Boeing a finalizat actualizarea software a avioanelor 737 MAX

I.D.
Companii /

Boeing a finalizat actualizarea software a avioanelor 737 MAX

Boeing a finalizat actualizarea software a avioanelor 737 MAX, care sunt consemnate la sol din luna martie, după prăbuşirea a două aeronave de acest tip într-un interval de cinci luni, transmite Reuters.

Producătorul de avioane a anunţat că va oferi informaţii suplimentare pentru a răspunde întrebărilor Administraţiei Federale pentru Aviaţie (FAA), care includ detalii despre modul în care piloţii interacţionează cu aparatura de bord în diferite scenarii de zbor.

După ce va răspunde întrebărilor, Boeing va colabora cu FAA pentru a programa un zbor test de certificare şi va depune documentele pentru certificarea finală, a anunţat compania.

Autoritatea de reglementare a anunţat că Boeing nu a prezentat încă spre aprobare pachetul software final.

Miercuri, administratorul în exerciţiu al FAA, Dan Elwell, a spus că Boeing ar urma să prezinte oficial softul actualizat săptămâna viitoare.

Avioanele 737 MAX au fost consemnate după prăbuşirea unei aeronave a companiei Ethiopian Airlines, în care toţi cei 157 de oameni aflaţi la bord şi-au pierdut viaţa, la numai cinci luni de la o prăbuşire similară a unui avion al operatorului Lion Air, în care au murit 189 de oameni.

Boeing speră că actualizarea software şi trainingul piloţilor vor preveni ca date eronate să declanşeze un sistem numit MCAS, care s-a activat în ambele prăbuşiri.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS