Telecomunicatie si educatie 2020Telecomunicatie si educatie 2020

subiectespeakerivideorevista preseipartenerievenimente bursa

Videoconferinţa BURSA
“TELECOMUNICAŢIE & EDUCAŢIE
Gradul de acoperire a reţelelor de telecomunicaţii
- condiţie pentru educaţia la distanţă”

Ziarul BURSA a organizat videoconferinţa “TELECOMUNICAŢIE & EDUCAŢIE: Gradul de acoperire a reţelelor de telecomunicaţii – condiţie pentru educaţia la distanţă”, în data de 3 septembrie 2020, începând cu ora 09:45.

Evenimentul fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA şi pe pagina Youtube a ziarului BURSA.

Telecomunicatie si educatie 2020
 

subiecte

Educaţia digitală a populaţiei;

Aria de acoperire a reţelei de internet la nivel naţional;

Nivelul de pregătire digitală al elevilor şi profesorilor pentru un eventual an şcolar online;

Modalitatea în care tehnologia necesară predării/învăţării online ajunge la şcolile cu toaleta în curte;

Şcoala online şi reţelele de telecomunicaţii - piloni de dezvoltare pentru platformele digitale;

Digitalizarea României, accelerată de pandemia de Covid-19;

Soluţiile industriei IT&C pentru digitalizarea ţării;

Riscurile securităţii cibernetice provocate de o digitalizare accelerată.

 

speakeri

Dragoş PredaDragoş Preda
Secretar de Stat, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor

“Cadrul legal pentru lansarea licitaţiei 5G trebuie definit până la finalul anului”

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor are, în prezent, în analiză punctele de vedere şi observaţiile cu privire la proiectul de lege privind tehnologia 5G, a afirmat Dragoş Preda, secretar de stat în cadrul Ministerului de resort. Domnia sa a mai spus că, aşa cum au subliniat şi oficialii ANCOM, este nevoie pentru finalul acestui an să se determine şi cadrul legal pentru a putea lansa licitaţia pentru spectrul 5G. "Discuţiile la nivel european au punctat necesitatea unui calendar unitar pentru a vorbii despre interoperabilitate, care are impact şi asupra infrastructurii şi soluţiilor de care vom dispune nu numai pentru teleşcoală şi pentru telemuncă, dar şi pentru alte sectoare", a mai afirmat reprezen­tantul ministerului. Dragoş Preda a precizat, totodată, că decalajele dintre zonele urbane şi cele rurale trebuiesc rupte, iar fiecare cetăţean trebuie să dispună de co­nectivitate.

 

Radu NicolescuRadu Nicolescu
Consilier de stat la Cancelaria primului ministru în domeniul IT

“Circa 70% din şcoli sunt conectate la internet”

Circa 70% din şcoli sunt conectate la internet, a precizat Radu Nicolescu, Consilier de stat la Cancelaria primului ministru în domeniul IT, în contextul apropierii începutului de an şcolar. În prezent se caută soluţii şi pentru realizarea infrastructurii de conectivitate în aşa-numitele "zone albe". Acesta a precizat: "Perioada prin care trecem acum, această pandemie, ne-a făcut pe toţi să fim conştienţi de importanţa transformării digitale a ţării şi a noastră, a cetăţenilor. Să vedem dacă se poate şi să vedem ce ne lipsea, adică am devenit conştienţi cât de multe lucruri ne lipseau. Astfel, într-un fel sau altul, această pandemie ne-a fost de folos în transformarea digitală. S-au făcut mulţi pasi, mici şi repezi, iar proiectele cu adevărat importante vor necesita mai mult timp pentru a fi implementate."

 

Jean BadeaJean Badea
Consilier al Ministrului Educaţiei şi Cercetării şi Şef Serviciu Informatizare, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti

“Resursa de internet este una dintre cele mai importante în actul educaţional”

Din momentul în care segmentul de educaţie online ocupă un spaţiu mult mai mare - de la începutul pandemiei -, cele două domenii - telecomunicaţiile şi educaţia - şi-au consolidat relaţia, subliniază Jean Badea, Consilier al Ministrului Educaţiei şi Cercetării şi Şef Serviciu Informatizare în cadrul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. În opinia domniei sale, este nevoie ca toate resursele pentru educaţia online să fie canalizate către unităţile de învăţământ şi către elevi şi cadrele didactice: "Resursa de internet este una dintre cele mai importante, având rolul să facă legătura între actorii din domeniu. Preocuparea Ministerului Educaţiei a fost aceea de a găsi modalităţi astfel încât resursa de internet să fie pusă la dispoziţia unităţilor de învăţământ, dar şi a elevilor.

 

Varujan PambuccianVarujan Pambuccian
Membru, Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor

“E-learningul trebuie mai întâi să devină learning”

Pe platformele de învăţare nu există şcoală, există pdf-uri ce pot fi o bibliotecă utilă sau animaţii foarte reuşite, dar care nu se înscriu în procesul de învăţare, care este un proces social, susţine deputatul Varujan Pambuccian, membru al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor. Varujan Pambuccian a precizat: "După foarte mult timp în care şcoala şi-a găsit un anumit fel de a se structura, cât de cât util pentru elevi, în loc să încercăm să adaptăm tehnologiile la modul în care se face şcoala, încercăm să forţăm o adaptare a acestui mod cu tehnologiile pe care le avem. Lucrurile ies prost din cauza asta. În procesul social de învăţare care are loc într-o clasă reală, fizică sau virtuală, primul lucru esenţial despre care vorbim ţine de interacţiune. Cu sistemele de videoconferinţă putem avea interacţiune în văz şi auz, dar nu putem avea interacţiune la nivel de scris-citit cum este în sala de clasă. Şi asta este o problemă care rămâne încă departe de a fi rezolvată."

 

Valentin NegoiţăValentin Negoiţă
Preşedinte, APDETIC

“Criza sanitară din acest an a accentuat importanţa infrastructurii digitale”

O majoritate importantă dintre părinţii din România preferă reluarea cursurilor în sistem faţă în faţă, a afirmat Valentin Negoiţă, preşedintele Asociaţiei Producătorilor şi Distribuitorilor de Echipamente de Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (APDETIC), citând un studiu realizat recent. Acesta a precizat: "Un studiu realizat în acest an de World Vision Romania arată că 40% din elevii din România nu au avut acces direct la şcoala online. Din câte am înţeles de la antevorbitori unele lucruri au fost recuperate. Sperăm să fie aşa pentru că altminteri va fi o problemă pentru învăţământul din mediul rural în condiţiile în care majoritatea lecţiilor şi cursurilor credem noi că se vor ţine (în continuare) în sistem remote, adică de la distanţă."

 

Andrei PopAndrei Pop
Membru al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor

“Este nevoie de o strategie naţională care să stabilească priorităţile cu privire la noile tehnologii”

Pandemia ne-a ajutat să accelerăm transformarea digitală şi procesul digital, atât la nivel instituţional, cât şi la nivel privat, pentru că ne-am trezit peste noapte "lucrând din offline în online, constrânşi de restricţiile de distanţare impuse prin măsurile sanitare", a afirmat deputatul Andrei Pop, membru al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor. "România a avut un avantaj din punct de vedere al competenţelor digitale, dar zonal, regional, şi rămân discrepanţele de dezvoltare între urban şi rural, între zone geografice istorice, care necesită un boost investiţional şi pe partea de infrastructură critică, infrastructură asociată reţelelor de telecomunicaţii. Dacă ne referim la sistemul de învăţământ românesc, am văzut deja foarte multe dezbateri cu vectori reprezentativi - nu neapărat din zona seniorilor, ci a generaţiilor care de fapt conduc acest proces - şi am văzut voci foarte puternice ale generaţiilor reprezentative, care se află în plin proces de învăţare, care cer o focusare mai mare pe tipul comportamental decât noţiuni tehnice repetitive sau care nu conduc la calităţi şi aptitudini necesare în viaţa zilnică", a spus deputatul Andrei Pop.

 

Cristin PopaCristin Popa
Director executiv, Direcţia Executivă Monitorizare şi Control, ANCOM

“ANCOM este pregătită să demareze licitaţia pentru 5G”

Implementarea tehnologiei 5G va mai reduce din decalajul existent între anumite zone şi va mări vitezele pentru internet, atât pentru cel fix, cât şi pentru cel mobil, susţine Cristin Popa, Director executiv, Direcţia Executivă Monitorizare şi Control, ANCOM. Domnia sa a menţionat: "Pentru Legea încă în dezbatere nu avem forma finală, dar autoritatea este pregătită să demareze procedura de licitaţie pentru 5G, licitaţie care este adresată operatorilor de telefonie mobilă, nu furnizorilor de echipamente şi este neutru tehnologic. Adică, cine ia o cantitate de spectru o ia neutru tehnologic. Licitaţia este destinată operatorilor, inclusiv cu deschiderea de a veni un operator nou. Noi nu luăm în calcul că unul din cei 4 operatori nu ar fie dispuşi să achiziţioneze spectru pentru a-şi dezvolta reţelele şi în tehnologia 5G.

 

Tănase StamuleTănase Stamule
Consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului în domeniul economiei şi Decan al Facultăţii de Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice

“Digitalizarea este un multiplicator de creştere a productivităţii şi a eficienţei actului economic”

Procesele digitalizate devin un multiplicator foarte mare de creştere a productivităţii şi a eficienţei actului economic, consideră Tănase Stamule, consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului în domeniul economiei şi Decan al Facultăţii de Adminis­trarea Afacerilor din cadrul Aca­demiei de Studii Economice. Domnia sa susţine că prin lipsa digitalizării şi proceselor digitale din economie nu faci decât să ţii blocate rezerve de productivitate. "Cu cât vom creşte mai mult procesul de digitalizare, cu atât se eliberează timp pentru antreprenori şi companie care se va transforma într-o anumită perioadă de timp în profit, altfel avem o grămadă de actvităţi care ne consumă timp şi nu aduc profit", a explicat consilierul de stat.

 

Liviu Marian PopLiviu Marian Pop
Preşedinte, Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Senat

“Toate programele şcolare ar trebui să aibă un echivalent în lecţii predate online”

Pentru un sistem educaţional bine conturat online, prioritară este standardizarea evaluării, pe arii curriculare, pe competenţe şi pe discipline, consideră Liviu Marian Pop, preşedintele Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Senat, fost ministru al Educaţiei şi Cercetării Naţionale. Domnul Liviu Marian Pop a precizat: "Dacă vom face standardizarea evaluării, vom rezolva 80% din problemele învăţământului românesc. Nu putem discuta despre creere de competenţe, dacă fiecare profesor îşi face propria standardizare. Odată cu implementarea standardizării, vom reuşi să ducem actul de predare cât mai aproape de nevoile elevului, cât mai aproape de nevoile societăţii. Ministerul Educaţiei şi Cercetării trebuie să dezvolte platforma digitală biblioteca virtuală şi platforma e-learning. În biblioteca respectivă trebuie să avem toate modelele de lecţii predate de profesori, din care fiecare elev, profesor sau părinte să îşi poată extrage modele de lecţii şi de evaluări. Nu avem astăzi, în România, acest lucru implementat, din păcate."

 

Liviu PopescuLiviu Popescu
Director Executiv, AOMR

“În curând vom avea o nouă tehnologie, cu posibilităţi mult mai mari”

Ţara noastră are conectivitate, are acoperire, are o foarte bună calitate a reţelei, a subliniat Liviu Popescu, Director Executiv al Asociaţiei Operatorilor Mobili din România (AOMR), adăugând: "Nivelul de conectivitate este foarte bun. Conform statisticilor, 75% din şcoli sunt conectate, la acest moment, la internet. În timpul pandemiei, toate reţelele au făcut faţă cu brio la creşterea bruscă de trafic. Viitorul va fi dependent de comunicaţiile tehnice, în condiţiile în care elevii sunt nativ digitali şi ei vor constitui o forţă care va transforma educaţia din cea pe care o ştim noi într-una la distanţă, în forme pe care s-ar putea să nu le intuim acum".

 

Ion MoldoveanuIon Moldoveanu
Membru Consiliu Director ANIS

“Trebuie să vedem digitalizarea şi educaţia ca pe un sistem”

Digitalizarea şi educaţia trebuie văzute ca un sistem, ceea ce reprezintă baza piramidei sistemului educaţional, a spus Ion Moldoveanu, Membru al Consiliului Director al Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi Servicii (ANIS). Domnia sa a precizat: "De multe ori lucrurile sunt privite punctual. Să cumpărăm tablete, să le dăm copiilor, să le dăm la bibliotecă, să avem o conexiune la Internet. Sunt lucruri importante, pentru că dacă nu există Internet şi tablete este evident că nu vor putea lucra şi este o problemă ce trebuie rezolvată, dar nu este destul (...). Nu este de ajuns să cumpărăm tablete, ci trebuie să gândim sistemic, la ceea ce înseamnă acest proces, dar asta este doar baza piramidei".

 

Alexandru BorceaAlexandru Borcea
Preşedinte, Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software ARIES

“ARIES nu solicită favorizarea unei firme la dezbaterea 5G, ci să existe transparenţă”

ARIES nu a solicitat, în cadrul dezbaterilor pe tema implementării 5G, să fie favorizată o firmă sau alta, ci să existe transparenţă, aşa cum o cere legea, a spus, ieri, Alexandru Borcea, preşedintele Asociaţiei Române pentru Industria Electronică şi Software (ARIES). Domnia sa a subliniat: "Unele autorităţi au înţeles că este vorba de un lobby făcut de Huawei şi că toată lumea asta vrea... nu ştiu prin ce metode a fost influenţată această părere...Eu cred că lucrurile trebuie făcute într-un mod mai transparent. În ceea ce priveşte consultarea publică pe marginea proiectului 5G, în care se poate da un răspuns la întrebările industriei, el trebuie să fie conform legii."

 

Evelina NeculaEvelina Necula
CMO & Co-Founder, Kinderpedia

“Tehnologia poate aduce o contribuţie de valoare în educaţie”

Platformele educaţionale şi mijloacele de conectare nu trebuie văzute doar ca substitut al învăţământului din clase, ci este nevoie să înţelegem aportul de valoare pe care poate să-l aducă tehnologia în educaţie, a declarat Evelina Necula, CMO & Co-Founder, Kinderpedia. Domnia sa a precizat că platforma Kinderpedia este o soluţie completă de comunicare şi management în şcoală, inovatoare în educaţie, care a luat naştere printr-o finanţare europeană, în 2016 pornind de la ideea de comunicare.

 

Emil OneaEmil Onea
Vicepreşedinte, Uniunea profesorilor de informatică din România

“Facem eforturi pentru introducerea unor cursuri de IT şi programare la clasele primare”

Comunitatea profesorilor din România şi industria IT trebuie să facă "sharing" de resurse pentru bunul-mers al educaţiei în această perioadă, consideră Emil Onea, vicepreşedintele Uniunii Profesorilor de Informatică din România (UPIR). Onea mai spune că organizaţia sa face eforturi în prezent pentru introducerea unor cursuri de IT şi programare şi la clasele primare. Acesta a precizat: "Eu am colaborat multă vreme cu organizaţia ANIS (Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii - n.r.) şi vreau să vă spun că colaborarea cu ANIS a adus mult câştig educaţiei. Influenţa ANIS în programa de gimnaziu este în cursul de tehnologia informaţiei şi programare de la clasele gimnaziale. Noi facem eforturi acum să avem programare şi tehnologia informaţiei şi la clasele primare."

 

Dănuţ EremencoDănuţ Eremenco
CEO - MGT Educational

“Dacă elevii sunt nativ digitali, există o problemă legată de pregătirea cadrelor didactice”

Dacă în momentul de faţă elevii sunt nativ digital, din păcate există o oarecare problemă legată de pregătirea cadrelor didactice în acest sens, a punctat Dănuţ Eremenco, director general al MGT Educational, adăugând că, nu susţine ideea conform căreia cadrele didactice s-au format, pentru că formarea este un proces continuu. Dănuţ Eremeco a spus: "Deşi se comunică faptul că formarea cadrelor didactice s-a realizat, în continuare profesorii, învăţătorii, cadrele didactice în general, sapă după informaţii, după surse alternative, complementare de informaţii, care să-i ajute să înţeleagă cum ar trebui să se desfăşoare învăţământul digital. Până acum comunicarea a fost unidirecţională, li s-a transmis ceea ce se credea undeva că este util şi important pentru desfăşurarea orelor de curs în mediul digital. Din păcate, nu de fiecare dată s-au atins nevoile reale ale celor care sunt direct implicaţi în procesul de predare".

 

Răzvan OrăşanuRăzvan Orăşanu
Preşedinte, Asociaţia Ţine de Noi

“Tehnologia a revoluţionat rând pe rând toate sistemele omeneşti, a venit vremea educaţiei”

Tehnologia a revoluţionat rând pe rând rând pe rând aproape toate sistemele şi structurile umane, iar acum în pandemie a venit rândul educaţiei, consideră Răzvan Orăşanu, preşedintele Asociaţiei Ţine de Noi. Acesta a afirmat: "Ideea că vine Ministerul Educaţiei în piramidal şi gândeşte nişte lucruri foarte deştepte pe care le cascadează prin inspectorate şi ajung la sate este o idee perimată. Tehnologia este în esenţă descentralizată. (...) Tehnologia a revoluţionat rând pe rând aproape toate sistemele şi structurile umane. De la sectorul bancar la sistemul de taxi şi de hoteluri. Toate sistemele au fost bulversate de tehnologie. A venit şi rândul educaţiei, în special în pandemie. Să nu vă imaginaţi că după ce vor trece 4-5 ani de adopţie accelerată a tehnologiei educaţia va rămâne la fel. În digital şi în zoom sau alte platforme nu se poate recrea informaţia analogică. Este o utopie să crezi că o să stai cu camera în faţa tablei şi o să spui la fel lecţia pentru elevii din digital precum pentru elevii din faţa ta cărora le scrii cu creta."

 
 

Video

Dragoş Preda
Secretar de Stat, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor

Radu Nicolescu
Consilier de stat la Cancelaria primului ministru în domeniul IT

Jean Badea
Consilier al Ministrului Educaţiei şi Cercetării şi Şef Serviciu Informatizare, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti

Varujan Pambuccian
Membru, Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor

Valentin Negoiţă
Preşedinte, APDETIC

Andrei Pop
Membru al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor

Cristin Popa
Director executiv, Direcţia Executivă Monitorizare şi Control, ANCOM

Tănase Stamule
Consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului în domeniul economiei şi Decan al Facultăţii de Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice

Liviu Marian Pop
Preşedinte, Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Senat

Liviu Popescu
Director Executiv, AOMR

Ion Moldoveanu
Membru Consiliu Director ANIS

Alexandru Borcea
Preşedinte, Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software ARIES

Evelina Necula
CMO & Co-Founder, Kinderpedia

Emil Onea
Vicepreşedinte, Uniunea profesorilor de informatică din România

Dănuţ Eremenco
CEO - MGT Educational

Răzvan Orăşanu
Preşedinte, Asociaţia Ţine de Noi

  

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro


Parteneri
Suport

romaniansmartcity.robrcconline.eusceb.euhimpa.roanvergura.ro


media

constructiibursa.roagerpres.robistritabusiness.roopiniabuzau.rotransilvaniabusiness.rozi-de-zi.rojurnaluldearges.rodesteptarea.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobservatorulph.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.rocurierul.romonitoruldevrancea.rograiul.ro

Alte Evenimente

Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică

Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică
- a VIII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”, în data de 13 iunie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB.

detalii eveniment

Piața financiar-bancară

Piața financiar-bancară
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară”, în data de 21 mai 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

România – Strategia dezvoltării

România – Strategia dezvoltării
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediţie a conferinţei “România – Strategia dezvoltării”, în data de 23 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon D, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR

FORUMUL INVESTITORILOR - 2024
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat “FORUMUL INVESTITORILOR - 2024: Provocările și oportunitățile anului”, eveniment ajuns la a III-a ediție, ce a avut loc în data de 20 martie 2024, începând cu ora 10:00, la Radisson Blu Hotel Bucharest, sala Atlas 2, din Calea Victoriei 63-81.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI) şi Institutul Naţional Pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (INPPA), a X-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 29 februarie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

Gala BURSA 2023

Gala BURSA 2023


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate 2023

CSR şi sustenabilitate 2023


Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.

detalii eveniment

Energia în priză 2023

Energia în priză 2023
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

Piața financiar-bancară
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

Business şi Antreprenoriat

Business şi Antreprenoriat
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro


Parteneri
Suport

romaniansmartcity.robrcconline.eusceb.euhimpa.roanvergura.ro


media

constructiibursa.roagerpres.robistritabusiness.roopiniabuzau.rotransilvaniabusiness.rozi-de-zi.rojurnaluldearges.rodesteptarea.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobservatorulph.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.rocurierul.romonitoruldevrancea.rograiul.ro

Alte Evenimente

Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică

Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică
- a VIII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”, în data de 13 iunie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB.

detalii eveniment

Piața financiar-bancară

Piața financiar-bancară
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară”, în data de 21 mai 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

România – Strategia dezvoltării

România – Strategia dezvoltării
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediţie a conferinţei “România – Strategia dezvoltării”, în data de 23 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon D, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR

FORUMUL INVESTITORILOR - 2024
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat “FORUMUL INVESTITORILOR - 2024: Provocările și oportunitățile anului”, eveniment ajuns la a III-a ediție, ce a avut loc în data de 20 martie 2024, începând cu ora 10:00, la Radisson Blu Hotel Bucharest, sala Atlas 2, din Calea Victoriei 63-81.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI) şi Institutul Naţional Pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (INPPA), a X-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 29 februarie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

Gala BURSA 2023

Gala BURSA 2023


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate 2023

CSR şi sustenabilitate 2023


Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.

detalii eveniment

Energia în priză 2023

Energia în priză 2023
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

Piața financiar-bancară
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

Business şi Antreprenoriat

Business şi Antreprenoriat
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA