VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" / DĂNUŢ PĂLE, VICEPREŞEDINTE COMISIA PENTRU AGRICULTURĂ DIN CAMERA DEPUTAŢILOR:"Noi nu exportăm numai materie primă, ci exportăm şi subvenţii"

G.M.
Ziarul BURSA #Companii #Agricultură / 30 octombrie 2020

Dănuţ Păle

Dănuţ Păle

Decidenţii politici din ţara noastră ar trebuie să îşi armonizeze poziţia în legătură cu politica agricolă naţională şi să fie o singură voce în negocierile de la Bruxelles cu Comisia Europeană, susţine Dănuţ Păle, vicepreşedintele Comisiei pentru Agricultură, silvicultură şi industrie alimentară din Camera Deputaţilor.

"Mi-aş dori ca practica din Comisie, unde nu era culoare politică în întocmirea proiectelor legislative care s-au concretizat în legi bune sau perfectibile, să se desfăşoare şi în domeniul Executivului interministerial. Acest lucru este necesar pentru că trecem printr-o perioadă foarte grea. Peste această secetă s-a suprapus şi pandemia care a creat mari probleme la nivel mondial. Putem să facem multe proiecte legislative, dar dacă nu există o comunicare şi armonizare legislativă cu Ministerul Agriculturii, care are multe intenţii, inclusiv în zootehnicizarea României, nu vom avea rezultatele dorite. În acest moment, noi nu exportăm numai materie primă, ci exportăm şi subvenţii ţinând cont de cine deţine terenurile agricole din România. Avem mult de lucru şi ar trebui să avem aceeaşi voce la Bruxelles", a spus Dănuţ Păle.

Domnia sa a menţionat că, în sfârşit, după mult timp, avem acces şi la COPA- COGECA, adică la uniunea celor două mari organizaţii agricole de la nivel european, menită să apere interesele fermierilor de pe bătrânul continent.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ȘEFII,PARLAMENTARII,POLITRUCI I FAC PLANUL DE FEZABILITATE PE HÎRTIE : NU-S COMPETENȚI LA IMPLEMENTAREA FONDURILOR UE .....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

08 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8838
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1118
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4060
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6917
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.8171

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro