Forumul investitorilor 2022

subiectespeakerivideoediţiipartenerievenimente bursa

Videoconferinţa
“Forumul investitorilor”

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu Ziare.com, a organizat videoconferinţa “Forumul investitorilor”, în data de 15 februarie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a avut loc la Athenee Palace Hilton Bucharest, sala Le Diplomate, în format hibrid şi fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, canalul de Youtube BURSA, pe site-ul www.ziare.com, conturile de Facebook şi Youtube ale Ziare.com, precum şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

Forumul investitorilor 2022
 

subiecte

Retrospectiva bursei româneşti, în 2021;

Retrospectiva burselor lumii, în 2021;

La ce ne aşteptăm privitor la evoluţia burselor în 2022, în România şi în lume;

Care sunt ameninţările pentru pieţele financiare în 2022;

Ce putem face ca să aducem mai multe companii la Cota Bursei de Valori Bucureşti;

Ce putem face pentru creşterea încrederii investitorilor în piaţa de capital românească.

concluzii

Clienţii pieţei de capital - investitorii, reuniţi la Forumul BURSA

Clienţii pieţei de capital - investitorii, reuniţi la Forumul BURSA

Directori de mari companii listate la Bursa de Valori Bucureşti, precum şi ai unor noi emitenţi veniţi recent în Piaţa AeRO, manageri de fonduri de investiţii, analişti de piaţă, brokeri şi investitori individuali au participat, ieri, la Conferinţa hibrid "Forumul investitorilor" organizată de Grupul de presă BURSA în parteneriat cu Ziare.com, în cadrul căreia au fost dezbătute cele mai importante subiecte ale pieţei de capital locale şi perspectivele investiţionale pentru următorii ani.

Investitorii individuali au dezbătut problemele pieţei de capital la Forumul BURSA

Investitorii individuali au dezbătut problemele pieţei de capital la Forumul BURSA

Patru investitori individuali, cu background important pe piaţa de capital românească, dar şi pe cea internaţională au dezbătut, marţi, în cadrul Forumului Investitorilor, organizat de ziarul BURSA, pe marginea problematicilor din domeniu. Investitorii persoane fizice sunt de părere că piaţa noastră de capital este în creştere, dar că se confruntă cu o serie de provocări, care vin atât din contextul macro-economic, dar şi din modul în care este supravegheată şi din nivelul scăzut de lichiditate pe care îl are. Aceştia au adus în discuţie, printre altele, şi problemele din cadrul SIF-urilor, care au fost relatate în mai multe ocazii, în ziarul BURSA. De altfel, un grup de acţionari au constituit, în vara anului trecut, Asociaţia Investitorilor la SIF-uri (AISIF), organizaţie non-guvernamentală care are drept scop promovarea intereselor milioanelor de acţionari la SIF-uri.

PARTICIPANŢII LA FORUMUL BURSA ANTICIPEAZĂ:
2022 - un an al tensiunilor, marcat de inflaţie şi de creşterea dobânzilor

</b>PARTICIPANŢII LA FORUMUL BURSA ANTICIPEAZĂ:<b><br/>2022 - un an al tensiunilor, marcat de inflaţie şi de creşterea dobânzilor

Anul 2022 se prefigurează unul tensionat, marcat de inflaţie, creşterea dobân­zilor şi, mai nou, de incertitudini generate de crize geopolitice, conform participanţilor la Forumul Investitorilor, eveniment organizat săptămâna aceasta de ziarul BURSA, care a adus în atenţie subiecte privind piaţa noastră de capital şi perspectivele investiţionale pentru următorii ani.

FP vrea listare duală a Hidroelectrica; actori ai pieţei noastre sunt adepţii listării doar la BVB

FP vrea listare duală a Hidroelectrica; actori ai pieţei noastre sunt adepţii listării doar la BVB

Listarea la bursă a companiei Hidroelectrica a devenit o temă recurentă a ultimilor ani în piaţa noastră de capital, ultima variantă fiind vehiculată chiar luna trecută, când Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat la Reuters că Fondul Proprietatea (FP) va lista cel puţin 15% din producătorul de energie, în condiţiile în care statul nu poate să îşi vândă participaţiile la companiile pe care le deţine, din cauza unei legi votate în Parlament.

 

speakeri

Remus DănilăRemus Dănilă
Head of IR& Business Development, Bursa de Valori Bucureşti

“Bursa noastră are companii bine poziţionate în contextul actual”

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) are companii bine poziţionate în contextul actual, marcat de inflaţie, creşterea dobânzilor şi, mai nou, tensiuni geopolitice, a spus Remus Dănilă, Head Of IR & Business Development, în cadrul BVB. Reprezentantul operatorului pieţei noastre de capital a afirmat: "La început de 2022 avem un mediu ceva mai tensionat, mai incert. Problemele sunt cunoscute - vorbim despre creşterea dobânzilor, de inflaţie, iar acum avem tensiuni geopolitice".

 

Alexandru StâneanAlexandru Stânean
CEO TeraPlast

“Raportarea scorurilor ESG va deveni un must”

În piaţa pe care tranzactionează TeraPlast sunt investiţii foarte mari din zona publică, făcute atât cu fonduri europene, cât şi cu fonduri bugetare, astfel încât, în ciuda tuturor provocărilor momentului, piaţa va fi de partea companiei, evidenţiază Alexandru Stânean, CEO TeraPlast, subliniind că atât compania pe care o conduce, cât şi alte entităţi de pe piaţa de capital au toate motivele să creadă că vor avea performanţele cu care i-au obişnuit pe investitori şi în următorii 4-5 ani. "Am ales să comparăm rezultatele din 2021 cu cele din 2019, astfel încât să arătăm că business-ul în pandemie s-a dublat la noi şi sunt convins că nu doar la noi. Trebuie să fim optimişti, pentru că, dacă am reuşit să gestionăm pandemia, ceea ce urmează va fi mai uşor de gestionat şi avem toate şansele să creştem în următoarea perioadă, atât noi, cât şi bursa românească, implicit", a precizat domnia să.

 

Adrian DumitriuAdrian Dumitriu
CFO Chimcomplex

“Suntem parte din soluţia de decarbonare a economiei”

Evoluţia la bursă a acţiunilor Chimcomplex reprezintă "doar o recunoaştere întârziată a performanţelor companiei, spune Adrian Dumitriu, CFO Chimcomplex, menţionând: "Suntem un fabricant de produse chimice, iar 90% din produsele prelucrate care ne înconjoară sunt obţinute din industria chimică. Suntem o societate solidă, 70% din cifra noastră de afaceri este generată de export. Avem planuri, vedem un potenţial foarte mare de dezvoltare a companiei".

 

Daniel NaftaliDaniel Naftali
Manager de Portofoliu Adjunct al Fondului Proprietatea

“Listarea Hidroelectrica va accelera tranziţia pieţei de capital din România către o piaţă emergentă”

Fondul Proprietatea (FP) este gata să listeze la bursă portofoliul de acţiuni deţinut la Hidroelectrica, dacă Guvernul va aproba listarea companiei de stat, obiectiv care este prevăzut şi în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, a afirmat Daniel Naftali, manager de portofoliu adjunct al FP. "Credem că listarea Hidroelectrica va accelera tranziţia pieţei de capital din România către o piaţă emergentă, tocmai această tranzacţie având rolul de a atrage investitori pe piaţa de capital şi într-o companie românească, investitori care până acum nu au investit. Sperăm ca toată piaţa să susţină acest demers de listare a companiilor de stat".

 

Vlad PopescuVlad Popescu
CEO şi Preşedintele Consiliului de Administraţie, Norofert S.A.

“Creşterea suprafeţei de culturi ecologice reprezintă oportunitate de ţară”

2021 este un an de referinţă în istoria bursei din România, din punct de vedere al listărilor, a subliniat Vlad Popescu, CEO şi Preşedintele Consiliului de Administraţie al Norofert S.A. "Nu va rămâne un an de vârf 2021, dar cu siguranţă va rămâne în istorie", susţine Vlad Popescu, afirmând că există concurenţă pe piaţa bursieră pentru banii investitorilor: "O companie trebuie să fie foarte interesantă din multe puncte de vedere ca să fie atractivă pentru investitori şi, în aceste condiţii, companiile trebuie să performeze ca să atragă investitorii".

 

Rudolf VizentalRudolf Vizental
CEO ROCA Investments

“Aştept o serie de corecţii, o mutare a lichidităţii din zona de acţiuni în cea de obligaţiuni”

"Strategia noastră s-a bazat întotdeauna pe piaţa de capital. Piaţa acţiunilor va traversa o perioadă dificilă şi în niciun caz nu se vor repeta tendinţele din ultimii doi ani", este de părere Rudolf Vizental, CEO ROCA Investments, care subliniază: "Nu văd o perioadă foarte optimistă, aştept o serie de corecţii, o mutare a lichidităţii din zona de acţiuni în cea de obligaţiuni. Nu se vor repeta tendinţele din 2020 şi 2021, de aceea, ca investitori, avem nevoie de răbdare pentru că pe piaţa de capital profitul nu se face atunci când cumperi, nici atunci când vinzi, ci atunci când ai răbdare".

 

Bogdan MaioreanuBogdan Maioreanu
Analist de piaţă, eToro

“Inflaţia, măsurile anti-inflaţioniste şi tensiunile geopolitice au trimis în jos cotaţiile acţiunilor”

Piaţa de capital este dominată în primele două luni ale anului în curs de incertitudini şi scăderi ale preţurilor la mai multe acţiuni, dar nu este exclusă oportunitatea investirii la preţuri mai bune, în anumite sectoare, comparativ cu cele din urmă cu câteva luni, susţine Bogdan Maioreanu, analist de piaţă eToro. "Dacă ne uităm la situaţia pieţelor, o să vedem că în acest moment majoritatea indicilor mari sunt pe roşu - S&P 500, DJIA, STOXX 600; excepţie face FTSE care de la începutul anului a câştigat un pic. Asistăm la o mare incertitudine pe pieţe; inflaţia şi măsurile anti-inflaţioniste şi tensiunile geopolitice au trimis în jos cotaţiile acţiunilor".

 

Claudiu CazacuClaudiu Cazacu
Consulting Strategyst, XTB România

“Are loc o ajustare în pieţe, însoţită de şocuri de volatilitate pronunţată”

Anul investiţional 2022 nu va semăna cu niciun altul, iar în pieţe are loc, în prezent, o ajustare cu şocuri de volatilitate pronunţată, consideră Claudiu Cazacu, Consulting Strategist în cadrul XTB România. Potrivit analistului XTB, piaţa bursieră americană a fost susţinută în ultimele luni de câteva din companiile gigant, în timp ce "sub capotă" piaţa a corectat destul de puternic. Acesta consideră că investitorii ar trebui să aibă o strategie pe termen mai lung având în vedere faptul că în prezent are loc o ajustare în pieţe cu şocuri de volatilitate pronunţată.

 

Antonio OroianAntonio Oroian
Broker, SSIF Goldring S.A.

“Cred că multe IMM-uri vor face pasul către bursă”

Antreprenorii au înţeles că piaţa de capital reprezintă, poate, cel mai bun mijloc de finanţare a afacerilor, crede Antonio Oroian, broker în cadrul SSIF Goldring, în condiţiile în care, bursa noastră a cunoscut o dezvoltare semnificativă în ultimii ani. În plus, brokerul se aşteaptă ca tot mai multe IMM-uri să facă pasul către bursă, în viitorul apropiat.

 

Horia CardoşHoria Cardoş
Directorul General al Agroland Business System SA

“Probabil vom avea foarte multe oportunităţi, în 2022”

Este foarte probabil ca anul acesta să aducă foarte multe oportunităţi pentru Agroland Business System, a spus Horia Cardoş, directorul general al companiei. Domnia sa a afirmat: "Anul 2022 va fi un an plin de provocări. Pentru noi, în calitate de grup de companii care activează în retail, în agribusiness şi în producţia de alimente, este foarte probabil să avem foarte multe oportunităţi. Pe lângă dificultăţile pe care le avem deja de aproape doi ani în ceea ce priveşte aprovizionarea, lanţul logistic, vedem multe oportunităţi, inclusiv datorită inflaţiei. Atât în zona de retail cât şi în zona producţiei de alimente".

 

Voicu OpreanVoicu Oprean
CEO şi fondator AROBS Transilvania Software

“AeRO este cel mai bun vehicul în momentul de faţă pentru a aduce companii pe bursă”

AeRO este cel mai bun vehicul în momentul de faţă pentru a aduce companii pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB), a declarat Voicu Oprean, CEO şi fondator AROBS Transilvania Software. Totodată, acesta a mai precizat că societatea "urmează să deschidă mai multe uşi prin achiziţiile pe care urmează să le facă". Oprean a făcut referire şi la listarea pe segmentul principal şi intrarea AROBS în indicii de pieţe emergente ai FTSE Russell. În prezent, AROBS are 2 luni de la listarea pe piaţa AeRO a BVB.

 

Aurel BernatAurel Bernat
Director General, BT Asset Management SAI

“E prima dată în ultimii 10-15 ani când o economisire pasivă este masiv penalizată”

Depozitele bancare şi conturile curentre nu mai constituie o metodă bună de economisire din partea populaţiei, ci este nevoie de investirea sumelor respective în piaţa de capital pentru a obţine un randament pozitiv susţine Aurel Bernat, director General, BT Asset Management SAI. "Privind la cei care economisesc, e prima dată în 10-15 ani, când o economisire pasivă este masiv penalizată. Dacă stăm doar cu depozitele bancare, respectiv cu conturi curente, avem o dobândă negativă relativ ridicată, care se situează în momentul de faţă undeva între 6% şi 7%. Cred într-un al doilea val instituţional în acest an, care va însemna conversia activelor păstrate tradiţional în mai multe clase de active".

 

Steen JakobsenSteen Jakobsen
Chief Investment Officer, Saxo Bank

“Băncile centrale sunt cu mult în urma inflaţiei”

Lumea se confruntă cu o perioadă de inflaţie ridicată cum nu am mai avut în ultimii patruzeci de ani, iar băncile centrale nu mai au de ales decât să combată această inflaţie, conform lui Steen Jakobsen, directorul de investiţii al băncii daneze Saxo Bank şi invitatul special al conferinţei "Forumul Investitorilor", eveniment organizat săptămâna trecută de ziarul BURSA. Jakobsen, un investitor cu peste 35 de ani de experienţă în domeniul financiar care poate fi văzut deobicei la CNBC şi Bloomberg, a spus că mai toate băncile centrale din lume au fost extrem de lente în lupta cu inflaţia şi acum sunt cu mult în urmă în ceea ce priveşte deciziile de politică monetară, ceea ce efectiv a pus ultimul cui în sicriul aşa-numitei "independenţe" de care s-au bucurat băncile centrale din Vest până la criza din 2008.

 

Milan PruşanMilan Pruşan
Managing Director, NN Investment Partners

“Anul 2022 oferă o serie de oportunităţi, iar orizontul de timp trebuie lărgit pentru că parcurgem perioade cu volatilitate ridicată”

Anul 2022 oferă o serie de oportunităţi, iar orizontul de timp trebuie lărgit pentru că parcurgem perioade cu volatilitate ridicată, a declarat Milan Pruşan, managing director NN Investment Partners. Potrivit acestuia, ce a funcţionat în anii anterior din perspectivă investiţională probabil că va trebui ajustat semnificativ, iar anumite clase de active care nu au fost foarte interesante în anii anteriori vor redeveni interesante în trimestrele următoare.

 

Răzvan SzilagyiRăzvan Szilagyi
CFA, Preşedintele Consiliului de Administraţie, Raiffeisen Asset Management

“Busola investitorilor trebuie să fie perspectiva pe termen lung”

Sunt perioade în care nu există o soluţie pe termen scurt, în piaţa de capital, este de părere Răzvan Szilaghyi, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Raiffeisen Asset Management, care consideră că investitorii trebuie să aibă la îndemână un orizont mai lung de timp: "Aceasta trebuie să fie busola. Dacă mă gândesc la retrospectiva pieţei de capital, mă gândesc la două lucruri. În primul rând, la orizontul de investire. În 2021, piaţa locală a avut o performanţă nemaipomenită, dar trebuie să ne gândim şi la cum alegem momentele între care calculăm acel randament, aşa încât am putea avea de-a face şi cu un factor arbitrar. Termenul lung trebuie să fie cel mai important. Eu nu aş investi în bursa de la Bucureşti pentru cei 30% din 2021 sau pentru ce aşteptări ar putea fi în 2022, ci pentru cei 15-20% - randamentul din ultimii cinci sau zece ani. În al doilea rând, eu cred că, la nivel de industrie, vedem un proces de transformare. Subiectul ESG este un subiect foarte la modă. Noi, ca investitori, facem parte dintr-o piaţă care se transfomă la nivel de toţi stakeholderii şi sunt subiecte care pot vaforiza sau pot defavoriza investiţile în companii".

 

Mihai PurcăreaMihai Purcărea
CFA, Director General, BRD Asset Management

“Diversificarea este cheia în investiţii”

Diversificarea este întotdeauna cheia în investiţii, consideră Mihai Purcărea, CFA, Director General, BRD Asset Management, care precizează: "Dacă ne uităm la cele mai bune clase de active an de an, vom vedea că aproape totdeauna o altă clasă este cea câştigătoare. Astfel, nu m-aş hazarda niciodată să fac o singură alegere. Orice investitor trebuie să fie atent la clasele de active în care vrea să investească, în funcţie de apetitul pe care îl are la risc. Eu pot să spun că vreau să am 40% investiţii în acţiuni, 40% în obligaţiuni şi poate 20% în cash, dar pentru fiecare investitor este diferit, în funcţie de propriile experienţe, de cunoştinţele pe care le are, de portofoliul pe care doreşte să îl investească".

 

Horia Braun ErdeiHoria Braun Erdei
CEO Erste Asset Management

“Sperăm să nu fim într-o situaţie similară cu cea din 1970, dar într-un microcosmos trăim ceva similar date fiind creşterea preţurilor la produsele energetice”

Speranţa este că nu suntem într-o situaţie similară cu cea din 1970, dar într-un microcosmos trăim oarecum ceva similar date fiind creşterea preţurilor la produsele energetice, a declarat Horia Braun Erdei, CEO Erste Asset Management. Acesta a afirmat: "2022 nu o să semene neapărat cu un singur an cu care să putem face comparaţie 1:1. Există diverse perioade din care putem trage similitudini. De exemplu din anii 1970 cu şocul preţului petrolului de atunci care a avut aceeaşi natură de şoc al ofertei care a dus la creşterea inflaţiei. Sperăm că nu suntem într-o situaţie similară, dar aşa într-un microcosmos, la o scală mai mică, trăim ceva oarecum similar date fiind creşterea preţurilor la petrol şi gaze naturale, de asemenea avem similitudini pe care le-am putea traduce şi din perspectiva anului 2018, finalul acestuia, când ciclul de creştere a ratelor de dobândă a creat volatilitate în piaţă".

 

Behboud MadadiBehboud Madadi
investitor persoană fizică

“ASF trebuie să fie interesată în primul rând de investitori”

Autoritatea de Supravghere Financiară (ASF) trebuie să fie interesată în primul rând de investitori, spune Ben Madadi, investitor persoană fizică atât în pieţele externe şi cu deţineri mari la SIF-uri, în piaţa noastră. Domnia sa a afirmat: "În mod normal, ASF trebuie să facă lucruri care să ajute piaţa în zece - douăzeci de ani. Cel mai important lucru pentru dezvoltarea unei societăţi şi a unei pieţe este reducerea corupţiei. Dacă cumva există corupţie chiar la ASF, atunci acest lucru este mai complicat. În primul rând, reducerea corupţiei înseamnă că lucrurile care în teorie trebuie să aibă o menire, să ajungă să aibă aceeaşi menire şi în practică".

 

Ovidiu SusanOvidiu Susan
investitor persoană fizică

“Piaţa de capital din România este mult mai atrăgătoare decât acum 5-10 ani”

Piaţa de capital din România este mult mai atrăgătoare decât acum 5-10 ani, este de părere Ovidiu Susan, investitor persoană fizică, precizând că atractivitatea pieţei locale l-a determinat să-şi redirecţioneze investiţiile dinspre SUA către Bucureşti. "Lichiditatea este cea mai mare problemă a pieţei locale şi îndepărtează investiţiile instituţionale şi pe investitorii foarte mari. Dar sunt şi alte tipuri de investiţii, cele mici şi medii, care au loc pe BVB. Din perspectiva segmentului AeRO, BVB nu mai este deloc piaţa de acum 10-20 de ani. Segmentul AeRO de astăzi nu este segmentul Rasdaq, nu seamănă deloc ce avem acum cu ceea ce era atunci".

 

Marius AlexeMarius Alexe
investitor persoana fizică

“Bursa noastră este foarte atractivă”

Bursa noastră este foarte atractivă pentru investitori pentru că avem o taxare foarte mică a câştigurilor de capital, probabil cea mai mică din Europa, şi pentru că suntem o economie emergentă, ceea ce înseamnă că vom avea o creştere mult peste media UE, iar în consecinţă capitalul se va muta la noi, spune Marius Alexe, investitor persoană fizică. Domnia sa adaugă că bursa noastră poate deveni mult mai interesantă "dacă o şi ajutăm", adică "reducem comisioanele de tranzacţionare, aducem mai multe companii pe piaţă, oferim ocazia fondurilor să aibă în ce investi şi asigurăm stabilitate legislativă".

 

Florian MunteanuFlorian Munteanu
investitor persoana fizică, consultant de investiţii şi Președintele AISIF

“Trebuie să construim o piaţă românească solidă pentru a evita un exit către pieţele internaţionale”

Avem o piaţă de capital mică, din punct de vedere al lichidităţii, spre comparaţie de aceea din urmă cu 22 de ani, susţine Florian Munteanu, preşedintele AISIF. "Piaţa românească de capital e în primul rând foarte mică din punct de vedere al lichidităţii, al diversitaţii de opţiuni investiţionale oferite investitorilor internaţionali şi locali. În al doilea rând, piaţa românească este scumpă, din punct de vedere al costurilor de tranzacţionare atât pentru investitorii de retail, dar şi pentru cei care au activitate intensă, unde evident aceste costuri îi afectează şi, în final, afectează şi lichiditatea".

 
 

Video

Remus Dănilă
Head of IR& Business Development, Bursa de Valori Bucureşti

Alexandru Stânean
CEO TeraPlast

Adrian Dumitriu
CFO Chimcomplex

Daniel Naftali
Manager de Portofoliu Adjunct al Fondului Proprietatea

Horia Cardoş
Directorul General al Agroland Business System SA

Vlad Popescu
CEO şi Preşedintele Consiliului de Administraţie, Norofert S.A.

Rudolf Vizental
CEO ROCA Investments

Voicu Oprean
CEO şi fondator AROBS Transilvania Software

Steen Jakobsen
Chief Investment Officer, Saxo Bank

Bogdan Maioreanu
Analist de piaţă, eToro

Claudiu Cazacu
Consulting Strategyst, XTB România

Milan Pruşan
Managing Director, NN Investment Partners

Răzvan Szilagyi
CFA, Preşedintele Consiliului de Administraţie, Raiffeisen Asset Management

Mihai Purcărea
CFA, Director General, BRD Asset Management

Antonio Oroian
Broker, SSIF Goldring S.A.

Aurel Bernat
Director General, BT Asset Management SAI

Horia Braun Erdei
CEO Erste Asset Management

Behboud Madadi
investitor persoană fizică

Ovidiu Susan
investitor persoană fizică

Marius Alexe
investitor persoana fizică

Florian Munteanu
investitor persoana fizică, consultant de investiţii şi Președintele AISIF

 

alte ediţii

 

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro

în parteneriat cu

ziare.com

Parteneri

bvb.roteraplast.roetoro.comevergent.roromgaz.rochimcomplex.commedlife.roro.tts-group.rofondulproprietatea.roxtb.comdepozitarulcentral.rogoldring.ro


Parteneri
Suport

asociatiabrokerilor.roromaniansmartcity.robrcconline.eusceb.euhimpa.roanvergura.ro


media

constructiibursa.roagerpres.rofinancialmarket.robvbescu.roinvestclub.robusiness-mark.roziarulnews.rothediplomat.robistritabusiness.roopiniabuzau.romytex.rojurnaluldearges.rodesteptarea.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.rocurierul.romonitoruldevrancea.rograiul.rojurnalgiurgiuvean.ro

Alte Evenimente

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI) şi Institutul Naţional Pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (INPPA), a X-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 29 februarie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

Gala BURSA 2023

Gala BURSA 2023


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate 2023

CSR şi sustenabilitate 2023


Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.

detalii eveniment

Energia în priză 2023

Energia în priză 2023
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

Piața financiar-bancară
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

Business şi Antreprenoriat

Business şi Antreprenoriat
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro

în parteneriat cu

ziare.com

Parteneri

bvb.roteraplast.roetoro.comevergent.roromgaz.rochimcomplex.commedlife.roro.tts-group.rofondulproprietatea.roxtb.comdepozitarulcentral.rogoldring.ro


Parteneri
Suport

asociatiabrokerilor.roromaniansmartcity.robrcconline.eusceb.euhimpa.roanvergura.ro


media

constructiibursa.roagerpres.rofinancialmarket.robvbescu.roinvestclub.robusiness-mark.roziarulnews.rothediplomat.robistritabusiness.roopiniabuzau.romytex.rojurnaluldearges.rodesteptarea.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.rocurierul.romonitoruldevrancea.rograiul.rojurnalgiurgiuvean.ro

Alte Evenimente

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI) şi Institutul Naţional Pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (INPPA), a X-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 29 februarie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

Gala BURSA 2023

Gala BURSA 2023


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate 2023

CSR şi sustenabilitate 2023


Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.

detalii eveniment

Energia în priză 2023

Energia în priză 2023
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

Piața financiar-bancară
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

Business şi Antreprenoriat

Business şi Antreprenoriat
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA