Agri business 2020Agri business 2020

subiectespeakerivideorevista preseiediţiipartenerievenimente bursa

Videoconferinţa BURSA
“Afaceri în agricultură”
- ediţia a VII-a -

Grupul de presă BURSA a organizat a VII-a ediţie a videoconferinţei "Afaceri în agricultură", în data de 29 octombrie 2020, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, pe pagina Youtube a ziarului BURSA şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

Agri business 2020
 

subiecte

Planul de rezilienţă şi recuperare – sprijin pentru fermierii afectaţi de criza economică generată de pandemia Covid-19;

MFF 2021-2027 – o oportunitate pentru dezvoltarea agriculturii ecologice;

Politica Agricolă Comună, între deziderate şi normele impuse de Bruxelles. Inechitatea alocării subvenţiilor agricole pentru fermierii din interiorul Uniunii Europene;

Impactul Green Deal asupra finanţării agriculturii şi asupra activităţii din acest domeniu;

Agricultura sub asediul schimbărilor climatice. Măsuri pentru combaterea sau reducerea efectelor acestora;

Lipsa forţei de muncă – o problemă acută pentru fermieri;

Surse alternative de finanţare pentru fermierii mici şi medii. Cum facem bancabile IMM-urile din domeniul agricol?

Agricultura – beneficiară sau nu a IMM Invest?

Asigurările în domeniul agricol – un sprijin sau o povară pentru fermieri? Poliţe, riscuri asigurate, fenomene asigurate;

Digitalizarea şi tehnologizarea agriculturii;

Metode de finanţare a agriculturii.

 

speakeri

Adrian OrosAdrian Oros
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale

“Trebuie să scăpăm de vânătorii de subvenţii”

În viitorul Program Naţional Strategic pentru agricultură, prevăzut pentru anii 2021-2027, va trebui să scăpăm de vânătorii de subvenţii, astfel încât banii dedicaţi fermierilor să ajungă acolo este nevoie, conform domnului Adrian Oros, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Domnia sa precizează: "Avem şi noi, ca alte ţări, vânători de subvenţii de care va trebui să scăpăm în viitorul Program Naţional Strategic, iar cât mai mulţi dintre banii dedicaţi fermierilor să ajungă la cei care lucrează cu adevărat pământul".

 

Daniel BudaDaniel Buda
Vicepreşedinte, Comisia de Agricultură a Parlamentului European

“Alocarea de 60% pentru plăţile directe în agricultură va rămâne neatinsă în Politica Agricolă Comună”

În negocierile privind viitoarea Politică Agricolă Comună, interesele României au fost protejate şi au fost consolidate, iar viitorul agriculturii arată destul de bine chiar dacă sunt unele chestiuni necunoscute, a afirmat Daniel Buda, vicepreşedintele Comisia de Agricultură a Parlamentului European.

 

Adrian PinteaAdrian Pintea
Director General, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA)

“APIA a virat 994 de milioane de euro, pentru 75% din fermieri”

994 de milioane de euro au fost deja virate către mai mult de 75% din fermierii autorizaţi la plată, în doar 13 zile, a anunţat Adrian Pintea, director general al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură. Domnia sa a explicat: "Suma totală autorizată la plată din 16 până în 28 octombrie a fost de peste 994 de milioane de euro pentru un număr de 624.442 de fermieri, ceea ce înseamnă peste 75% din numărul de fermieri au fost autorizaţi la plată".

 

Nicu VasileNicu Vasile
Preşedinte, Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR)

“Deşi România este o ţară agrară, fermierii nu au capacitatea să intre în magazine”

Fermierul român produce necompetitiv, avertizează Nicu Vasile, preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), care susţine că planurile strategice trebuie să se regăsească în planuri naţionale, care să dea rezultate concrete. Specialistul a precizat: "Noi discutăm foarte puţin cu specialistii în economie, iar fermieul român produce necompetitiv. Noi cumpărăm preţuri, nu calitate, pentru că produsele româneşti nu se cumpără. România produce produse de calitate, din punct de vedere ecologic. Produsele româneşti sunt net superioare celor din import, nu găsim pesticide în produsele noastre. Însă acestea reprezintă materie primă pe care o exportăm odată cu forţa de muncă. Să nu uităm că suntem ţara cu indicele demografic cel mai scăzut".

 

Dănuţ PăleDănuţ Păle
Vicepreşedinte, Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din cadrul Camerei Deputaţilor

“Noi nu exportăm numai materie primă, ci exportăm şi subvenţii”

Decidenţii politici din ţara noastră ar trebuie să îşi armonizeze poziţia în legătură cu politica agricolă naţională şi să fie o singură voce în negocierile de la Bruxelles cu Comisia Europeană, susţine Dănuţ Păle, vicepreşedintele Comisiei pentru Agricultură, silvicultură şi industrie alimentară din Camera Deputaţilor.

 

Ionel ArionIonel Arion
Preşedinte, Federaţia Naţională Pro Agro

“Ne confruntăm cu o disoluţie a autorităţii statului, dar şi cu o ambiguitate legislativă”

Fermierii se confruntă cu o lipsă cruntă a accesului la finanţare, dar şi în ceea ce priveşte accesul la piaţă, a declarat Ionel Arion, preşedintele Federaţiei Naţionale Pro Agro:. Domnia sa a mai precizat că pe piaţa de cereale există un monopol cumplit, iar fermierii sunt captivi şi expuşi marilor riscuri în tot acest lanţ trofic din agricultură, în care fermierul şi ferma sa stau la bază.

 

Ramona IvanRamona Ivan
Director, Direcţia Relaţii cu Instituţii Naţionale şi Internaţionale, CEC Bank

“Agricultură fără investiţii nu se poate”

Agricultura este un domeniu vital pentru România, spune Ramona Ivan, director al Direcţiei de Relaţii cu Instituţii Naţionale şi Internaţionale din cadrul CEC Bank, subliniind că "agricultură fără investiţii nu se poate şi investiţii fără finanţare, mai greu de realizat".

 

Dumitru NancuDumitru Nancu
Director General, Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN)

“Urmează să lansăm Agro Invest - un program revoluţionar pe piaţa noastră”

Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, lansat la începutul acestui an, şi-a arătat efectele pozitive în primele zece luni de implementare, a precizat Dumitru Nancu, Director General al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN). Domnia sa a explicat: "Este fără precedent lansarea acestui plan, care are ca obiectiv înlocuirea măsurilor de subvenţionare cu cele de stimulare. Este exact strategia de care are nevoie România, respectiv stimularea investiţiilor.

 

Alina Mihaela TomaAlina Mihaela Toma
Director General, Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR IFN S.A.)

“Peste 50% din solicitările de garantare se acordă în ziua depunerii lor”

Numărul garanţiilor şi a portofoliului de garantare a fost cu 20% mai mare la finalul lunii septembrie 2020, comparativ cu finalul lunii septembrie 2019, a declarat Alina Mihaela Toma, director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural (FGCR IFN SA). "Peste 50% din solicitările de garantare care vin de la instituţiile finanţatoare se acordă în aceeaşi zi în care au fost depuse şi ajungem ca maximum a doua zi să avem un volum de garantare de 90% din solicitările depuse cu o zi înainte. Avem tot ce înseamnă produse de garantare privind creditele de investiţii, capitalul de lucru şi acoperim toate categoriile de beneficiari din sistemul agricol. Toate facilităţile pe care le oferim sunt postate pe site. Am încercat în acest an să simplificăm documentaţiile, să le digitalizăm şi am implementat un sistem online pentru a lucra rapid şi accesibil", a spus Alina Toma.

 

Mihai-Liviu MoraruMihai-Liviu Moraru
Director General, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR)

“Fonduri europene de 415 milioane euro au ajuns la fermieri anul acesta, pentru investiţii”

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a făcut anul aceasta, conform datelor de la 15 octombrie, plăţi de 656 de milioane de euro, din care 415 milioane de euro pentru investiţii, conform domnului Mihai-Liviu Moraru, directorul general al AFIR, care menţionează: "Anul curent a fost unul în care a trebuit să schimbăm foarte multe lucruri din mers.

 

Sorin Vasilescu
Director, Direcţia Investiţii, Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF)

“Avem nevoie de o strategie ca să finanţăm irigaţiile, desecările şi combaterea eroziunii solului”

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) a fost nominalizată drept unul dintre beneficiarii majori ai celor 6,5 miliarde de euro din fondurile pe care le va furniza UE prin Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă, conform domnului Sorin Vasilescu, director al Direcţiei de Investiţii din cadrul ANIF, care menţionează că, în acest context, au fost purtate discuţii la Ministerul Agriculturii şi cel al Fondurilor Europene pentru realizarea unei strategii prin care să poată fi finanţate cele trei mari activităţi din domeniu: irigaţiile, desecările şi combaterea eroziunii solului.

 

Marius GavreaMarius Gavrea
Business Strategy Lead - Agri, ING Bank România

“Factorii externi impun şi digitalizarea fermelor”

Pe lângă creditare, băncile pot oferi şi alte servicii fermierilor, a subliniat Marius Gavrea, Business Strategy Lead - Agri, ING Bank România. Domnia sa a precizat: "Băncile, în general, pot face şi altceva decât creditare pentru agricultori. În primul rând, îi pot informa şi educa financiar. Băncile pot să facă această parte de educaţie. În 2019 am organizat mai multe seminarii, cel puţin cinci, în care am diseminat informaţii legate de riscuri, de cum pot fermierii să îşi facă o analiză financiară pentru a nu ajunge la un grad de îndatorare ridicat.

 

Sorin MineaSorin Minea
CEO, Angst Ro

“Aş dori să se discute despre un program comun industrie alimentară-agricultură”

Ar trebui să existe o preocupare pentru realizarea unui program comun industrie alimentară-agricultură, este de părere Sorin Minea, CEO Angst RO. În opinia domniei sale, agricultura trebuie ajutată, pentru că fără ea nu putem exista, însă şi industria alimentară este nevoie să fie susţinută. Sorin Minea a precizat: "Din păcate nouă nu ne ia nimeni marfa să o vândă mai departe, nu ne putem plânge că sunt costuri prea mari, lucrăm cu credite de ani de zile, avem asigurări că altfel nu se poate..."

 

Dacian BadeaDacian Badea
Preşedintele Consiliului de Administraţie, Fermele Ecologice Silvania

“Accesul la piaţă este foarte dificil pentru business-urile integrate”

Agricultura trebuie privită diferit de către decidenţii politici şi de către sistemul bancar şi să îi fie înţeles modelul de afacere, susţine Dacian Badea, preşedintele Consiliului de Administraţie al Fermelor Ecologice Silvania.

 

Bogdan DumitrescuBogdan Dumitrescu
Founder & CEO, BJD Reinsurance Consulting, LLC

“Asigurările parametrice acoperă riscurile agricole la costuri reduse”

Ofertele de asigurări parametrice se regăsesc oriunde asigurările tradiţionale au dificultăţi de răspândire şi reprezintă o alternativă atunci când asigurările tradiţionale nu pot funcţiona, conform domnului Bogdan Dumitrescu, fondator şi CEO al BJD Reinsurance Consulting LLC, care menţionează că acestea sunt produse în principal pentru segmente de piaţă care nu sunt acoperite.

 
 

Video

Adrian Oros
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale

Daniel Buda
Vicepreşedinte, Comisia de Agricultură a Parlamentului European

Adrian Pintea
Director General, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA)

Nicu Vasile
Preşedinte, Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR)

Dănuţ Păle
Vicepreşedinte, Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din cadrul Camerei Deputaţilor

Ionel Arion
Preşedinte, Federaţia Naţională Pro Agro

Ramona Ivan
Director, Direcţia Relaţii cu Instituţii Naţionale şi Internaţionale, CEC Bank

Dumitru Nancu
Director General, Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN)

Alina Mihaela Toma
Director General, Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR IFN S.A.)

Mihai-Liviu Moraru
Director General, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR)

Sorin Vasilescu
Director, Direcţia Investiţii, Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF)

Marius Gavrea
Business Strategy Lead - Agri, ING Bank România

Sorin Minea
CEO, Angst Ro

Dacian Badea
Preşedintele Consiliului de Administraţie, Fermele Ecologice Silvania

  

alte ediţii

 

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro

Parteneri

cec.roadama.comsyngenta.rofgcr.rocenad


Parteneri
Suport

romaniansmartcity.robrcconline.eusceb.euhimpa.roanvergura.ro ccib.rocnipmmr.roafir.info


media

constructiibursa.roagerpres.robusiness-mark.roziare.comfocus-energetic.rogazetadeagricultura.infoagroteca.robistritabusiness.roopiniabuzau.rotransilvaniabusiness.rozi-de-zi.rojurnaluldearges.rodesteptarea.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.rocurierul.romonitoruldevrancea.rograiul.rojurnalgiurgiuvean.romonitorulcj.ro

Alte Evenimente

Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică

Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică
- a VIII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”, în data de 13 iunie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB.

detalii eveniment

Piața financiar-bancară

Piața financiar-bancară
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară”, în data de 21 mai 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

România – Strategia dezvoltării

România – Strategia dezvoltării
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediţie a conferinţei “România – Strategia dezvoltării”, în data de 23 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon D, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR

FORUMUL INVESTITORILOR - 2024
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat “FORUMUL INVESTITORILOR - 2024: Provocările și oportunitățile anului”, eveniment ajuns la a III-a ediție, ce a avut loc în data de 20 martie 2024, începând cu ora 10:00, la Radisson Blu Hotel Bucharest, sala Atlas 2, din Calea Victoriei 63-81.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI) şi Institutul Naţional Pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (INPPA), a X-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 29 februarie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

Gala BURSA 2023

Gala BURSA 2023


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate 2023

CSR şi sustenabilitate 2023


Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.

detalii eveniment

Energia în priză 2023

Energia în priză 2023
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

Piața financiar-bancară
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

Business şi Antreprenoriat

Business şi Antreprenoriat
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA

Organizator

Ziarul BURSA

bursa.ro

Parteneri

cec.roadama.comsyngenta.rofgcr.rocenad


Parteneri
Suport

romaniansmartcity.robrcconline.eusceb.euhimpa.roanvergura.ro ccib.rocnipmmr.roafir.info


media

constructiibursa.roagerpres.robusiness-mark.roziare.comfocus-energetic.rogazetadeagricultura.infoagroteca.robistritabusiness.roopiniabuzau.rotransilvaniabusiness.rozi-de-zi.rojurnaluldearges.rodesteptarea.romagazinsalajean.romesageruldecovasna.roobiectivdesuceava.roziarulevenimentul.rocurierul.romonitoruldevrancea.rograiul.rojurnalgiurgiuvean.romonitorulcj.ro

Alte Evenimente

Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică

Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică
- a VIII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”, în data de 13 iunie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB.

detalii eveniment

Piața financiar-bancară

Piața financiar-bancară
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară”, în data de 21 mai 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

România – Strategia dezvoltării

România – Strategia dezvoltării
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediţie a conferinţei “România – Strategia dezvoltării”, în data de 23 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salon D, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR

FORUMUL INVESTITORILOR - 2024
- a III-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat “FORUMUL INVESTITORILOR - 2024: Provocările și oportunitățile anului”, eveniment ajuns la a III-a ediție, ce a avut loc în data de 20 martie 2024, începând cu ora 10:00, la Radisson Blu Hotel Bucharest, sala Atlas 2, din Calea Victoriei 63-81.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI) şi Institutul Naţional Pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (INPPA), a X-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 29 februarie 2024, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

detalii eveniment

Gala BURSA 2023

Gala BURSA 2023


Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, a avut loc în data de 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

detalii eveniment

CSR şi sustenabilitate 2023

CSR şi sustenabilitate 2023


Ziarul BURSA a organizat conferinţa “CSR şi sustenabilitate”, în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17, Bucureşti.

detalii eveniment

Energia în priză 2023

Energia în priză 2023
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a XI-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, ce a avut loc în data de 26 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a IV-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Digitalizarea României”, ce a avut loc în data de 11 iulie 2023, începând cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, saloanele AB din Calea 13 Septembrie 90

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

Piața financiar-bancară
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “Piaţa financiar-bancară”, ce a avut loc în data de 28 iunie 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat o nouă ediție a conferinței “România – Strategia dezvoltării”, ce a avut loc în data de 24 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

Business şi Antreprenoriat

Business şi Antreprenoriat
- a XI-a ediţie -

Ziarul BURSA, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a organizat conferinţa “Business şi Antreprenoriat”, ce a avut loc în data de 4 mai 2023, începând cu ora 10:00, la SCENARIO, ONE Tower Floreasca, din Calea Floreasca nr. 165, etaj 17.

detalii eveniment

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA