Investitii imobiliare si achizitii publice in pandemie 2020Investitii imobiliare si achizitii publice in pandemie 2020

subiectespeakerivideopartenerievenimente bursa

Videoconferinţa BURSA
“Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Grupul de presă BURSA, cu sprijinul Federaţiei Patronatelor Societăţilor din Construcţii (FPSC), a organizat videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”, în data de 16 iulie 2020, începând cu ora 10.00.

Evenimentul fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA şi pe pagina Youtube a ziarului BURSA.

Investitii imobiliare si achizitii publice in pandemie 2020
 

subiecte

Evoluţia proiectelor imobiliare în pandemie;

Derularea investiţiilor de stat în perioada crizei sanitare;

Cum impulsionează măsurile din programul de relansare economică investiţiile din construcţii;

Cum atrage piaţa de profil fondurile UE dedicate ieşirii din criză;

Efectele/oportunităţile actualei crize asupra pieţei forţei de muncă din construcţii;

Adaptarea producătorilor de materiale de construcţii la noua situaţie;

Stadiul cadrului legal privind achiziţiile publice;

Certificarea în construcţii - evoluţie şi perspective;

Finanţarea investiţiilor publice şi private din sector;

Măsurile Casei Sociale a Constructorilor pentru muncitorii din domeniu;

Strategia abordată pe segmentul de logistică pentru depăşirea pandemiei de Covid 19;

Evaluarea în construcţii.

 

speakeri

Adrian VascuAdrian Vascu
Senior Partener, Veridio

“Caietul de sarcini este o mare problemă în România”

Este extrem de important ca inventarul naţional digital al clădirilor (imobile şi clădiri publice) să fie făcut public după ce acesta va fi finalizat de Guvern anul viitor, consideră Adrian Vascu, partener Veridio şi moderatorul dezbaterii de ieri. El a mai notat că caietul de sarcini este o mare problemă în România. Vascu a precizat: "Inventarul clădirilor este extrem de important să fie făcut şi public. Eficienţa energetică a clădirilor, cu acele certificate, ar trebui să se materializeze în viitor şi în percepţia publicului privind valoarea de piaţă a acelor locuinţe, pentru că investiţiile sunt de un anumit fel, evident, dar în momentul în care cumperi o locuinţă şi ea are categoria A sau categoria B sau ce tip de încadrare are, sigur că ea ar trebui să aibă un impact în preţ.

 

Augustin-Cătălin IapăAugustin-Cătălin Iapă
Secretar de Stat, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei

“Guvernul şi-a propus să investească 100 miliarde euro în economia ţării, în următorii zece ani”

Executivul şi-a propus să investească în economia ţării 100 miliarde euro, în următorii zece ani, a anunţat Augustin Cătălin Iapă, secretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MLPDA). Oficialul a menţionat că, în aceeaşi perioadă, autorităţile intenţionează să construiască, prin ANL, un număr de 10.000 de locuinţe pentru specialiştii din sănătate şi educaţie şi 5000 de apartamente pentru tineri, reprezentând o investiţie totală de 3 miliarde lei, pentru partea de unităţi locative. În perioada de criză, Guvernul a investit masiv şi, în primele şase luni ale anului, a fost înregistrat un record al ultimilor zece ani de 16,1 miliarde lei investiţii publice, conform lui Cătălin Iapă. Prin comparaţie, în 2017 s-au investit doar 6 miliarde lei, în prima jumătate a anului.

 

Laszlo BorbélyLaszlo Borbély
Consilier de Stat la Cabinetul Prim-Ministrului României

“Sper ca anul viitor să pornim cu un inventar digital al clădirilor”

Trebuie să ne schimbăm atitudinea faţă de investiţii şi să le corelăm cu noile măsuri europene - Green Deal, noua strategie pe biodiversitate, noua taxonomie şi Just Transition Fund, a afirmat consilierul de stat Laszlo Borbely, coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului. Laszlo Borbely a precizat: "Cred că cel mai import lucru este Just Transition Fund, pentru care se alocă 7,5 miliarde euro, din care România va primi iniţial 750 de milioane euro. Aceşti bani pot fi folosiţi şi pentru eficientizarea energetică a clădirilor sau pentru construirea unor clădiri eficiente din punct de vedere energetic. Măsura a fost luată deoarece 70% din emisiile de CO2 sunt emise de clădirile din oraşele lumii. Din păcate, noi suntem întârziaţi în privinţa reglementării, deşi avem încă din luna ianuarie o strategie alcătuită cu Banca Mondială, până în anul 2050, de renovare pe termen lung a parcului naţional de clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale, publice şi private, cu privire la eficienţa energetică. Conform înţelegerii cu Banca Mondială până în 2050 trebuie să cheltuim 12,8 miliarde lei. În strategia respectivă sunt prevederi clare, iar ea a fost aprobată, în 1 iulie, prin legea 101. În curând, va fi aprobată şi hotărârea de guvern care va stabili normele de aplicare ale legii respective".

 

Tănase StamuleTănase Stamule
Consilier de Stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului în domeniul economic

“Noul program Prima Casă va dinamiza piaţa construcţiilor rezidenţiale”

Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică arată că pentru actualul guvern sunt prioritare investiţiile în toare domeniile de activitate, a declarat Tănase Stamule, consilier de stat în domeniul economic în cadrul Cancelariei Prim-ministrului. Domnia sa a arătat că investiţiile respective nu se referă doar la cele din infrastructura de transport şi energetică, ci şi în domeniul locativ. Tănase Stamule a precizat: "Pentru zona rezidenţială pregătim un program nou Prima Casă, prin care vom garanta o parte din costurile unui apartament cu trei camere. Dorim ca prin acest program să dinamizăm şi să reaşezăm piaţa în jurul apartamentelor cu trei camere, pentru că până acum Prima Casă a fost destinat pentru construirea de garsoniere şi a apartamentelor cu două camere. Noul program are şi raţiuni demografice. Cu cât ai mai mult spaţiu, cu atât doreşti să îţi măreşti familia. Pandemia a afectat dorinţa românilor de a achiziţiona bunuri de capital pe termen lung - de exemplu, un apartament - iar noi ne dorim să ajutăm construcţia locuinţelor rezidenţiale".

 

Cristian ErbaşuCristian Erbaşu
Preşedinte, Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii şi Director General, Construcţii Erbaşu

“Criteriile pentru obţinerea proiectelor defavorizează companiile româneşti”

Situaţia în domeniul construcţiilor nu este atât de rea, în acest moment, însă din toamna care vine şi până la primăvară lucrurile pot fi un pic mai delicate, este de părere Cristian Erbaşu, preşedintele Federaţiei Patronatelor Societăţilor din Construcţii (FPSC) şi Director General la Construcţii Erbaşu. Domnia sa a menţionat: "Sunt multe construcţii care se apropie de finalizare, destul de puţine şantiere vor începe în următoarea perioadă, în piaţă manifestându-se o oarecare reticenţă şi aşteaptându-se de la stat foarte mult. Trebuie să ţinem cont, însă, că este o perioadă de campanie electorală care implică o exagerare a promisiunilor făcute. Când avem de-a face cu tot felul de măsuri de protecţie, necesare, care vor impacta şi activitatea pe şantiere, productivitatea şi producţia este destul de scăzută. În aceste condiţii, ne aşteptăm la o demarare destul de greoaie a unor lucrări, iar oamenii au alternative destul de rapide şi nu vor aştepta finalizarea anumitor proiecte".

 

Marian Petre MiluţMarian Petre Miluţ
CEO, Prefab SA

“Trebuie să existe unitate în decizia politică”

Atunci când autorităţile vorbesc despre proiecte pe 10 sau pe 30 de ani, trebuie să existe o unitate în decizia politică pentru că, în caz contrar, peste ani, tot ce se discută în prezent va fi schimbat de conducerile care vor urma, este de părere Marian Petre Miluţ, CEO al Prefab SA, care spune: "Cred că un mesaj pentru Executiv şi pentru clasa politică este ca la aceste planuri la care guvernul lucrează - strategii, proiecte pe termen mediu şi lung, să achieseze şi celelalte forţe politice. Altfel, lucrările sunt începute, neterminate, abandonate. Nu există continuitate şi atunci noi, întreprinzătorii, ne lovim de fluctuaţii în angajarea forţei de muncă, în predictibilitatea companiilor noastre. Autorităţile stau bine cu documentele, noi nu stăm bine cu predictibilitatea şi cu ce avem de făcut. Acestea sunt problemele noastre". În plus, Marian Petre Miluţ menţionează că pe lângă unitatea în decizie politică, Executivul trebuie să colaboreze cu întreprinzătorii autohtoni la realizarea strategiilor, subliniind: "Acest lucru, din păcate, nu a contat pentru niciun guvern din ţara noastră. Nimeni nu a evaluat suportul pe care se poate baza atunci când realizează strategii şi proiecte. Nu este totuna să faci o strategie de sute de pagini, dacă nu ai cu cine să o faci sau nu ai forţa cu care să o aduci la îndeplinire".

 

Bogdan GubandruBogdan Gubandru
Director Investment Agency, Cushman & Wakefield Echinox

“Volumele investiţionale din 2020 sunt încurajatoare”

Trimestrul doi din acest an a reprezentat o perioadă fără precedent pentru piaţa imobiliară, în contextul crizei Covid-19, a afirmat Bogdan Gubandru, director investment agency la Cushman & Wakefield Echinox. Potrivit acestuia, per total pe 2020, volumele investiţionale din piaţa construcţiilor sunt totuşi încurajatoare în comparaţie cu anii trecuţi în condiţiile în care încă există bani în piaţă şi nu sunt semne de criză financiară. Acesta a precizat: "Nu ne-am mai confruntat cu aşa ceva până acum. Piaţa de investiţii a fost foarte (lovită în trimestrul doi), dar ne aşteptăm ca în trimestrele trei şi patru să vedem o revenire semnificativă a activităţii tranzacţionale. Per total, pentru anul acesta, noi credem că volumele investiţionale vor fi destul de încurajatoare în comparaţie cu ce s-a întâmplat în anii precedenţi şi luând în considerare ce s-a întâmplat în acest an până acum. Piaţa a fost nevoită să treacă prin aceste turbulenţe, dar aş spune că veştile bune sunt că în continuare sursele de finanţare şi capitalul sunt disponibile în piaţă, cel puţin până în acest moment nu pare să fie o criză financiară, nu avem indicii în acest sens, iar de aceea ne aşteptăm să vedem o importantă creştere a activităţii investiţionale în această parte secundă a anului".

 

Ramona VeleanuRamona Veleanu
Vicepreşedinte, FGS Familia

“Un lucru care ne preocupă este munca nedeclarată din construcţii”

Un lucru care preocupă partenerii sociali din piaţa construcţiilor este munca nedeclarată, a afirmat Ramona Veleanu, vicepreşedinte al Federaţiei Generale a Sindicatelor Familia (FGS Familia). Aceasta a indicat că o soluţie ar fi negocierea contractelor colective de muncă la nivel sectorial. Veleanu a precizat: "Se vorbeşte foarte mult despre faptul că sunt oameni în sectorul de construcţii astăzi dar că este nevoie de mai mulţi oameni, că dacă nu vor fi lucrări ei vor pleca. Sigur că există discuţii şi preocupări în a face sectorul de construcţii atractiv. Uitându-ne la ce au făcut alte ţări, au creat tot felul de sisteme pentru a atrage forţa de muncă în sectorul de construcţii. Din fericire şi noi, încă de la începuturi, având nevoie de astfel de sisteme pentru că sectorul de construcţii este un pic diferit faţă de celelalte sectoare, au fost create entităţi paritare astfel încât să putem să acoperim anumite nevoi ale sectorului cum ar fi de exemplu Casa Socială a Constructorilor, pe timp de iarnă.”

 

Adriana IftimeAdriana Iftime
Director General, Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii

“Sectorul construcţiilor poate susţine economia naţională, indiferent cât va dura această pandemie”

Sectorul construcţiilor poate menţine economia românescă la un nivel bun sau măcar pe linia de plutire, indiferent cât va dura pandemia, a declarat Adriana Iftime, director general Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii (FPSC). Domnia sa a precizat că, potrivit datelor oficiale, în perioada ianuarie-mai, în construcţii şi în industria producătorilor de materiale de construcţii, a existat un plus de angajări de aproape 40.000 de oameni, reprezentând diferenţa dintre contractele încetate şi cele noi. "Acest lucru confirmă că industria noastră poate susţine economia sus. Îngrijorarea apare în legătură cu viitorul. Am cerut insistent, printre altele, Guvernului să ne prezinte o strategie cu prioritizarea programelor de investiţii. Un patron nu poate să aibă succes, nu poate să-şi des­făşoare activitatea, dacă nu are predic­tibilitate", a subliniat Adriana Iftime.

 

Costin BănicăCostin Bănică
Head of Industrial Department, JLL

“Investiţiile dezvoltatorilor au continuat, în ciuda pandemiei”

Investiţiile dezvoltatoriilor au continuat chiar şi în perioada pandemiei, potrivit lui Costin Bănică, Head of Industrial Department, JLL. Domnia sa a precizat că estimările indică un volum de aproximativ 600.000 de metri pătraţi de spaţii industriale noi care vor fi livrate până la sfârşitul anului. "Scăderea investiţiilor industriale faţă de dorinţa de la începutul anului este de circa 20%, în alte sectoare construcţiile s-au oprit mult mai repede", a subliniat reprezentantul JLL. Domnia sa a subliniat că ectorul industrial a fost mai puţin afectat, faţă de alte sectoare în ceea ce priveşte activitatea, însă impactul pandemiei asupra volumelor tranzacţionate se va vedea abia în trimestrele următoare. Totodată, Costin Bănică a adăugat că prima jumătate a anului a venit cu destul de multe cereri care s-au amânat, lumea a fost puţin sceptică şi a aşteptat să vadă care este efectul asupra economiei înainte de a continua cu investiţiile pe crae le avea planificate.

 

Laurenţiu MujaLaurenţiu Muja
Director Fonduri şi Protecţie Socială, Casa Socială a Constructorilor

“Perioada de protecţie socială a fost mărită de la 90 la 120 de zile”

Voinţa politică şi colaborarea dintre partenerii sociali a făcut ca perioada de protecţie socială oferită de Casa Socială, de 90 de zile, să fie mărită la 120 de zile, a punctat Laurenţiu Muja, Director Fonduri şi Protecţie Socială, Casa Socială a Constructorilor. Domnia sa a spus: "Începutul acestei pandemii s-a suprapus şi cu perioada de protecţie socială. Protecţia socială oferită de Casa Socială a Constructorilor începe la data de 1 noiembrie şi se încheie la 31 mai. Astfel, ultima parte a protecţiei sociale s-a suprapus cu partea de pandemie. Însă voinţa politică şi colaborarea dintre partenerii sociali, în cazul de faţă fiind vorba despre FGS FAMILIA (n.r. Federaţia Generală a Sindicatelor FAMILIA), partea sindicală şi de FPSC (n.r. Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii) partea patronală, au dus la modificarea Legii 215, la sfârşitul lunii martie, astfel încât perioada de protecţie socială, oferită de Casa Socială care până la acel moment era de 90 de zile (între 1 noiembrie şi 31 martie), a fost mărită la 120 de zile".

 
 

Video

Adrian Vascu
Senior Partener, Veridio

Augustin-Cătălin Iapă
Secretar de Stat, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei

Laszlo Borbély
Consilier de Stat la Cabinetul Prim-Ministrului României

Tănase Stamule
Consilier de Stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului în domeniul economic

Cristian Erbaşu
Preşedinte, Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii şi Director General, Construcţii Erbaşu

Marian Petre Miluţ
CEO, Prefab SA

Bogdan Gubandru
Director Investment Agency, Cushman & Wakefield Echinox

Ramona Veleanu
Vicepreşedinte, FGS Familia

Adriana Iftime
Director General, Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii

Costin Bănică
Head of Industrial Department, JLL

Laurenţiu Muja
Director Fonduri şi Protecţie Socială, Casa Socială a Constructorilor

 

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro

şi

constructiibursa.ro/

cu sprijinul

federatiaconstructorilor.ro

Parteneri

prefab.ro


Parteneri
Suport

romaniansmartcity.robrcconline.eusceb.euhimpa.roanvergura.ro


media

agerpres.robistritabusiness.roopiniabuzau.rotransilvaniabusiness.rozi-de-zi.rojurnaluldearges.rodesteptarea.ro cugetliber.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobservatorulph.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.ro

Alte Evenimente

Piața financiar-bancară

Piața financiar-bancară
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară”, în data de 21 mai 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

România – Strategia dezvoltării

România – Strategia dezvoltării
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediţie a conferinţei “România – Strategia dezvoltării”, în data de 23 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon D, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR

FORUMUL INVESTITORILOR - 2024
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat “FORUMUL INVESTITORILOR - 2024: Provocările și oportunitățile anului”, eveniment ajuns la a III-a ediție, ce a avut loc în data de 20 martie 2024, începând cu ora 10:00, la Radisson Blu Hotel Bucharest, sala Atlas 2, din Calea Victoriei 63-81.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI) şi Institutul Naţional Pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (INPPA), a X-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 29 februarie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

Gala BURSA 2023

Gala BURSA 2023


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate 2023

CSR şi sustenabilitate 2023


Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.

detalii eveniment

Energia în priză 2023

Energia în priză 2023
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

Piața financiar-bancară
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

Business şi Antreprenoriat

Business şi Antreprenoriat
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro

şi

constructiibursa.ro/

cu sprijinul

federatiaconstructorilor.ro

Parteneri

prefab.ro


Parteneri
Suport

romaniansmartcity.robrcconline.eusceb.euhimpa.roanvergura.ro


media

agerpres.robistritabusiness.roopiniabuzau.rotransilvaniabusiness.rozi-de-zi.rojurnaluldearges.rodesteptarea.ro cugetliber.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobservatorulph.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.ro

Alte Evenimente

Piața financiar-bancară

Piața financiar-bancară
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară”, în data de 21 mai 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

România – Strategia dezvoltării

România – Strategia dezvoltării
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediţie a conferinţei “România – Strategia dezvoltării”, în data de 23 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon D, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR

FORUMUL INVESTITORILOR - 2024
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat “FORUMUL INVESTITORILOR - 2024: Provocările și oportunitățile anului”, eveniment ajuns la a III-a ediție, ce a avut loc în data de 20 martie 2024, începând cu ora 10:00, la Radisson Blu Hotel Bucharest, sala Atlas 2, din Calea Victoriei 63-81.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI) şi Institutul Naţional Pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (INPPA), a X-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 29 februarie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

Gala BURSA 2023

Gala BURSA 2023


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate 2023

CSR şi sustenabilitate 2023


Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.

detalii eveniment

Energia în priză 2023

Energia în priză 2023
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

Piața financiar-bancară
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

Business şi Antreprenoriat

Business şi Antreprenoriat
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA