Conducerea PRU l-a demis pe Bogdan Diaconu din funcţia de preşedinte

Mina Irina
Politică /

Bogdan Diaconu

Bogdan Diaconu

Biroul Permanent al Partidului România Unită (PRU) a decis, ieri, demiterea lui Bogdan Diaconu de la conducerea partidului invocând "nereguli financiare grave" şi susţinerea de către Diaconu a OUG 13/2017.

În paralel, gruparea din partid care-l susţine pe Diaconu a convocat un Congres extraordinar al partidului pentru data de 25 martie.

Într-un comunicat de presă, citat de News.ro, se arată: "Biroul Permanent Naţional al PRU, întrunit statutar în şedinţa convocată în data de 4 februarie 2017, ora 17.00, a decis demiterea din funcţia de preşedinte al PRU a lui Bogdan Diaconu, conform prevederilor art. 30 din Statutul PRU, în principal pentru motivele explicate în moţiunea «PRU încotro?» şi pentru poziţia de sprijin a OUG 13/2017 promovate de PSD, dar şi pentru nereguli financiare grave, descoperite în ultima săptămână".

Totodată, s-a decis ca prim-vicepreşedintele Robert Bugă să îndelinească atribuţiile de preşedinte PRU până la organizarea Congresului.

Tot sâmbătă, a avut o altă şedinţă a conducerii PRU, la care au participat cei care îl susţin pe Bogdan Diaconu. "Sâmbătă, 4 februarie 2017, la sediul din B-dul Nicolae Bălcescu, nr 17-19, a avut loc şedinţa Biroului Politic Naţional al Partidului România Unită, în cadrul căreia, preşedintele formaţiunii, dl Bogdan Diaconu, a convocat, pentru data de 25 martie 2017, Congresul Extraordinar al PRU", a anunţat Diaconu.

În schimb, cei care au decis demiterea lui Diaconu susţin că şedinţa pe care acesta a convocat-o este nestatutară întrucât au participat doar 9 dintre cei 22 de membri ai conducerii.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. .....Cine-s astia PRU...cu ce parte joaca ??...ce scor au avut la alegeri ???

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS