Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
PREŢUL SĂNĂTĂŢII

VIDEOCONFERINŢA BURSA "ENERGIA ÎN PRIZĂ" / ONDREJ SAFAR, DIRECTORUL EXECUTIV AL CEZ ROMÂNIA:"Viitorul sectorului energetic este verde"

V.R.
Ziarul BURSA #Companii #Energie /

Ondrej Safar

Ondrej Safar

"Consumatorii vor investi tot mai mult în generare, devenind prosumatori"

Conducerea societăţii CEZ România consideră că viitorul sectorului energetic este verde, al surselor regenerabile, iar generarea va fi tot mai distribuită, respectiv consumatorii vor investi tot mai mult în generare, devenind prosumatori, situaţie în care rolul companiilor din domeniu se va schimba. "De la producători şi distribuitori, în prezent, vom deveni mai mult furnizori de servicii decât de energie", declară Ondrej Safar, directorul executiv al CEZ România, adăugând: "Ne vom axa mai mult pe ajutorul oferit clienţilor, care îşi vor produce în mod independent energia electrică. Aceasta este o provocare imensă pentru noi, pentru sectorul energetic şi

de aceea, CEZ România a început în urmă cu câţiva ani transformarea smart".

Conform spuselor oficialului societăţii, CEZ va implementa pe viitor servicii de date care îi vor permite să conecteze şi să gestioneze generarea distribuită, să administreze toate informaţiile legate de tehnologie, să ia deciziile corecte în baza acestor date. "Sunt multe date, iar noi trebuie să fim alături de clienţi, să îi sprijinim în mod real în această transformare, pe care să o facem economică din punct de vedere financiar pentru client".

Ondrej Safar mai spune: "Transformarea smart pe care am lansat-o înseamnă, în acest moment, că ne-am îmbunătăţit semnificativ serviciile pentru consumatori, că putem conecta clienţii mai rapid, iar acum consumatorii pot deveni prosumatori fără să ne mai lovim de obstacolele din trecut. Investim în echipamente smart, testăm noi sisteme de gestionare a reţelei şi, în plus, avem mult mai multe canale de contact cu consumatorii, pe lângă clasicele servicii de relaţii cu clienţii sau call centre".

Ondrej Safar menţionează că CEZ investeşte în contorizare inteligentă, în modernizarea staţiilor de transformare şi a reţelor, în implementarea unui sistem avansat de management al distribuţiei (ADMS) şi a unui sistem avansat de management al activelor reţelei electrice (AMS).

Totodată, oficalul precizează că CEZ oferă consultanţă clienţilor pentru accesarea fondurilor nerambursabile în vederea instalării echipamentelor fotovoltaice, astfel încât aceştia să devină prosumatori.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Hotilor ne vindeti resursele pe gratis. In timp ce populatia Romaniei sta in frig pentru ca reteau de gaze acopera doar 35% din populatie, hotii care ne conduc ne vand gazul pe gratis la unguri şi austrieci care au 95% din populatie conectata la gaz. Hotii care ne conduc ne-au vandut pe gratis toate resursele. Face Transgaz BRUA in regim de urgenta sa fie exportat gazul Romaniei ca asa au primit ordin de la cei din vest si culmea unii spun ca conducta va fi platita de populatia Romaniei. Ce ne mai place doar să vorbim. Acum importăm la greu energie şi toţi vin doar cu promisiuni, că facem aia, că facem cealaltă şi de fapt nu facem nimic. Tot distrugem, ca să facem loc la import. Ce ne mai place să importăm pentru ca să trăiască alţii bine. Jaf pe fata. Aia hoti, astea hoti, mama lor la toti. Fratilor numai votati PSD si PNL = 1% nici atat nu meritra, acum nu peste 4 ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
ADAMA

Curs valutar BNR

30 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1768
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4111
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.6793

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

syngenta
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie