte, Comisia pentru industrii şi servicii, Camera Deputaţilor
Realitatea din teren arată că doar 34% din populaţia României este racordată la reţelele de distribuţie a gazelor naturale, iar în ţară sunt oraşe întregi care nu au acces la reţelele de gaze naturale, în timp ce în spaţiul rural încălzirea locuinţelor se bazează pe lemn şi cărbune şi combustibilii solizi sunt folosiţi pentru preparea hranei, a precizat Sorin Ioan Bumb, preşedintele Comisiei pentru industrii şi servicii din Camera Deputaţilor.
Adrian Tănase •“Statutul de piaţă emergentă creează premisele finanţării la costuri mai mici, pentru companii”
CEO, Bursa de Valori Bucureşti
Promovarea pieţei noastre de capital la statutul de emergentă de către agenţia FTSE Russell este foarte importantă pentru companiile listate la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), inclusiv pentru cele din domeniul energetic, deoarece se creează premisele finanţării investiţiilor la costuri mai mici, a punctat Adrian Tănase, directorul general al pieţei noastre de capital. CEO-ul BVB a spus: "Domeniul energiei este cel mai important domeniu listat la Bursa de Valori Bucureşti, şi bineînţeles că bursa este foarte interesată să ajute aceste companii (n.r. din sectorul energetic) să îşi finanţeze proiectele de investiţii. Vrem să fim parte din acest mare proiect de ţară. Inclusiv promovarea României la statutul de piaţă emergentă este un pas foarte important pentru domeniul energetic.
Daniel Naftali •“Fondul Proprietatea şi întreg mediul investiţional speră la modificarea legii care blochează listarea Hidroelectrica”
Vicepreşedinte şi Director Executiv, Franklin Templeton România
Fondul Propritatea (FP), ca întreg mediul investiţional, speră ca într-o perioadă relativ rapidă principalele prevederi ale legii care blochează vânzarea de active ale statului să fie modificate astfel încât listarea la bursă a Hidroelectrica să devină posibilă, a spus Daniel Naftali, vicepreşedinte şi director executiv Franklin Templeton România.
Mihaela Toader •“Ne preocupă foarte mult producţia de hidrogen”
Director Direcţia Strategie, Relaţii Internaţionale, Fonduri Europene, SNGN Romgaz
Romgaz a pregătit strategia de investiţii pentru următorii cinci ani şi are câteva directii noi, urmărind consolidarea rolului în piaţa producţiei de energie electrică, a anunţat Mihaela Toader, Director Direcţia Strategie, Relaţii Internaţionale, Fonduri Europene în cadrul companiei. Conform domniei sale, compania de stat se uită cu foarte mare atenţie la zona de energie verde şi speră ca până la finalul acestui an să identifice câteva proiecte de investiţii în energia regenerabilă. Mihaela Toader a completat: "Ne interesează foarte mult partea de cecetare. În acest sens, producţia de hidrogen ne preocupă şi ne gândim la proiecte integrate care să conducă la producţia de energie verde, chiar dacă noi tradiţional nu suntem foarte verzi, prin prisma gazului. Ne uităm spre aceste oprtunităţi, iar fondurile nerabursabile şi chiar şi cele rambursabile sunt binevenite, pentru că scad costurile finanţării şi ne cresc credibilitatea în piaţă".
Corina Popescu •“Digitizarea, unul din pilonii planurilor de investiţii pentru următorii 5 ani, la nivelul grupului”
CEO, Electrica
Electrica este în perioada de implementare a strategiei aprobate anul trecut, aceea de consolidare a liniilor de business existente şi restructurare a afacerilor pe cele trei linii de business existente. "Am început destul de încet, dar sper ca în curând să se vadă şi roadele, acela de a creşte şi de a adăuga la liniile actuale de business şi alte business-uri", a declarat Corina Popescu, CEO Electrica. Domnia sa a precizat că Electrica este, probabil, unul dintre cei mai mari investitori în sectorul energiei elctrice, cu investiţii de peste 2 miliarde lei în reţele de distribuţie, de la listare şi până în prezent.
Anca Dragu •“Ideea relansării reale a investiţiilor trebuie privită cu mare atenţie de către autorităţi”
Anca Dragu Director General Adjunct, E.ON România
Investitorii, indiferent de provenienţa capitalului - străin sau autothon -, au nevoie de aceleaşi lucruri: un dialog real cu autorităţile, de stabilitate şi predictibilitate legislativă, potrivit doamnei Anca Dragu, directorul general adjunct al E.ON România. Domnia sa declară: "Am văzut în ultimele luni câteva iniţiative care au devenit lege - modificări la legile energiei - şi care nu au fost discutate cu mediul de afaceri. Acestea vin cu nişte prevederi care sunt oarecum contrare obiectivelor de accelerare a investiţiilor în domeniul energetic. Este vorba despre Legea nr. 155/2020 pentru modificarea şi completarea Legii energiei electrice şi a gazelor naturale din 2012, care creează mari probleme pentru noi. De aceea suntem într-o nouă rundă de discuţii cu autorităţile, pentru a clarifica ceea ce se spune în acest act normativ".
Daniel Burlan •“Complexul Energetic Oltenia va deveni, la finele anului 2025, o societate viabilă şi profitabilă”
Preşedinte Directorat, Complexul Energetic Oltenia
Complexul Energetic Oltenia trece printr-o situaţie dificilă din cauza factorilor externi, precum şi din cauza întârzierii introducerii mixului energetic pentru reducerea amprentei de CO2, a afirmat Daniel Burlan, preşedintele Directoratului companiei. Dintre factorii externi, domnia sa a indicat nevoia continuă a investiţiilor de mediu de conformare şi evoluţia impredictibilă a preţului certificatelor de CO2, care, de la un preţ de 7 euro la finalul anului 2017, au ajuns la preţul actual de 30 de euro, ceea ce a dus la intrarea în dificultate a companiei respective.
Florin Stanciu •“Avem proiecte de investiţii de circa 500 milioane de lei anual”
Head of Financial Strategy & Corporate Treasury, CNTEE Transelectrica SA
Transelectrica are planuri de investiţii de circa 500 milioane de lei pe an, proiecte pentru care va apela la finanţare la instituţiile financiare internaţionale, la băncile comerciale locale sau la fonduri europene, a punctat Florin Stanciu, Head of Financial Strategy & Corporate Treasury, în cadrul transportatorului de energie electrică. Florin Stanciu a spus: "Transelectrica are un plan ambiţios de investiţii pentru următorii cinci ani. Vorbim de investiţii de circa 500 milioane de lei anual, în proiecte de dimensiuni mai mari şi mai mici. În portofoliu sunt în jur de 120 de proiecte care ating atât zona de interconexiune cât şi zona de digitalizare, de Cyber Security. Proiecte prin care se urmăreşte creşterea capacităţii de evacuare a energiei din zona Dobrogei, proiecte care sunt menite să ducă la întărirea reţelei".
Ondrej Safar •“Viitorul sectorului energetic este verde”
CEO, CEZ România
Conducerea societăţii CEZ România consideră că viitorul sectorului energetic este verde, al surselor regenerabile, iar generarea va fi tot mai distribuită, respectiv consumatorii vor investi tot mai mult în generare, devenind prosumatori, situaţie în care rolul companiilor din domeniu se va schimba. "De la producători şi distribuitori, în prezent, vom deveni mai mult furnizori de servicii decât de energie", declară Ondrej Safar, directorul executiv al CEZ România, adăugând: "Ne vom axa mai mult pe ajutorul oferit clienţilor, care îşi vor produce în mod independent energia electrică. Aceasta este o provocare imensă pentru noi, pentru sectorul energetic şi de aceea, CEZ România a început în urmă cu câţiva ani transformarea smart".
Adrian Dumitriu •“Vedem intenţii bune din partea Guvernului, dar nu se întâmplă absolut nimic”
CFO, Chimcomplex
Se observă intenţii bune din partea Guvernului şi o schimbare de viziune, dar în planul realului nu se întâmplă absolut nimic, a declarat Adrian Dumitriu, director financiar la Chimcomplex, cel mai mare exportator cu capital românesc. Dumitriu a tras pe faţă Guvernul de urechi şi a spus că în alte ţări industriile sunt ajutate să treacă peste această perioadă dificilă, în timp ce în România nici măcar nu se aprobă ajutorul pentru compensarea preţurilor mari la energie electrică. Toate proiectele şi planurile anunţate de guvernanţi arată că există intenţii bune, dar degeaba există intenţii bune dacă nu există şi surse de finanţare, a afirmat Dumitriu, care a arătat că există o mare discrepanţă între ce se întâmplă la Ministerul Economiei şi ce se întâmplă la Ministerul de Finanţe.
Septimiu Stoica •“Avem dificultăţi în liberalizarea comerţului şi serviciilor în zona energiei şi promovarea serviciilor noi”
Membru CA, Bursa Română de Mărfuri
Excesul de rigurozitate al autorităţilor publice şi birocraţia au efecte negative asupra activităţii bursei în domeniul energiei, susţine Septimiu Stoica, membru în Consiliul de Administraţie al Bursei Române de Mărfuri. Domnul Stoica a precizat: "Din păcate, ne întâlnim adesea cu fenomene, care impietează asupra pieţei. De exemplu, încercăm de câţiva ani să aducem produsele derivate, dar pentru a reuşi să facem acest lucru avem nevoie de înţelegerea autorităţilor din domeniu - ANRE şi ASF."
Ion Lungu •“Cea mai importantă problemă din sectorul energiei este reglementarea”
Preşedinte, Asociaţia Furnizorilor de Energie din România (AFEER)
Cea mai importantă problemă din sectorul energiei este, în prezent, cea legată de reglementări, conform domnului Ion Lungu, preşedintele Asociaţiei Furnizorilor de Energie din România (AFEER), care subliniază că există "o serie de inconsecvenţe, confuzii şi prevederi contradictorii în ce priveşte egislaţia românească raportat la cea europeană". Ion Lungu aduce în atenţie, în acest sens, Regulamentul nr. 143 al Uniunii Europene, care este obligatoriu şi, cu toate acestea, au apărut, cel puţin în legislaţia primară românească, "prevederi limitative, dacă nu contrarii". "Avem în vedere că într-o perioadă extrem de scurtă trebuie să fie preluată în legislaţia noastră şi Directiva europeană 944 care aduce unele modificări de substanţă", mai spune Ion Lungu.
Silvia Vlăsceanu •“Sper să nu ratăm Green Deal în stilul tipic românesc”
Director Executiv, Federaţia Patronală a Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie (ACUE)
Majoritatea operatorilor din domeniul energiei menţionează la capitolul probleme instabilitatea legislativă şi lipsa unui dialog real între operatori şi participanţii la piaţă, afirmă Silvia Vlăsceanu, director executiv al Federaţiei Patronale a Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie (ACUE). În actualele condiţii, domnia sa arată că este posibil să ratăm chiar şi obiectivele propuse prin programul Green Deal.
Mihai Bălan •“Ministerul Economiei şi Energiei a început lucrul la un mecanism de contracte pentru diferenţă”
Policy officer, Asociaţia Română pentru Energie Eoliană
Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) a început lucrul la un mecanism de contracte pentru diferenţă (CFD), iar industria regenerabilelor este interesată să fie un stakeholder activ în tot procesul de consultare, a spus Mihai Bălan, policy officer la Asociaţia Română pentru Energie Eoliană (RWEA). Mecanismul de CFD "ar fi esenţial în oferirea unei vizibilităţi absolut necesare oricărui investitor în noi proiecte", iar RWEA aşteaptă cu "mare nerăbdare detaliile acestui mecanism CFD". Totodată, Bălan a spus că industria regenerabilelor ar dori să vadă mai multă transparenţă privind viitorul fond de modernizare şi este pregătită să vină cu noi proiecte de investiţii pe acest fond.
Corneliu Bodea
Preşedinte, Centrul Român al Energiei (CRE)
Dan Dragoş Drăgan
Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri
Tudor Constantinescu
Consilier principal al DG Energie, Comisia Europeană
Tănase Stamule
Consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, în domeniul economic
Sorin-Ioan Bumb
Preşedinte, Comisia pentru industrii şi servicii, Camera Deputaţilor
Adrian Tănase
CEO, Bursa de Valori Bucureşti
Daniel Naftali
Vicepreşedinte şi Director Executiv, Franklin Templeton România
Mihaela Toader
Director Direcţia Strategie, Relaţii Internaţionale, Fonduri Europene, SNGN Romgaz
Corina Popescu
CEO, Electrica
Anca Dragu
Director General Adjunct, E.ON România
Daniel Burlan
Preşedinte Directorat, Complexul Energetic Oltenia
Florin Stanciu
Head of Financial Strategy & Corporate Treasury, CNTEE Transelectrica SA
Ondrej Safar
CEO, CEZ România
Adrian Dumitriu
CFO, Chimcomplex
Septimiu Stoica
Membru CA, Bursa Română de Mărfuri
Ion Lungu
Preşedinte, Asociaţia Furnizorilor de Energie din România (AFEER)
Silvia Vlăsceanu
Director Executiv, Federaţia Patronală a Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie (ACUE)
Mihai Bălan
Policy officer, Asociaţia Română pentru Energie Eoliană
Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”, în data de 13 iunie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB.
Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară”, în data de 21 mai 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.
Ziarul BURSA a organizat o nouă ediţie a conferinţei “România – Strategia dezvoltării”, în data de 23 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon D, din Calea 13 Septembrie nr. 90.
Ziarul BURSA a organizat “FORUMUL INVESTITORILOR - 2024: Provocările și oportunitățile anului”, eveniment ajuns la a III-a ediție, ce a avut loc în data de 20 martie 2024, începând cu ora 10:00, la Radisson Blu Hotel Bucharest, sala Atlas 2, din Calea Victoriei 63-81.
Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.
Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.
Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.
Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90
Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.
Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.
Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.
Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.
Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.
Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.
Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”, în data de 13 iunie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB.
Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară”, în data de 21 mai 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.
Ziarul BURSA a organizat o nouă ediţie a conferinţei “România – Strategia dezvoltării”, în data de 23 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon D, din Calea 13 Septembrie nr. 90.
Ziarul BURSA a organizat “FORUMUL INVESTITORILOR - 2024: Provocările și oportunitățile anului”, eveniment ajuns la a III-a ediție, ce a avut loc în data de 20 martie 2024, începând cu ora 10:00, la Radisson Blu Hotel Bucharest, sala Atlas 2, din Calea Victoriei 63-81.
Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.
Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.
Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.
Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90
Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.
Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.
Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.
Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.
Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.
Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.