AUTORITEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARĂ:Creşterea economică a ţării noastre - susţinută şi sustenabilă

E.M.
Macroeconomie /

Creşterea economică a ţării noastre - susţinută şi sustenabilă

Creşterea economică a ţării noastre este susţinută şi sustenabilă, iar orice astfel de economie trebuie să creeze locuri de muncă şi venituri la nivel macro şi microeconomic, a declarat astăzi vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Daniel Ştefan Armeanu, într-o conferinţă de specialitate.

"Creşterea economică a României este una susţinută şi sustenabilă, din punctul meu de vedere. Avem o creştere economică de anul trecut, cea mai mare din Uniunea Europeană, iar în T3 din acest an avem, de asemenea, o creştere faţă de trimestrul anterior tot cea mai mare din Uniunea Europeană, undeva la 1,9%. Media pe UE este la 0,3%", a declarat Armeanu.

Oficialul ASF a punctat faptul că investiţiile în capitalul uman sunt cele mai bune pe care poate să realizeze statul, în acest moment.

"Din punctul meu de vedere, orice economie care creşte sustenabil trebuie să creeze locuri de muncă, trebuie să creeze venituri, atât la nivel macroeconomic, cât şi microeconomic. Toate aceste elemente se întâlnesc în România, în perioada actuală. Au fost perioade în care economia creştea şi rata şomajului creştea şi ea. În acest moment, economia creşte cu 4% şi produce şi locuri de muncă. Avem peste 100.000 de locuri de muncă de la începutul anului", a subliniat el.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roIstoria la feminin
Cabinet de avocatTMPS