Digitalizarea romaniei 2021Digitalizarea romaniei 2021

subiectespeakerivideorevista preseiediţiipartenerievenimente bursa

Videoconferinţa
“Digitalizarea României”

Grupul de presă BURSA a organizat videoconferinţa "Digitalizarea României”, în data de 15 iulie 2021, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, pe pagina Youtube a ziarului BURSA şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

Digitalizarea romaniei 2021
 

subiecte

Pandemia – trambulina digitalizării României;

Provocările digitalizării forţate;

Soluţiile industriei IT&C la problemele ridicate de digitalizarea forţată;

Stadiul de pregătire a sectorului IT&C pentru riscurile cibernetice;

Rolul tehnologiei 5G în dezvoltarea digitalizării;

Implicaţiile noii Legi 5G în industria de profil;

Legendele din jurul tehnologiei 5G;

Locul României pe harta digitală a Europei;

Contribuţia PNRR la dezvoltarea sectorului;

Platforme digitale de investiţii pentru clienţii industriei de management de active.

 

speakeri

Ciprian TelemanCiprian Teleman
Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării

“Teritorialitatea, competitivitatea, reacţia, opacitatea instituţională - convingerile neproductive din spaţiul digital”

O analiză a felului în care arată spaţiul digital din România, realizată de Ciprian Teleman, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a identificat patru convingeri neproductive, despre care domnia sa afirmă: "Ceea ce avem acum este rezultatul a ceea ce s-a făcut, iar ce s-a făcut provine din ce s-a gândit. Pentru noi, în ultimii 15-20 de ani, dacă vorbim de informatizare, lucrurile au mers într-o direcţie de care nu suntem mulţumiţi. Cumva ar trebui un reset". Domnul Teleman continuă: "Cele patru convingeri pe care le-am identificat mi s-au părut foarte importante. Prima este teritorialitatea - adică să ai lucrul tău, ceea ce a dus la insularizarea spaţiului digital românesc, astfel că una dintre componentele care lipseşte este interoperabilitatea. Nu avem un spaţiu digital interoperabil. Această insularizare a dus şi la costuri foarte mari.

 

Marius HumelnicuMarius Humelnicu
Preşedintele Comisiei pentru comunicaţii şi tehnologia informaţiei din Senat

“Dacă facem un mix între privat şi stat privind proiectele de digitalizare, vom câştiga”

Implicarea mediului privat în digitalizarea României este necesară pentru a asigura realizarea proiectelor şi absorbţia integrală a sumelor alocate de la Bruxelles în acest domeniu, susţine Marius Humelnicu, preşedintele Comisiei pentru comunicaţii şi tehnologia informaţiei din Senat. "Noi avem, ca social-democraţi, viziunea că trebuie să mărim pensii, salarii, alocaţii. Dar cum facem acest lucru? Trebuie să investim, să atragem bani europeni şi să aducem plusvaloare. Cel care aduce plusvaloare este mediul privat. Haideţi să le dăm posibilitatea să acceseze fondurile europene, penntru că firmele din ţara noastră au demonstrat că pot absorbi 100% din fondurile alocate. Dacă facem un mix între privat şi stat privind proiectele de digitalizare, atunci vom câştiga. Nu ne încântă că avem 29,2 miliarde euro alocaţi prin PNRR, dar se ocupă statul de toate proiectele, iar privatul are doar o mică parte din suma respectivă", a spus Marius Humelnicu.

 

Bogdan ChiriţoiuBogdan Chiriţoiu
Preşedintele Consiliului Concurenţei

“Se clarifică situaţia din piaţă şi ne vom putea gândi serios la reţeaua 5G”

În rândul companiilor din sectorul digitalizării lucrurile stau mai bine decât în sectorul de stat, susţine Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei. Domnia sa a declarat: "Văd multe lucruri bune în partea de digitalizare. Pandemia este o tragedie umană şi economică, dar are şi o parte bună - ne-a obligat să învăţăm să înotăm mai repede şi mai bine. A fost nevoie ca toţi să folosim mai mult sistemul online, să învăţăm să facem telemuncă, să avem mai multă comunicare online, în viaţa privată facem mai mult shopping online, unii chiar mai mult banking online. Pandemia ne-a obligat să ne modernizăm. Remarcant este ca sistemele noastre au făcut faţă. Din punct de vedere al infrastructurii, nu am capotat, avem rezilienţă, am făcut faţă utilizării sporite".

 

Raoul-Adrian TrifanRaoul-Adrian Trifan
Vicepreşedintele Comisiei pentru comunicaţii şi tehnologia informaţiei

“Bazele actuale de date din ţara noastră sunt insulare, nu comunică între ele”

Interoperabilitatea bazelor de date din România reprezintă un punct important în procesul de digitalizare, dar este important să fie stabilit de la început cine se va ocupa sau cine va supraveghea interacţiunea dintre bazele de date ale instituţiilor publice, a spus Raoul-Adrian Trifan, vicepreşedintele Comisiei pentru comunicaţii şi tehnologia informaţiei din Senat. "Este normal să vorbim despre interoperabilitatea bazelor de date din Româ­nia, pentru că bazele actuale de date sunt insulare, nu comunică între ele. Comparativ, în Estonia există o autoritate peste toate bazele de date şi care a apelat la o aplicaţie pentru a le lega între ele. Este exact ce vrem să facem în România cu cloud-ul guvernamental. Nu ne-am gândit până acum dacă cloud-ul guvernamental să fie o bază de date centrală sub o singură autoritate şi care să conţină toate informaţiile deţinute de instituţiile publice sau e nevoie de o arhitectură care să asigure interoperabilitatea mai multor baze de date, arhitectură care să fie mai robustă şi care să reziste mai uşor în faţa unor atacuri cibernetice.

 

Eduard LovinEduard Lovin
Vicepreşedintele ANCOM

“Implementarea 5G va fi unul din principalele motoare în transformarea digitală a României”

Implementarea tehnologiei 5G va fi unul din principalele motoare în transformarea digitală a ţării noastre pe termen scurt şi mediu, a spus Eduard Lovin, Vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). Conform reprezentantului Autorităţii, tocmai din acest motiv, chiar şi în lipsa transpunerii în legislaţia naţională a Codului european al comunicaţiilor electronice, la ANCOM au fost găsite soluţii pentru a impulsiona dezvoltarea 5G în ţara noastră. Eduard Lovin a spus: "Servicii comerciale 5G au fost disponibile în România încă din 2019. Am fost în primele trei ţări europene în care s-a întâmplat acest lucru. Iar acum, în contextul publicării în anul acesta a legii 163, adică legea securităţii 5G, pentru valorificarea optimă a spectrului radio disponibil, vom acorda dreptul de utilizare a frecvenţelor radio prin organizarea a două proceduri de selecţie distincte".

 

Bogdan FloreaBogdan Florea
Membru în Consiliul Director, Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii (ANIS)

“Pentru transformările digitale avem nevoie de un parteneriat public-privat”

Pentru transformările digitale avem nevoie de un parteneriat public-privat, este de părere Bogdan Florea, Membru în Consiliul Director al Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi Servicii (ANIS). Printre altele, specialistul a menţionat: "Insist pe ideea unui partenerat între mediul public şi cel privat, pentru faptul că atunci când faci o transformare digitală trebuie să creezi un «awareness» în compania respectivă (...) Trebuie să ajuti clientul să-şi convingă oamenii. Dacă reusim să creem un astfel de parteneriat, atunci cred că avem o şansă bună în acest domeniu al transformării digitale".

 

Yugo NeumorniYugo Neumorni
Preşedintele CIO Council

“Trebuie să copiem o parte din modelul estonian”

Transformarea digitală a României este împiedicată de insularizarea instituţiilor, de competitivitate, reactivitate şi opacitate, spune Yugo Neumorni, preşedintele CIO Council, subliniind: "Dacă aceşti patru factori sunt cei care ne împiedică să evoluăm, să transformăm digital România, cred că primul lucru pe care trebuie să-l facem este să îi eliminăm. Eliminarea nu se va face de la sine. Instituţiile opace sau insulare nu vor renunţa de la sine. Atunci, unul din lucrurile la care trebuie să fim foarte atenţi, este să copiem o parte din modelul estonian. Înainte să copiem, ne trebuie doar un singur lucru: viziunea proiectului de digitalizare."

 

Dragoş PredaDragoş Preda
Director General al RADIOCOM

“Sunt discuţii în vederea creării unui fond pentru infrastructura majoră de date”

În acest moment trecem cu toţii printr-o transformare digitală şi vorbim despre un întreg ecosistem în acest sens, susţine Dragoş Preda, Directorul General al RADIOCOM. Printre altele, domnia sa subliniază că există două tipuri de interoperabilitate - una pe radio şi telecomunicaţii şi cea de guvernanţă electronică: "Reducerea decalajelor dintre mediul urban şi cel rural pe digitalizare se face prin dezvoltare de infrastructură; inclusiv revenirea rapidă dintr-o criză se face prin investiţii în infrastructură. Noi vorbim despre infrastructura de date, care trece prin infrastructra de utilităţi. Trebuie să oferim conectivitate şi în mediul rural. Tehnologiile care peste de 3G, 4G nu mai sunt dedicate doar utilizatorului final, ci industriei şi pieţei. Vorbim despre o tehnologie industrială".

 

Erik BarnaErik Barna
Founder Life is Hard

“Există un gap între rural şi urban în ceea ce priveşte digitalizarea”

Chiar dacă în momentul de faţă ţară noastră este competitivă în ceea ce priveşte conectivitatea, în România există un gap (n.r. ecart) între mediul rural şi cel urban în ceea ce priveşte digitalizarea, a spus Erik Barna, fondator Life is Hard, adăugând că acest gap trebuie eliminat cât mai curând, dacă dorim să atragem şi zona rurală către servicii digitale publice. Conform fondatorului Life is Hard, ca urmare a lipsei unei strategii naţionale privind digitalizarea, a apărut în ţara noastră un fel de insularizare, care va crea mari probleme mai ales în ceea ce priveşte interoperabilitatea datelor.

 

Alexandru BorceaAlexandru Borcea
Preşedintele Asociaţiei Române pentru Industria Electronică şi Software (ARIES)

“Transformarea digitală poate să aducă o valoare în societate”

Transformarea digitală poate să aducă o valoare în societate prin incluziune, prin confort sau încredere a cetăţeanului, prin partea de competitivitate în noua societate care se prefigurează, este de părere Alexandru Borcea, preşedintele Asociaţiei Române pentru Industria Electronică şi Software (ARIES), care menţionează că, în acest context, organizaţia pe care o reprezintă a făcut strategii bazate pe o abordare de paradigmă. Dar, spune domnia sa, pe partea de interoperabilitate - un subiect pe care ARIES îl susţine în faţa autorităţilor încă din 1998 - nu s-a făcut mai nimic, din păcate.

 

Reza JaliliReza Jalili
Founder, Vaiu Global

“Fintech-urile vor ajuta băncile, dar nu vor înlocui modelul financiar de bază”

Fintech-urile vor ajuta şi, într-o anumită măsură, vor fi o provocare pentru bănci, dar nu înlocui modelul financiar de bază al lumii, crede Reza Jalili, fondator Vaiu Global. Reza Jalili a spus: "Companiile evoluează, ţările evoluează, sistemele evoluează, dar comerţul credem că rămâne acelaşi. Cumpărările şi vânzările au rămas la fel de-a lungul istoriei. Într-adevăr, acum avem Internet, tehnologiile de plată continuă să evolueze, dar esenţa banilor rămâne aceeaşi. Reprezintă un simbol al transferului valorii. Iar noile tehnologii îi vor înlocui la un moment dat, dar nu îi vor elimina".

 

Eduard DumitraşcuEduard Dumitraşcu
Preşedintele Asociaţiei Române pentru Smart City

“În domeniul digitalizării, parteneriatele public-private sunt obligatorii”

Garanţia succesului procesului de digitalizare a ţării noastre o reprezintă parteneriatul public-privat, care este obligatoriu să fie folosit pe scară largă şi de autorităţile de la Bucureşti şi să nu mai fie anatemizat aşa cum s-a întâmplat până acum, afirmă Eduard Dumitraşcu, preşedintele Asociaţiei Române pentru Smart City. "Oriunde în lume, o întâlnire a decidenţilor politici cu mediul privat dintr-un anumit domeniu de activitate se numeşte public affairs, lobby, advocacy, numai în România se numeşte trafic de influenţă. În domeniul digitalizării, parteneriatele public-private sunt obligatorii, iar acest lucru trebuie înţeles şi în ţara noastră. (...) Aş vrea ca decidenţii politici să ia exemple de bune-practici din străinătate privind digitalizarea şi tehnologiile implementate."

 
 

Video

Ciprian Teleman
Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării

Marius Humelnicu
Preşedintele Comisiei pentru comunicaţii şi tehnologia informaţiei din Senat

Bogdan Chiriţoiu
Preşedintele Consiliului Concurenţei

Raoul-Adrian Trifan
Vicepreşedintele Comisiei pentru comunicaţii şi tehnologia informaţiei

Eduard Lovin
Vicepreşedintele ANCOM

Bogdan Florea
Membru în Consiliul Director, Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii (ANIS)

Yugo Neumorni
Preşedintele CIO Council

Dragoş Preda
Director General al RADIOCOM

Erik Barna
Founder Life is Hard

Alexandru Borcea
Preşedintele Asociaţiei Române pentru Industria Electronică şi Software (ARIES)

Reza Jalili
Founder, Vaiu Global

  

alte ediţii

 

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro

Partener

telekom.ro


Parteneri
Suport

anssi.roromaniansmartcity.robrcconline.eusceb.euhimpa.roanvergura.ro


media

constructiibursa.roagerpres.robusiness-mark.rothediplomat.robistritabusiness.roopiniabuzau.romytex.rojurnaluldearges.rodesteptarea.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.rocurierul.romonitoruldevrancea.rograiul.rojurnalgiurgiuvean.ro

Alte Evenimente

Gala BURSA 2023

Gala BURSA 2023


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate 2023

CSR şi sustenabilitate 2023


Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.

detalii eveniment

Energia în priză 2023

Energia în priză 2023
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

Piața financiar-bancară
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

Business şi Antreprenoriat

Business şi Antreprenoriat
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Gala Bursa 2022

Gala BURSA
- a VII-a ediţie -

Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VII-a ediţie, a avut loc în data de 22 noiembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Energia în priză

Energia în priză
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, în data de 29 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Cybersecurity Dialogues

Cybersecurity Dialogues
- a VIII-a ediţie -

Cea de-a VIII-a ediţie a Congresului “Cybersecurity Dialogues” s-a desfăşurat la Sibiu, în perioada 21-23 septembrie 2022. Evenimentul, organizat de Swiss WebAcademy şi NTT DATA Romania, a fost dedicat tuturor managerilor şi responsabililor de securitate din companiile publice sau private, dar şi din instituţiile de stat.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv al evenimentului.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a VIII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VIII-a ediţie a conferinţei “România - Strategia dezvoltării”, în data de 15 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a III-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a III-a ediţie a videoconferinţei “Digitalizarea României”, în data de 28 iulie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război”, în data de 28 iunie 2022, începând cu ora 10:00, la World Trade Center/ Hotel Pullman Bucureşti, sala New York.

Evenimentul s-a desfăşurat în format fizic şi online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

„Cyber Espionage Awareness Day for Business”

Cyber Espionage Awareness Day for Business

„Cyber Espionage Awareness Day for Business” este o iniţiativă susţinută de Confederaţia Elveţiană şi organizată în strânsă colaborare cu Ambasada Elveţiei în România, precum şi cu Camera de Comerţ Elveţia-România.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv şi a transmis live evenimentul prin platforma ZOOM.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Consecinţele economice ale războiului

Grupul de presă BURSA a organizat videoconferinţa “Consecinţele economice ale războiului”, în data de 26 mai 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Antreprenoriat fara gen

Antreprenoriat fara gen
- a X-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Antreprenoriat fără gen”, în data de 13 aprilie 2022, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Sănătate şi FARMA

Sănătate şi FARMA
- a IV-a ediţie -

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu TARUS Media, a organizat a IV-a ediţie a videoconferinţei “Sănătate şi FARMA”, în data de 29 martie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale TARUS Media şi Medica Academica dar şi ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Forumul investitorilor

Forumul investitorilor

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu Ziare.com, a organizat videoconferinţa “Forumul investitorilor”, în data de 15 februarie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a avut loc la Athenee Palace Hilton Bucharest, sala Le Diplomate, în format hibrid şi fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, canalul de Youtube BURSA, pe site-ul www.ziare.com, conturile de Facebook şi Youtube ale Ziare.com, precum şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro

Partener

telekom.ro


Parteneri
Suport

anssi.roromaniansmartcity.robrcconline.eusceb.euhimpa.roanvergura.ro


media

constructiibursa.roagerpres.robusiness-mark.rothediplomat.robistritabusiness.roopiniabuzau.romytex.rojurnaluldearges.rodesteptarea.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.rocurierul.romonitoruldevrancea.rograiul.rojurnalgiurgiuvean.ro

Alte Evenimente

Gala BURSA 2023

Gala BURSA 2023


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate 2023

CSR şi sustenabilitate 2023


Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.

detalii eveniment

Energia în priză 2023

Energia în priză 2023
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

Piața financiar-bancară
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

Business şi Antreprenoriat

Business şi Antreprenoriat
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Gala Bursa 2022

Gala BURSA
- a VII-a ediţie -

Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VII-a ediţie, a avut loc în data de 22 noiembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Energia în priză

Energia în priză
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, în data de 29 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Cybersecurity Dialogues

Cybersecurity Dialogues
- a VIII-a ediţie -

Cea de-a VIII-a ediţie a Congresului “Cybersecurity Dialogues” s-a desfăşurat la Sibiu, în perioada 21-23 septembrie 2022. Evenimentul, organizat de Swiss WebAcademy şi NTT DATA Romania, a fost dedicat tuturor managerilor şi responsabililor de securitate din companiile publice sau private, dar şi din instituţiile de stat.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv al evenimentului.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a VIII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VIII-a ediţie a conferinţei “România - Strategia dezvoltării”, în data de 15 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a III-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a III-a ediţie a videoconferinţei “Digitalizarea României”, în data de 28 iulie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război”, în data de 28 iunie 2022, începând cu ora 10:00, la World Trade Center/ Hotel Pullman Bucureşti, sala New York.

Evenimentul s-a desfăşurat în format fizic şi online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

„Cyber Espionage Awareness Day for Business”

Cyber Espionage Awareness Day for Business

„Cyber Espionage Awareness Day for Business” este o iniţiativă susţinută de Confederaţia Elveţiană şi organizată în strânsă colaborare cu Ambasada Elveţiei în România, precum şi cu Camera de Comerţ Elveţia-România.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv şi a transmis live evenimentul prin platforma ZOOM.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Consecinţele economice ale războiului

Grupul de presă BURSA a organizat videoconferinţa “Consecinţele economice ale războiului”, în data de 26 mai 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Antreprenoriat fara gen

Antreprenoriat fara gen
- a X-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Antreprenoriat fără gen”, în data de 13 aprilie 2022, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Sănătate şi FARMA

Sănătate şi FARMA
- a IV-a ediţie -

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu TARUS Media, a organizat a IV-a ediţie a videoconferinţei “Sănătate şi FARMA”, în data de 29 martie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale TARUS Media şi Medica Academica dar şi ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Forumul investitorilor

Forumul investitorilor

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu Ziare.com, a organizat videoconferinţa “Forumul investitorilor”, în data de 15 februarie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a avut loc la Athenee Palace Hilton Bucharest, sala Le Diplomate, în format hibrid şi fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, canalul de Youtube BURSA, pe site-ul www.ziare.com, conturile de Facebook şi Youtube ale Ziare.com, precum şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA